Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Ede

Personal trainer Ede
personal trainer welkom video
 • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Word fitter, strakker en sterker!
 • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
7,9
uit 24 klantreviews " Door het programma te volgen voel ik mijzelf veel fitter, wat een ontzettend fijn gevoel is! Ik sta positiever in het leven. "
06 2713 8426 ede@personalfitnessnederland.nl
Grotestraat 95, 6711AK, Ede
73807303

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Ede! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Ede zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Ede. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

 • Complete gezondheidscheck
 • Diverse coachingswerkboeken
 • Voedingsadvies op maat
 • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
 • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Ede

Een 7,9 uit 24 klantervaringen
9
19 juli 2022

"Ik voel me een stuk fitter en ben al veel afgevallen en dit geeft me veel zelfvertrouwen. Mijn mooie doel komt steeds dichterbij."

Rita
9
03 mei 2022

"Ik zit veel beter in mijn vel, mijn fysieke en mentale klachten zijn sterker verbeterd. Ik slaap beter, ben fitter en val goed af. Voel me veel vrolijker en weerbaarder."

8
27 oktober 2021

"Door de goede begeleiding van mijn coach ben ik veel fitter geworden, sta ik meer ontspannen in het leven en eet ik gezonder."

Naomi Meerveld
8
12 juli 2021

"Door het fit for life programma te volgen voel ik me energieker, gezonder en ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ga er met heel veel plezier naar toe en geniet van de trainingen."

Jan Rikken
8
12 juli 2021
9
25 mei 2021

"Door de begeleiding heb ik de knop omgezet voor een gezondere leefstijl. Ik beweeg veel meer, pak de fiets vaker en tennis. Ik voel me veel fitter en heb meer energie."

Ferrie Boers
9
20 mei 2021

"Mijn conditie en fitheid zijn veel beter geworden.En door de gezonde voeding zijn mijn bloedsuikerwaarden verbeterd. Ik ben diabeet maar hoef geen medicijnen meer te slikken."

Bertus Janssen
8
20 mei 2021

"Gezond eten en regelmatig bewegen zijn onderdeel van mijn dagelijks leven geworden en dar door voel ik me veel fitter."

S. de Visser
8
17 mei 2021

"Door de persoonlijke begeleiding voel ik me veel beter in mijn vel, ik word enorm gestimuleerd om gezonder te leven en ben blij met de stok achter de deur."

Esmeralda Papa
8
11 mei 2021

"Door het programma te volgen voel ik me veel fitter en dit is een ontzettend fijn gevoel en ik sta positiever in het leven. Ik kan het iedereen aanraden."

Cees Achterstraat
9
11 mei 2021

"Sinds ik het programma volg zit ik veel beter in mijn vel en dit geeft me veel zelfvertrouwen en kracht en energie om leuke activiteiten te ondernemen."

Anja Bloemberg
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Ede

Isnardo Alberto personal coach Wageningen

Isnardo Alberto

Personal Trainer en Lifestylecoach van Ede

Door mijn ervaring als topsporter en leraar heb ik meerdere personen begeleidt tot Nederlands kampioen. Ik weet als geen ander wat vallen en opstaan is. Door mijn vrolijke en positieve instelling ga ik zorgen dat je fit wordt en weer zelf de controle krijgt.  

personal trainer Martijn van Zelst

Martijn van Zelst

Personal Trainer & Lifestyle coach van Ede

Klaar staan voor anderen, passende hulp bieden, dat is waar ik voor sta! Ik ontvang je dan ook graag in onze studio om kennis te maken.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Ede

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Ede. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Ede, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainer in Ede aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Fitness jij in Ede? Wij helpen je graag verder met jouw ontwikkeling

Wanneer jij fitness in Ede doet, zal je vast en zeker het gevoel weleens hebben dat je in jouw ontwikkeling stagneert. Iedereen kan fit worden, maar niet iedereen pakt meteen het juiste gereedschap daarvoor. Talloze mensen hebben al ontdekt dat wij van Personal Fitness Nederland het ideale middel zijn om een fit lichaam te krijgen. Ook als je af wilt vallen of aan een blessure wilt werken, kun je bij ons terecht. Fitness in Ede is nooit meer hetzelfde door onze revolutionaire manier van werken.

Fitness in Ede met net wat extra aandacht

Bij ons krijg je namelijk extra aandacht om jouw doelen te behalen. Soms weet je bijvoorbeeld niet precies welke oefeningen het beste zijn om te doen. Op andere momenten heb je wellicht net niet de perfecte techniek te pakken, waardoor je net wat progressie misloopt. Bij Personal Fitness Nederland garanderen we je dat dat onze personal trainers in Ede je vooruit helpt. Je leert straks alle cruciale informatie over:

 • Gezonde voeding
 • De perfecte manier van beweging
 • IJzersterke mindset krijgen samen met coaching

Een heerlijk alternatief voor de sportschool

Het hele proces doorloop je samen met ons op een andere plek dan de sportschool. Jouw personal training in Ede vindt juist plaats in een van onze gerenommeerde fitness studio’s. Daar werk je samen met onze coaches hard aan het behalen van jouw doelen. Beschouw onze fitness studio’s als jouw persoonlijke oase waar jij zo hard traint als je maar kunt. Op deze manier helpen wij je om een fit lichaam te krijgen. Klinkt dit plaatje aanlokkelijk voor je? Vraag dan om meer informatie door contact met ons op te nemen. Zo zien wij elkaar snel.

Woon je in Driesprong, Lunteren, Frankeneng of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Ede wonen. Of je nu uit Driesprong, Lunteren, Frankeneng of een ander dorp of stad rondom Ede komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Ede en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Ede, Driesprong, Lunteren, Frankeneng of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor de gratis proefweek met een personal trainer in Ede

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Ede. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Ede en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Ede iets voor jou is.