Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Valkenswaard

Personal trainer Valkenswaard
personal trainer Valkenswaard
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Valkenswaard
9,3
uit 20 klantreviews " Ik ben pas net begonnen en heb nu al meer energie! Ik wordt fitter wakker en heb weer zin om te bewegen. Ik had nooit zin om te gaan sporten, maar ik vind het nu super leuk! "
06 3077 5542 / 06 5891 0989 teun@personalfitnessnederland.nl
Dragonder 30G, 5555 XZ Valkenswaard
68945930

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Valkenswaard! Wil je getraind worden door een personal trainer in Valkenswaard? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma – bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching – ga je samen met jouw personal trainer in Valkenswaard aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Valkenswaard voor jou kan betekenen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Valkenswaard

Een 9,3 uit 20 klantervaringen
10
28 september 2023

"Superfijne afwisselende training voor algehele conditie."

Lianne Kornuijt
9
26 mei 2023

"Door meer te sporten en meer te eten toch een beter en gezonder leefpatroon."

hans verhappen
9
25 mei 2023

"De algehele fitheid en sterkte van mijn lichaam is enorm toegenomen."

9
02 mei 2023

"Door mijn verbeterde houding en fysieke gesteldheid heb ik meer energie en voel ik me sterker dankzij goede begeleiding door mijn coach."

9
01 mei 2023

"Fitter worden + 10 kilo afvallen + sporten onder goede begeleiding = PersonalFitness.Na een aantal weken twijfelen over hoe we allebei fitter konden worden en daarbij ook de nodige kilo’s konden kwijtraken, kwamen we via Facebook terecht bij PersonalFitness. Omdat we geen fans zijn van fitness, waren er twijfels of dit concept bij ons zou passen. En het past! Door de enthousiaste en persoonlijke aanpak van de coach, die heel goed in de gaten heeft bij welke aanpak jij je prettig voelt, zijn wij in een mum van tijd het gewenste aantal kilo’s kwijt geraakt en is onze conditie met sprongen vooruit gegaan. Vooral de één op één aanpak en de afwisseling van de trainingen vinden wij heel prettig. Maar als je liever in een groep traint, is ook dat geen probleem.We kunnen het aan iedereen aanbevelen, jong en oud, ongetraind of getraind, sportief of niet sportief, te zwaar of niet te zwaar…. En goed om te weten: als je toch weer in een vervelende dip komt wordt je niet veroordeeld maar ga je samen aan de slag om weer op het juiste pad terecht te komen."

Eric en Marianne
Jahnabi Basumatary
10
29 april 2023

"I have been training for 7 months now and I feel much more energetic and active in my daily life. I also worked out a balanced diet for myself thanks to personal fitness that does not deprive me of my food items per se. I really enjoy the work outs and the sessions too. They are short but explosive, intensive and very valuable."

Jahnabi Basumatary
9
07 april 2022

"Ik ben veel fitter, heb meer energie en betere conditie. Daarnaast ben ik nu bewust van wat ik eet en wat ik wel en niet kan eten."

Birgit
10
07 april 2022

"Het is mijn stok achter de deur om daadwerkelijk iets te doen, geen excuses. Daarbij is het heerlijk gevoel om iets gedaan te hebben met nooit dezelfde oefening, persoonlijk aandacht en Appjes door de week heen."

Twan verhoeven
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Valkenswaard

Luuk Hensen personal coach

Luuk Henssen

Lifestyle coach van Eindhoven en Valkenswaard

Met mijn opleiding psychologie breng ik verandering aan in het gedrag, gewoontes en mindset van mijn klanten. Een doel van mij is dat jij optimistischer in het leven gaat staan. Dit doe ik doormiddel van boksen, kracht/conditietrainingen en gerichte gespreksvoering.

personal trainer Jasper Weug

Jasper Weug

Studiomanager van Eindhoven, Valkenswaard en Nuenen

Graag help ik je bij het leven van een gezonde leefstijl. Samen zoeken we balans tussen beweging, gezonde voeding, werk en ontspanning. Met humor, vrolijkheid en enthousiasme zet ik me voor 100% in om jouw doelen te behalen!

