Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Valkenswaard

Een gemiddelde score van 9.2 uit 18 klantenervaringen

Dragonder 30G, 5555 XZ Valkenswaard
KVK
68945930
Personal trainer valkenswaard
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Valkenswaard! Wil je getraind worden door een personal trainer in Valkenswaard? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma - bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching - ga je samen met jouw personal trainer in Valkenswaard aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Valkenswaard voor jou kan betekenen.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met Personal training in Valkenswaard

Wij zijn meer dan een sportschool in Valkenswaard, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Valkenswaard werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan 23.000 Nederlanders gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende?

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Valkenswaard. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Valkenswaard en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Valkenswaard

Een gemiddelde score van 9.2 uit 18 klantenervaringen

Studio Valkenswaard
klantreview personal fitness nederland
9
26 mei 2023

"Door meer te sporten en meer te eten toch een beter en gezonder leefpatroon."

hans verhappen

Studio Valkenswaard
klantreview personal fitness nederland
9
25 mei 2023

"De algehele fitheid en sterkte van mijn lichaam is enorm toegenomen."

Studio valkenswaard
9
2 mei 2023

"Door mijn verbeterde houding en fysieke gesteldheid heb ik meer energie en voel ik me sterker dankzij goede begeleiding door mijn coach."

Studio Valkenswaard
klantreview personal fitness nederland
9
1 mei 2023

"Fitter worden + 10 kilo afvallen + sporten onder goede begeleiding = PersonalFitness. Na een aantal weken twijfelen over hoe we allebei fitter konden worden en daarbij ook de nodige kilo’s konden kwijtraken, kwamen we via Facebook terecht bij PersonalFitness. Omdat we geen fans zijn van fitness, waren er twijfels of dit concept bij ons zou passen. En het past! Door de enthousiaste en persoonlijke aanpak van de coach, die heel goed in de gaten heeft bij welke aanpak jij je prettig voelt, zijn wij in een mum van tijd het gewenste aantal kilo’s kwijt geraakt en is onze conditie met sprongen vooruit gegaan. Vooral de één op één aanpak en de afwisseling van de trainingen vinden wij heel prettig. Maar als je liever in een groep traint, is ook dat geen probleem. We kunnen het aan iedereen aanbevelen, jong en oud, ongetraind of getraind, sportief of niet sportief, te zwaar of niet te zwaar…. En goed om te weten: als je toch weer in een vervelende dip komt wordt je niet veroordeeld maar ga je samen aan de slag om weer op het juiste pad terecht te komen."

Eric en Marianne

Studio Valkenswaard
10
29 april 2023

"I have been training for 7 months now and I feel much more energetic and active in my daily life. I also worked out a balanced diet for myself thanks to personal fitness that does not deprive me of my food items per se. I really enjoy the work outs and the sessions too. They are short but explosive, intensive and very valuable."

Jahnabi Basumatary

Studio Valkenswaard
klantreview personal fitness nederland
9
7 april 2022

"Ik ben veel fitter, heb meer energie en betere conditie. Daarnaast ben ik nu bewust van wat ik eet en wat ik wel en niet kan eten."

Birgit

Studio Valkenswaard
klantreview personal fitness nederland
10
7 april 2022

"Het is mijn stok achter de deur om daadwerkelijk iets te doen, geen excuses. Daarbij is het heerlijk gevoel om iets gedaan te hebben met nooit dezelfde oefening, persoonlijk aandacht en Appjes door de week heen."

Twan verhoeven

Studio Valkenswaard
Klantervaring Marloes Valkenswaard
10
28 maart 2022

"Ik ben nu gestopt met roken en voel me fitter dan ooit!"

Marloes

Studio Valkenswaard
Tineke review
10
12 augustus 2021

"Mijn slopende rugblessure is verholpen! "

Tineke

Studio Valkenswaard
Annelieke beoordeling Personal Fitness Nederland
10
21 juli 2021

"Mijn coach heeft echt het uiterste in me naar boven weten te halen!"

Annelieke

Studio Valkenswaard
Femke personal trainer klant review
10
29 juni 2021

"Sinds mijn aanmelding, in juni, ben ik nu 25,5 kilo kwijt en voel ik mij beter dan ooit"

Femke

Studio Valkenswaard
klantreview personal fitness nederland
10
1 april 2021

"Door trainen bij Personal Fitness Nederland is mijn lichaam fitter en sterker geworden."

Lianne

Studio Valkenswaard
klantreview personal fitness nederland
8
29 maart 2021

"Personal fitness is voor mij al jaren de "stok achter de deur" en de club waar ik met plezier in kleine groepjes onder fijne begeleiding sport."

Kiek

Studio Valkenswaard
klantreview personal fitness nederland
9
27 maart 2021

"Ik ben pas net begonnen en heb nu al meer energie! Ik wordt fitter wakker en heb weer zin om te bewegen. Ik had nooit geen zin om te gaan sporten, maar vindt het super leuk."

