Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

personal trainer valkenswaard

Onze personal trainer in Valkenswaard brengt jou naar je doel, is het niet linksom, dan wel rechtsom*

Maak kennis met ons team van bevlogen, gecertificeerde personal trainers in Valkenswaard die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. Een op maat gemaakt programma inclusief een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Personal trainer Teun van der Laar.

Nu denk je wellicht ‘een personal trainer, dat is toch heel erg duur en meer iets voor beroemdheden?’ Dat heb je volledig mis! Deze gedachte is écht achterhaald. Een personal trainer is bereikbaarder dan je misschien denkt en steeds meer mensen schakelen er daarom een in om hun doelen te bereiken. Kom langs bij Personal Fitness Nederland – Valkenswaard en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!

Blijvend resultaat met personal trainer uit Valkenswaard

Bij Personal Fitness Valkenswaard werken we met het Fit for Life programma. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen.

“Samen zorgen we er voor dat jij jouw doelstellingen gaat behalen en 100% commitment gaat krijgen!” – Teun van der Laar, Personal trainer in Valkenswaard.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in Valkenswaard, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Uniek: resultaat gegarandeerd

Als enige in Nederland garanderen de personal trainers van onze studio in Valkenswaard daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Waarom trainen bij een personal trainer in Valkenswaard?

✔ Je leert de juiste (basis) technieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd
Jouw personal trainer in Valkenswaard maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Je hebt een stok achter de deur;
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔ Op maat gemaakte voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

Kennis maken met onze personal trainer in Valkenswaard?

Personal Fitness Nederland – Valkenswaard is gevestigd aan Dragonder 30G. Personal trainer Teun van de Laar helpt je graag op het gebied van persoonlijke training, voedingsadvies en mental coaching. Hij zorgt er niet alleen voor dat je gezonder gaat leven, maar ook dat je je weer energiek en fit voelt!

Kom je uit de omgeving Valkenswaard (Dommelen, Schepelweijen, Zeelberg, Deelshurk, Venbergen of een andere plek) en zoek jij een personal trainer? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen