Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Haaksbergen

Personal trainer Haaksbergen
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9,4
uit 22 klantreviews " Ik ervaar minder stress, voel me fitter en heb een betere conditie door het Fit for Life programma. "
06 1954 1258 haaksbergen@personalfitnessnederland.nl
Kruislandstraat 44a, 7481 KX Haaksbergen
82942625

Zoek jij een personal trainer in Haaksbergen? En ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij Personal Fitness Nederland goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Haaksbergen zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Haaksbergen. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Haaksbergen

Een 9,4 uit 22 klantervaringen
Geert
9
21 mei 2024

"Ik heb een plek gevonden waar ik de juiste hulp, motivatie en advies krijg op een realistisch en voor me passend wijze!"

Geert
Jeroen Scharrenborg
10
26 april 2024

"Een goede balans tussen voeding en sporten! En top befeleiding!"

Jeroen Scharrenborg
9
06 december 2023

"Door dat ik fitter ben voel ik mij beter."

Jeroen ten Duis
Dennis Hofstee
10
03 november 2023

"“Geweldige Personal trainingen van 2 toppers!! Thijs en Metin helpen mij niet alleen met de trainingen om fitter te worden, sterker te worden, en meer spiermassa op te bouwen, maar ze helpen mij ook door een lastige periode heen, om weer op te staan en te gaan voor mijn eigen doelen en eigen waarde. Mijn doel is fitter worden,meer conditie, en een beter zelfbeeld te creëren voor de spiegel. Dat laatste met behulp van een voedingsschema, geweldige voedings app en trainingsschema’s, maken het voor mij een geweldig succes, ik ben begonnen met een 6 Maanden programma, maar ik knal gewoon nog een heel jaar door met deze toppers. We trainen serieus,  maar lachen er ook wat af. Kortom een aanrader!Bij Personal fitness draait het niet alleen om het fitter worden,maar hier worden alle essentiële normen en waarden die het leven te bieden heeft aangesproken, ze helpen je weer op weg naar een fit, gezond en vooral weer gelukkig leven, Bedankt boys !! Groetjes Dennis"

Dennis Hofstee
Margriet Mulder
9
09 oktober 2023

"Ik kan nu een betere versie van mij zelf zijn zowel mentaal al fysiek."

Margriet Mulder
Ghislaine Kasper
10
09 oktober 2023

"Doordat ik gemotiveerd wordt om flink te bewegen en op mijn voeding te letten, voel ik me stukken beter. Door de peronal coach haal ik het beste en vaak uiterste uit mezelf, daar ben ik echt heel dankbaar voor."

Ghislaine Kasper
Sanne
9
03 oktober 2023

"Personal fitness heeft er voor gezorgd dat ik weer met liefde naar mijzelf kan kijken en mij gezond en fit voel."

Sanne
Kimberley
9
26 september 2023

"Door de tools te geven om een betere mindset te creëren wat resulteert in je doelen te kunnen halen"

Kimberley
Renate en arjan
9
27 juli 2023

"Personal fitness Nederland heeft ons een gezonde levensstijl aangeleerd"

Renate en arjan
Irma
9
25 juli 2023

"Voor mij is het een goede stok achter de deur om te sporten. Door de laagdrempelige begeleiding/coaching tijdens de personal training/small group training en de vooruitgang die ik er mee boek, motiveert het mij weer om door te gaan en nieuwe doelen te stellen voor mezelf."

Irma
Jeanine
10
25 juli 2023

"De coach van Personal Fitness! Haaksbergen motiveert je echt en geeft de juiste persoonlijke begeleiding. Ga iedere keer met plezier naar de sportschool toe, en voel mij een stuk fitter dan vorig jaar!💪"

Jeanine
Alberte
9
30 mei 2023

"Dankzij fitness kan ik weer onbezorgd traplopen en tuinieren, en ik pas weer in mijn kleding!"

Alberte
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Haaksbergen

personal trainer Thijs Nijhuis

Thijs Nijhuis

Studiomanager & Lifestylecoach van Haaksbergen

Met mijn enthousiasme en jaren ervaring in het vakgebied heb ik al vele goede resultaten geboekt. Samen met jou ga ik haalbare doelen stellen zodat jij weer gezonder en gelukkiger in het leven komt te staan.  

personal trainer Metin Yagci

Metin Yagci

Personal trainer & Lifestylecoach van Haaksbergen

Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je doelen gaat behalen. Ik heb veel kennis op gebied van training, voeding en coaching. Fitness is mijn passie en dit wil ik graag op jou overbrengen!  

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Haaksbergen

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Haaksbergen. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Haaksbergen, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainer in Haaksbergen aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Personal training Haaksbergen, fitter, energieker en levenslang resultaat

Wil jij meer energie? 5, 10 of 15+ kg afvallen of aankomen? Meer zelfvertrouwen krijgen of werken aan een goede weerstand? Of juist je conditie verbeteren, sterker worden, meer spiermassa, je slechte gewoontes gedag zeggen en een fitter en vitaler lichaam? Dan is het Fit for Life personal training programma van Personal Fitness Nederland in Haaksbergen de oplossing. Zelfs als je alles al hebt geprobeerd, zal deze alles-in-één aanpak gegarandeerd ervoor zorgen dat jij je gezondheidsdoelstellingen nu wél behaald! Bij Personal Fitness Nederland – Haaksbergen kijken we niet alleen naar de korte termijn resultaten, we laten jou ervaren hoe jij de rest van je leven een gezonde levensstijl kan vasthouden. Onze doelstelling is dat jij fit voor het leven wordt en niet voor even! Onze personal trainers in Haaksbergen zijn er voor jou!

Resultaat voor het leven – personal training in Haaksbergen

Als je zelf al geprobeerd hebt om 5, 10 of 15 kilo’s af te vallen, dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat het erg lastig kan zijn om bepaalde slechte gewoonten af te leren. Je probeert het, maar op de één of andere manier val je altijd weer terug in je oude ongezonde gewoonten. Onze personal trainers in Haaksbergen weten daar alles van en hebben ruime ervaring om jou te helpen om oude gewoonten te laten vervallen en nieuwe gezonde gewoonten aan te nemen. Dat doen we door ons bij Personal Fitness Nederland – Haaksbergen te richten op drie pijlers die als een rode draad door al onze persoonlijke personal training Fit for Life programma’s lopen.

Drie succespijlers: voldoende bewegen, gezonde voeding en mental coaching

De drie pijlers die we hanteren zijn bewegen, gezonde voeding en mental coaching. Wij geloven dat deze drie pijlers samen een perfecte combinatie zijn zodat jij je doelen kan behalen. Onze personal trainers in Haaksbergen gaan samen met jou niet alleen werken aan je fysieke gezondheid want ze zorgen er ook voor dat je ook mentaal goed voor je lichaam zorgt. Door de mental coaching sessies krijg je de mentale kracht om het proces af te maken en elke verleiding, terugval of twijfel aan de kant te zetten. Onze personal coaches in Haaksbergen stoppen niet tot jij tevreden bent en garanderen 100% garantie op voorafgestelde doelen!

Een persoonlijk plan in Haaksbergen

Allereerst plannen we gratis en vlijblijvend een intakegesprek met je in. Tijdens dit gesprek leer je je personal trainer in Haaksbergen kennen, bekijk je de studio en beoordelen we jouw huidige situatie. Met die informatie maken we een op maat gemaakt persoonlijk plan voor je waarmee je direct aan de slag kunt en die realistische doelen stelt. Je krijgt voedingsadvies, mental coaching en personal training in de studio in Haaksbergen en beweegadviezen voor thuis. Deze elementen kunnen niet zonder elkaar en versterken elkaar en daarom garanderen wij dat jij jouw doeleinden bereikt. Boek nu een gratis intakegesprek en zet de eerste stap richting een fitter, vitaler en gelukkiger leven.

Blijvend een fitter lichaam met hulp van een personal trainer in Haaksbergen

Wij geloven dat beweging goed voor je is, maar wil je een fitter lichaam in de breedste zin van het woord, dan hoort gezond eten en mentale kracht hier ook bij. Daarom hanteren onze personal trainers in Haaksbergen de drie pijlers als je komt fitnessen in Haaksbergen die al deze factoren aanpakken. Dit zijn de tools die jij nodig hebt om af te vallen en daarna gezond te blijven, voor de rest van je leven lang. Bewegen geeft je kracht, gezond eten geeft je de juiste brandstoffen en mentale gezondheid helpt je verleidingen te weerstaan.

Woon je in Sint Isidorushoeve, Rietmolen, Beckum, Buurse, Neede, Hengevelde of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Haaksbergen wonen. Of je nu uit Sint Isidorushoeve, Rietmolen, Beckum, Buurse, Neede, Hengevelde of een ander dorp of stad rondom Haaksbergen komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Haaksbergen en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Haaksbergen, Sint Isidorushoeve, Rietmolen, Beckum, Buurse, Neede, Hengevelde of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Samen behalen we jouw eindstreep!

Fitnessen in Haaksbergen bij Personal Fitness Nederland betekent gegarandeerd succes. Wij bieden iedereen een 100% resultaatgarantie aan en stoppen niet totdat jij tevreden bent. Wij zijn er voor jou met een totaaloplossing dus zet ook de eerste stap richting een gezonder, fitter en gelukkiger leven.

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Haaksbergen. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Haaksbergen en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde personal coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Haaksbergen iets voor jou is.