Annemarie

Studio Valkenswaard
klantreview personal fitness nederland
8
27 maart 2021

"Ook als het tegenvalt door drukte/stress of fysieke klachten, toch steeds motiveren om op te pakken en doorgaan. Dat is heel fijn!"

Studio Valkenswaard
klantreview personal fitness nederland
8
27 maart 2021
Studio Valkenswaard
10
24 maart 2021

"Je zit gewoon lekkerder in je vel, fitter en bewuster met rusten en eten bezig."

Studio Valkenswaard
klantreview personal fitness nederland
9
16 maart 2021

"Goede motivatie om lekker te bewegen en goede tips voor voeding"

Kelly

Studio Valkenswaard
klantreview personal fitness nederland
8
10 maart 2021

"PFN heeft mij geholpen om aan mijzelf te bouwen in zelfvertrouwen en zelfbeeld. Daarnaast heb ik enorm veel mogen leren over voeding en sport oefeningen die ik nu kan toepassen in mijn dagelijks leven."

Hannemijn

Studio Valkenswaard
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Valkenswaard
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Luuk Hensen personal coach
Luuk Henssen
Lifestyle coach van Eindhoven en Valkenswaard

Met mijn opleiding psychologie breng ik verandering aan in het gedrag, gewoontes en mindset van mijn klanten. Een doel van mij is dat jij optimistischer in het leven gaat staan. Dit doe ik doormiddel van boksen, kracht/conditietrainingen en gerichte gespreksvoering.

Cindy Storm-Coolen
Cindy Storm – Coolen
Lifestyle coach van Valkenswaard

Door zelf te ervaren hoe het is om gestelde doelen te bereiken, is het mijn passie om ook jóu verder helpen aan jouw specifieke doelen! Op het gebied van mindset, bewegen en een gezonde leefstijl gaan we samen aan de slag!

Personal trainer Jasper Weug
Jasper Weug
Studiomanager van Eindhoven, Valkenswaard en Nuenen

Graag help ik je bij het leven van een gezonde leefstijl. Samen zoeken we balans tussen beweging, gezonde voeding, werk en ontspanning. Met humor, vrolijkheid en enthousiasme zet ik me voor 100% in om jouw doelen te behalen!

Teun van de laar personal trainer
Teun van de Laar
Studiomanager van Eindhoven, Valkenswaard & Nuenen

Ik ben mede-eigenaar van Personal Fitness Nederland studio’s in Valkenswaard, Eindhoven en Nuenen. Inmiddels ben ik 7 jaar werkzaam binnen de organisatie. Het is mijn missie om samen jouw je doelstelling(en) te behalen. Door te werken aan een gezonde(re) leefstijl, die bij jou past. Zodat je die ook voor de rest van je leven vol kunt houden! Niet door streng te diëten en 5-6 keer per week te trainen. Maar terwijl je jouw favoriete voeding kunt blijven eten en slechts een paar keer per week hoeft sporten.

Snel wat kilo’s kwijtraken? Denk dan aan onze vorm van fitness in Valkenswaard

Met fitness in Valkenswaard is het zeker mogelijk om af te vallen, fitter te worden of spiergroei te bevorderen. Maar hoe doe je dit dan precies? Er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden. Ga samen met onze personal trainers van Personal Fitness Nederland aan de slag om jouw doelen met fitness in Valkenswaard te behalen. In onze speciale fitness studio (sportscholen worden overschat) werken we samen aan jouw lichaam. Zo zal jij fitter worden dan je ooit van tevoren hebt gedacht.

Het geheim om met fitness in Valkenswaard kilo’s kwijt te raken

Wij gebruiken namelijk een speciaal systeem om jouw personal fitness in Valkenswaard tot een succes te maken. Dit systeem is gebaseerd op drie verschillende pijlers die met fitness te maken hebben. Zo leer je alles over voeding en het op de juiste manier onderhouden van jouw lichaam. Ook word je mentaal beresterk door onze mindset coaching. En het belangrijkste is vanzelfsprekend dat je alle oefeningen die we je leren straks met een perfecte techniek uitvoert. Met onze personal trainers in Valkenswaard is alles mogelijk.

Onze garantie voor afvallen

Zoals je hebt gelezen, beschikken we over een feilloos systeem om je af te kunnen laten vallen. Maar veel bedrijven in deze markt hebben praatjes, waardoor we ons goed voor kunnen stellen dat je ietwat sceptisch bent. Dit willen we graag wegnemen, en daarom heb je bij ons een speciale garantie op succes. Zo weet je volledig zeker dat jouw beoogde doelen via onze hulp van een simpele droom naar een mooie realiteit gaan. Ben je al helemaal overtuigd? Dan wordt het tijd om eindelijk voor verandering te gaan. Boek daarom nu een sessie met onze personal trainers in Valkenswaard om te beginnen.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?