Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Heerlen

Een gemiddelde score van 9.4 uit 9 klantenervaringen

Heerenweg 66, 6414 AN Heerlen
KVK
90437497
Personal Fitness Nederland Heerlen website
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Heerlen! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Heerlen zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Heerlen. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met een personal trainer in Heerlen

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Heerlen. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Heerlen, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Heerlen. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Heerlen en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Heerlen iets voor jou is.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Heerlen

Een gemiddelde score van 9.4 uit 9 klantenervaringen

Studio Heerlen
Klantverhaal Tim
10
8 maart 2023

"Ik heb mijn doelen super snel bereikt!"

Tim

Studio Heerlen
Hans klantervaring Heerlen
9
6 maart 2023

"Ik ben veel sterker en beweeglijker geworden!"

Hans

Studio Heerlen
Review Bregje
10
6 juli 2021

"13 kilo lichter met een vetpercentage rond de 25% en ik voel me goed!"

Bregje

Studio Heerlen
klantreview personal fitness nederland
10
24 april 2021

"De voedingsadviezen zijn subliem omdat ik nu gezonder en smaakvoller eet, hetgeen in combinatie met de trainingen ertoe lijdt dat ik me veel energieker en daardoor gelukkiger voel."

Rick Weerenbeck

Studio Heerlen
klantreview personal fitness nederland
10
21 april 2021

"Ik voel me beter in mijn vel. En mijn doel komt steeds meer inzicht"

Wendy

Studio Heerlen
klantreview personal fitness nederland
9
21 april 2021

"Ik beweeg meer ziel beter in mijn vel"

Studio Heerlen
klantreview personal fitness nederland
10
20 april 2021

"Door het op maat gemaakte programma heb ik een betere conditie, ben ik flink afgevallen en heb ik meer energie."

Bram

Studio Heerlen
8
20 april 2021

"Het is niet alleen sporten maar ook alles erom heen wat behandeld wordt. Terug in verleden lost ook veel op"

Dominique

Studio Heerlen
klantreview personal fitness nederland
9
21 maart 2021

"Ik zit beter in mijn vel, letterlijk en figuurlijk!"

Studio Heerlen
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Heerlen
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Personal trainer Nadine Isen
Nadine Isen
Studiomanager & lifestylecoach van Heerlen
Ik ben afgestudeerd aan de Sportacademie in Den Haag. Mijn passie is mensen helpen en begeleiden hun doelen te behalen, maar vooral om deze voor altijd vast te blijven houden. Ik help iedereen dan ook graag verder met mijn kennis.

Personal training in Heerlen met een levenslang resultaat

Ons Fit for Life programma biedt jou personal training in Heerlen met heel veel extra’s. Het programma is meer dan trainen alleen, want het richt zich ook op je slechte gewoonten en mentale kracht. Alleen als je je slechte gewoonten kunt doorbreken is een verandering voor het leven mogelijk. En daar moet je mentaal erg sterk voor zijn. De personal trainer in Heerlen werkt samen met jou aan uitdagende en gevarieerde sessies binnen en buiten. De voedingsdeskundige en mental coach doen hier dan nog een schepje bovenop.

Gewoontes doorbreken met personal training in Heerlen

Slechte gewoontes zijn bijzonder lastig te doorbreken, maar ze zijn vaak wel de reden voor ongezonde keuzes en een slechte conditie. De reden dat crash diëten en afslankpillen niet werken is dat deze die problemen niet aanpakken bij de kern. Dat is dan ook precies waar het Fit for Life programma zich op richt. Onze persoonlijke training in Heerlen hanteert drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mentale kracht. Jij hebt dan alle tools in handen om drastische veranderingen door te brengen en hier ook achter te blijven staan.

Ontmoet het team

Wij garanderen 100% succes, maar begrijpen het als je nog niet helemaal overtuigd bent van wat wij samen kunnen doen. Boek daarom een intakegesprek en ontmoet de personal trainer in Heerlen en de rest van het team. We spreken over wat jouw doelstellingen zijn en beoordelen je huidige algehele gezondheid. Aan de hand daarvan stellen we een motiverend en realistisch plan voor je op waar je vast direct mee aan de slag wilt gaan. Elke week beoordelen we je voortgang en worden de drie pijlers erbij gehaald om van jou een fitter en gezonder persoon te maken. En ook als jij tevreden bent en ons werk wat betreft personal fitness er dus op zit, blijf je profiteren van alles wat je bij ons hebt gepresteerd.

Fitness in Heerlen met 100% resultaatgarantie

Wij hebben zoveel vertrouwen in ons Fit for Life fitness programma in Heerlen dat wij al onze leden 100% resultaat durven te beloven. Wij stoppen niet tot jij je doeleinden hebt bereikt. Ons programma is anders dan de meeste fitness programma’s die je aantreft. Dat komt doordat wij ons niet richten op de gevolgen van ongezond leven (overgewicht, lichamelijke- en mentale klachten), maar we pakken de oorzaken hiervan aan. Dat doen we door drie pijlers te hanteren, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Want als jij voldoende beweegt, je eetgewoonten verbetert en je mentale situatie versterkt, dan volgt het gewichtsverlies vanzelf.

Fitness in Heerlen is persoonlijk en compleet

In onze lifestyle- en fitness studio in Heerlen komen deze drie pijlers samen en kun je sporten en coaching krijgen tegelijkertijd. Je hebt alles bij de hand wat je nodig hebt om jouw leven volledig te veranderen en goede gewoonten aan te nemen. Je kans van slagen wordt nog groter omdat we daarbij ook een persoonlijke aanpak hanteren. Fitnessen in Heerlen gaat via de drie pijlers, maar daaromheen bevinden zich een op maat gemaakt fitnessplan, voedingslijsten specifiek voor jou samengesteld en mental coaching dat jouw specifieke drempels uit de weg helpt.

Een intakegesprek bij Personal Fitness Nederland

Onze specialisten staan te popelen om jou te helpen en je te laten zien dat jij een nog betere versie van jezelf in je hebt. Het doel is een fitter lichaam en dat zowel mentaal als fysiek. Het begint allemaal met een intakegesprek en dat geeft je de mogelijkheid om de lifestyle- en fitness studio te bekijken. We stellen je voor aan ons team en gaan met je in gesprek over je doeleinden en je huidige conditie. Aan de hand daarvan krijg je een persoonlijk plan waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Kom daarom fitnessen bij ons in Heerlen, voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?