Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen met een eigen coach

Afvallen met coach

Afvallen met een eigen coach

Wil je afvallen en die overtollige kilo’s kwijtraken, maar heb je geen idee hoe? Het is niet gek dat je het lastig vindt om te starten met een gezondere levensstijl. Het vereist discipline, motivatie en kennis. En het gaat daarnaast gepaard met heel wat vragen. Want hoe ziet een gezond voedingspatroon eruit? En hoe sport je op een verantwoorde en efficiënte manier? Het zijn vragen waar een coach je goed bij kan helpen. Bij Personal Fitness Nederland bieden we daarom het Fit for Life-programma aan waarin je onder begeleiding van een coach de beste versie van jezelf wordt: gezond en gelukkig.

De voordelen van afvallen met een eigen coach

Je hebt besloten dat je wilt afvallen en je bent vastberaden om je streefgewicht te behalen. Maar toch lukt het je niet jezelf te motiveren en je boekt maar weinig vooruitgang. De reden? Je mist support én kennis om daadwerkelijk je doelen te behalen. Afvallen is nou eenmaal makkelijker gezegd dan gedaan. Maar gelukkig is er een oplossing: afvallen met een eigen coach. Waardoor je efficiënt en effectief aan de slag gaat en met plezier slanker en fitter wordt. Alleen op die manier behaal jij je doelen en streefgewicht, en weet je deze ook te behouden.

Een coach in handen nemen om af te vallen geeft je nét dat steuntje in de rug dat je nodig hebt om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Het biedt ondersteuning voor het bereiken van je doelen en zorgt voor support. Met de juiste kennis over voeding en beweging weet een coach hoe je op een veilige en verantwoorde manier afvalt. Je raakt daardoor gemotiveerd en wordt keer op keer uitgedaagd te streven naar de beste versie van jezelf. Onder begeleiding afvallen is dan ook een van de meest efficiënte manieren om je streefgewicht te bereiken. Door middel van persoonlijke begeleiding, motiverende woorden én de juiste kennis helpt een coach je op weg naar een gezondere levensstijl.

Afvallen met coach én het Fit for Life-programma

De voordelen van afvallen met een eigen coach zijn volop aanwezig en dus bieden we bij Personal Fitness Nederland een persoonlijk fitness-en lifestyleprogramma aan. Je gaat dan samen met een coach werken aan je gezondheid en je geluk. Door middel van persoonlijke begeleiding en de focus op beweging, voeding én mental coaching behaal je efficiënt en effectief je doelen. Het Fit for Life-programma bestaat uit verschillende stappen die je helpen je streefgewicht te bereiken. Zo werken we met op maat gemaakte trainingsplannen, een voedingsschema dat naadloos aansluit op jouw leven én bieden we ruimte en tijd voor mental coaching. En dat allemaal met als doel dat jij een gezondere levensstijl creëert die je zonder moeite kunt behouden.

Aan de slag met beweging, voeding en mental coaching

Enkel op je voeding letten of juist alleen sporten is niet voldoende voor een gezond en gelukkig leven. Juist de combinatie van beweging, voeding én je mentale welzijn draagt bij aan een gezondere levensstijl. En dus focus je je binnen het Fit for Life-programma op beweging, voeding én persoonlijke ontwikkeling. Je bepaalt samen met een coach in een een-op-een intakegesprek je doelen en streefgewicht, die de basis vormen voor een persoonlijk plan. Afvallen met een eigen coach binnen het Fit for Life-programma bestaat dus grofweg uit drie onderdelen. Zo krijg je een op maat gemaakt trainingsplan en sport je wekelijks onder begeleiding van een personal trainer in een van onze Personal Fitness Nederland-studio’s bij jou in de buurt. Daarnaast krijg je handvatten aangereikt waarmee je thuis aan de slag kunt. Ook een passend voedingsschema, opgesteld door een BGN-geregistreerde voedingsconsulent, is onderdeel. Op basis van jouw lichaam en behoeften wordt er een voedingsschema opgesteld waarin exact staat wat, hoeveel en wanneer je mag eten. Tijdens de mental coachingssessies focus je je op je lichaam en geest. Je leert meer rust inbouwen in je dagelijks leven en werkt toe naar een positieve mindset.

Claim je gratis proefweek

Ben je er inmiddels over uit dat afvallen met een coach exact datgene is wat jij nodig hebt? En durf jij de strijd tegen de kilo’s aan? Dan hebben we goed nieuws. Bij Personal Fitness Nederland bieden we jou een gratis proefweek aan. Op die manier maak je ongedwongen en vrijblijvend kennis met ons en ons Fit for Life-programma. Na een week bepaal je zelf of we samen doorgaan. Vul hier je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact op om een intakegesprek in te plannen op een moment dat jou het beste uitkomt.

Afvallen met een coach volgens een gebalanceerd leefstijlprogramma

Wanneer je een te hoog lichaamsgewicht hebt, riskeer je fysieke klachten. Afvallen met een coach is de slimste manier om dit te voorkomen of verhelpen en je leefstijl blijvend te veranderen. Bij Personal Fitness Nederland kun je je aanmelden voor het Fit For Life programma, een leefstijlprogramma waarbij je met een coach gaat afvallen. Al onze coaches beschikken over ruime ervaring en kennis op het gebied van de fysieke en mentale aspecten die hierbij komen kijken.

Altijd afvallen met een eigen coach

Wil je afvallen met je eigen coach? Bij Personal Fitness Nederland word je aan één coach gekoppeld die je ondersteunt in alle aspecten van leefstijlverandering. Hij of zij jou leert jou zo goed kennen en kan het programma nóg beter op maat maken. Ook geeft dit jou als deelnemer een groter gevoel van vertrouwen. Het Fit For Life programma wordt gekenmerkt door drie standaard pijlers, die elk essentieel zijn bij het afvallen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

 

Afvallen met een coach en snel de controle herwinnen

Ga je afvallen met een coach van Personal Fitness Nederland? Dan kun je op fysiek én mentaal vlak op ruime support rekenen. Afvallen met een coach betekent volop bezig zijn met oefeningen om je fysiek te veranderen, maar tegelijkertijd ook werken aan een verandering in je manier van denken. Lichaam en geest zijn nu eenmaal onlosmakelijk verbonden. Door met ons een afvaltraject te doorlopen, behaal je snel resultaat en heb je op korte termijn de touwtjes weer in handen.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
marie-louise venlo
9,5
3 uur geleden
Personal trainer Venlo

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen