Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Kickboksen en Small Group Training in Apeldoorn

06 2484 3744
danny.pfn@gmail.com
Prins Willem-Alexanderlaan 401, 7311 SX Apeldoorn
KVK
63578581
Workout

Personal Fitness Nederland - Apeldoorn

Kickboksen Apeldoorn

Het Kickboksen kent zijn oorsprong zowel in Japan als in de Verenigde Staten. Maar in Nederland is deze vechtsport vandaag de dag ook niet meer weg te denken. Zo ook bij Personal Fitness Nederland in Apeldoorn. Elke week wordt er op vrijdag om 17:15 onder begeleiding van gecertificeerde personal trainers een les kickboksen gegeven. Iedereen is welkom, de lessen zijn niveau onafhankelijk.

Geef je conditie een boost en daag jezelf uit!

We gaan niet sparren, maar boksen met onze handen en benen. Onze kickbokstrainers leren je de basisvaardigheden aan van het kickboksen en trainen je naar een hoger niveau. Tijdens de lessen zorgen we ervoor dat iedereen op gelijkwaardig niveau met elkaar kan trainen. Hierdoor garanderen wij dat je verantwoord aan deze les kunt deelnemen en aan je conditie kan werken. We maken gebruik van diverse bokszakken en in tweetallen trainen we het kickboksen op elkaars handschoenen. Daarnaast gaan we aan de slag met diverse kracht- en buikspieroefeningen.

Kickboksen, Small Group Training en Bootcamp onder één dak

Naast kickboksen bieden we 5 keer per week een Small Group Trainingen aan en maandelijks een bootcamp. Dit is onder begeleiding van een trainer die nieuwe en uitdagende oefeningen voor je in petto heeft. Ook voor de Small Group Trainingen en bootcamp lessen geldt dat deze niveau onafhankelijk zijn. Iedereen is van harte welkom!

Meld je aan voor een van onze gratis proeflessen

Wil je een keer gratis kennismaken met een van onze proeflessen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Zien we je snel?

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?