Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Heerlen

Personal trainer Heerlen
personal trainer Heerlen
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Heerlen
9,4
uit 9 klantreviews " Door het op maat gemaakte programma heb ik een betere conditie, ben ik flink afgevallen en heb ik meer energie. "
06 1523 6840 nadine@personalfitnessnederland.nl
Heerenweg 66, 6414 AN Heerlen
90437497

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Heerlen! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Heerlen zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Heerlen. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Heerlen

Een 9,4 uit 9 klantervaringen
10
24 april 2021

"De voedingsadviezen zijn subliem omdat ik nu gezonder en smaakvoller eet, hetgeen in combinatie met de trainingen ertoe lijdt dat ik me veel energieker en daardoor gelukkiger voel."

Rick Weerenbeck
10
21 april 2021

"Ik voel me beter in mijn vel. En mijn doel komt steeds meer inzicht"

Wendy
9
21 april 2021

"Ik beweeg meer ziel beter in mijn vel"

10
20 april 2021

"Door het op maat gemaakte programma heb ik een betere conditie, ben ik flink afgevallen en heb ik meer energie."

Bram
Dominique
8
20 april 2021

"Het is niet alleen sporten maar ook alles erom heen wat behandeld wordt. Terug in verleden lost ook veel op"

Dominique
9
21 maart 2021

"Ik zit beter in mijn vel, letterlijk en figuurlijk!"

Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Heerlen

personal trainer Nadine

Nadine Isen

Studiomanager & lifestylecoach van Heerlen

Ik ben afgestudeerd aan de Sportacademie in Den Haag. Mijn passie is mensen helpen en begeleiden hun doelen te behalen, maar vooral om deze voor altijd vast te blijven houden. Ik help iedereen dan ook graag verder met mijn kennis.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Heerlen

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Heerlen. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Heerlen, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainer in Heerlen aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Gewoontes doorbreken met personal training in Heerlen

Slechte gewoontes zijn bijzonder lastig te doorbreken, maar ze zijn vaak wel de reden voor ongezonde keuzes en een slechte conditie. De reden dat crash diëten en afslankpillen niet werken is dat deze die problemen niet aanpakken bij de kern. Dat is dan ook precies waar het Fit for Life programma zich op richt. Onze persoonlijke training in Heerlen hanteert drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mentale kracht. Jij hebt dan alle tools in handen om drastische veranderingen door te brengen en hier ook achter te blijven staan.

Fitness in Heerlen is persoonlijk en compleet

In onze lifestyle- en fitness studio in Heerlen komen deze drie pijlers samen en kun je sporten en coaching krijgen tegelijkertijd. Je hebt alles bij de hand wat je nodig hebt om jouw leven volledig te veranderen en goede gewoonten aan te nemen. Je kans van slagen wordt nog groter omdat onze personal trainers in Heerlen daarbij ook een persoonlijke aanpak hanteren. Fitnessen in Heerlen gaat via de drie pijlers, maar daaromheen bevinden zich een op maat gemaakt fitnessplan, voedingslijsten specifiek voor jou samengesteld en mental coaching dat jouw specifieke drempels uit de weg helpt.

Onze personal trainers in Heerlen geven 100% resultaatgarantie

Wij hebben zoveel vertrouwen in ons Fit for Life fitness programma in Heerlen dat wij al onze leden 100% resultaat durven te beloven. Wij stoppen niet tot jij je doeleinden hebt bereikt. Ons programma is anders dan de meeste fitness programma’s die je aantreft. Dat komt doordat wij ons niet richten op de gevolgen van ongezond leven (overgewicht, lichamelijke- en mentale klachten), maar we pakken de oorzaken hiervan aan. Dat doen we door drie pijlers te hanteren, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Want als jij voldoende beweegt, je eetgewoonten verbetert en je mentale situatie versterkt, dan volgt het gewichtsverlies vanzelf.

Ontmoet het team

Wij garanderen 100% succes, maar begrijpen het als je nog niet helemaal overtuigd bent van wat wij samen kunnen doen. Boek daarom een intakegesprek en ontmoet de personal trainer in Heerlen en de rest van het team. We spreken over wat jouw doelstellingen zijn en beoordelen je huidige algehele gezondheid. Aan de hand daarvan stellen we een motiverend en realistisch plan voor je op waar je vast direct mee aan de slag wilt gaan. Elke week beoordelen we je voortgang en worden de drie pijlers erbij gehaald om van jou een fitter en gezonder persoon te maken. En ook als jij tevreden bent en ons werk wat betreft personal fitness er dus op zit, blijf je profiteren van alles wat je bij ons hebt gepresteerd.

Woon je in Heerlen Noord, Hoensbroek, Brussum, Landgraaf, Waubach, Vaesrade, Amstenrade of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Heerlen wonen. Of je nu uit Heerlen Noord, Hoensbroek, Brussum, Landgraaf, Waubach, Vaesrade, Amstenrade of een ander dorp of stad rondom Heerlen komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Heerlen en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Heerlen, Heerlen Noord, Hoensbroek, Brussum, Landgraaf, Waubach, Vaesrade, Amstenrade of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Een intakegesprek bij Personal Fitness Nederland

Onze specialisten staan te popelen om jou te helpen en je te laten zien dat jij een nog betere versie van jezelf in je hebt. Het doel is een fitter lichaam en dat zowel mentaal als fysiek. Het begint allemaal met een intakegesprek en dat geeft je de mogelijkheid om de lifestyle- en fitness studio te bekijken. We stellen je voor aan ons team en gaan met je in gesprek over je doeleinden en je huidige conditie. Aan de hand daarvan krijg je een persoonlijk plan waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Kom daarom fitnessen bij ons in Heerlen, voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven.

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Heerlen. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Heerlen en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde personal trainers in Heerlen en kom erachter of Personal Fitness Nederland Heerlen iets voor jou is.