personal trainer Teun

Teun van de Laar

Studiomanager van Eindhoven, Valkenswaard & Nuenen

Ik ben mede-eigenaar van Personal Fitness Nederland studio's in Valkenswaard, Eindhoven en Nuenen. Inmiddels ben ik 7 jaar werkzaam binnen de organisatie. Het is mijn missie om samen jouw je doelstelling(en) te behalen. Door te werken aan een gezonde(re) leefstijl, die bij jou past. Zodat je die ook voor de rest van je leven vol kunt houden! Niet door streng te diëten en 5-6 keer per week te trainen. Maar terwijl je jouw favoriete voeding kunt blijven eten en slechts een paar keer per week hoeft sporten.

personal trainer Gijs

Gijs van Berlo

Personal trainer van Eindhoven, Valkenswaard & Nuenen

Mijn naam is Gijs van Berlo en ik werk als fitness coach bij Personal Fitness Nederland. Enthousiast, ambitieus en gedreven, dat ben ik. Met mijn gedrevenheid en enthousiasme begeleid ik nu tientallen sporters naar een betere versie van hunzelf. Wil jij dit nu ook, ga naar een van de studio’s waar ik werkzaam ben en wie weet treffen wij elkaar en dan gaan wij samen aan de slag om jou levensstijl te veranderen!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met Personal training in Valkenswaard

Wij zijn meer dan een sportschool in Valkenswaard, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Valkenswaard werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende?

Snel wat kilo’s kwijtraken? Onze personal trainer in Valkenswaard kan jou helpen

Met fitness in Valkenswaard is het zeker mogelijk om af te vallen, fitter te worden of spiergroei te bevorderen. Maar hoe doe je dit dan precies? Er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden. Ga samen met onze personal trainers van Personal Fitness Nederland aan de slag om jouw doelen met fitness in Valkenswaard te behalen. In onze speciale fitness studio (sportscholen worden overschat) werken we samen aan jouw lichaam. Zo zal jij fitter worden dan je ooit van tevoren hebt gedacht.

Het geheim om met fitness in Valkenswaard kilo’s kwijt te raken

Wij gebruiken namelijk een speciaal systeem om jouw personal fitness in Valkenswaard tot een succes te maken. Dit systeem is gebaseerd op drie verschillende pijlers die met fitness te maken hebben. Zo leer je alles over voeding en het op de juiste manier onderhouden van jouw lichaam. Ook word je mentaal beresterk door onze mindset coaching. En het belangrijkste is vanzelfsprekend dat je alle oefeningen die we je leren straks met een perfecte techniek uitvoert. Met onze personal trainers in Valkenswaard is alles mogelijk.

Onze 100% resultaatgarantie voor afvallen

Zoals je hebt gelezen, beschikken we over een feilloos systeem om je af te kunnen laten vallen. Maar veel bedrijven in deze markt hebben praatjes, waardoor we ons goed voor kunnen stellen dat je ietwat sceptisch bent. Dit willen we graag wegnemen, en daarom heb je bij ons een speciale garantie op succes. Zo weet je volledig zeker dat jouw beoogde doelen via onze hulp van een simpele droom naar een mooie realiteit gaan. Ben je al helemaal overtuigd? Dan wordt het tijd om eindelijk voor verandering te gaan. Boek daarom nu een sessie met onze personal trainers in Valkenswaard om te beginnen.

Woon je in Dommelen, Leende, Waalre, Riethoven, Westerhoven of nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Valkenswaard wonen. Of je nu uit Dommelen, Leende, Waalre, Riethoven of Westerhoven komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Valkenswaard en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Valkenswaard, Dommelen, Leende, Waalre, Riethoven of Westerhoven. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Valkenswaard. Tijdens de proefweek ontmoet je de coaches en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.