Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Eindhoven Zuid

Personal trainer Eindhoven Zuid
personal trainer Eindhoven Zuid
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Eindhoven Zuid
9,5
uit 48 klantreviews " Nu ik sport en mezelf bewust ben van mijn voeding, zit ik beter in mijn vel, heb ik meer energie en voel ik me super goed en gezond! "
06 3077 5542 / 06 5891 0989 jasper@personalfitnessnederland.nl
Aalsterweg 24, 5615 CG Eindhoven
68945930

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio voor een personal trainer in Eindhoven Zuid! Klaar om te werken aan een gezonder, fitter en gelukkiger leven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu wilt afvallen, je conditie verbeteren of zowel fysiek als mentaal sterker wilt worden, onze gecertificeerde personal trainers in Eindhoven Zuid staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland stellen we voor iedereen een persoonlijk programma op, zodat jij daadwerkelijk je doelen kunt bereiken. Je traint in onze studio in Eindhoven Zuid, zowel individueel met je personal trainer als in kleine groepen. Verwacht bij ons geen grote fitnessapparaten; in plaats daarvan train je in een functionele trainingsruimte met een warme en persoonlijke sfeer, zodat jij je helemaal op je gemak voelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Eindhoven

Een 9,5 uit 48 klantervaringen
Richard de Brouwer
10
12 februari 2024

"Peronal Fitness Nederland heeft door de zeer goede en verantwoorde begeleiding mij in zeer korte tijd een gelukkig en gezond persoon gemaakt! Jeroen en Jasper Top zeer bedankt voor jullie begeleiding en ondersteuning."

Richard de Brouwer
8
29 september 2023

"De verbeterde levensstijl geeft veel meer energie en levenslust."

Erik Honing
10
28 augustus 2023

"Ik voel me fitter, gezonder en kijk positiever naar mijn eigen lichaam"

Gina
10
18 augustus 2023

"Ik vond het zelf altijd lastig om motivatie te zoeken om te gaan sporten en om het dan ook echt vol te houden. Ik wilde graag een paar kilo afvallen, sterker worden en meer energie hebben. Met behulp van Jeroen heb ik mijn doelen binnen een paar weken gehaald."

Amber Roumans
9
18 augustus 2023
10
02 juli 2023

"Trainen sterker fitter 👍"

Anne Mieke
9
29 mei 2023

"Het sporten in kleine groepen - op eigen niveau - helpt me om in balans te blijven en me fit en energiek te voelen."

Kiek
10
27 mei 2023

"Er wordt gekeken naar de persoon en daar omheen wordt een geschikt en soms ook aangepast programma voor gemaakt. Top!"

Marieke
9
26 mei 2023

"Ik voel me fysiek en mentaal fitter. Ik heb voor het eerst in mijn leven zin in sporten en vind het ook nog super leuk om te doen."

Nancy Spoor
10
18 mei 2023

"Nu ik sport en me bewust ben van mijn voeding, zit ik beter in mijn vel, heb ik meer energie en voel ik me super goed en gezond!"

Ardi
9
17 mei 2023

"Door de ondersteuning en het creëren en vergroten van het bewust omgaan met gezondheid, Sport en doelen behalen."

Ardi
10
16 mei 2023

"Het is een zeer doelgerichte aanpak!"

Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Eindhoven

Joris Dreef personal coach

Joris Dreef

Lifestyle coach van Eindhoven Noord en Zuid

Ik begeleid jou graag bij het verkrijgen van een gezonde(re) levensstijl. Met een mooie balans tussen voeding, training en coaching gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen en om deze realiteit te maken!

Luuk Hensen personal coach

Luuk Henssen

Lifestyle coach van Eindhoven en Valkenswaard

Met mijn opleiding psychologie breng ik verandering aan in het gedrag, gewoontes en mindset van mijn klanten. Een doel van mij is dat jij optimistischer in het leven gaat staan. Dit doe ik doormiddel van boksen, kracht/conditietrainingen en gerichte gespreksvoering.

personal trainer Jasper Weug

Jasper Weug

Studiomanager van Eindhoven, Valkenswaard en Nuenen

Graag help ik je bij het leven van een gezonde leefstijl. Samen zoeken we balans tussen beweging, gezonde voeding, werk en ontspanning. Met humor, vrolijkheid en enthousiasme zet ik me voor 100% in om jouw doelen te behalen!

personal trainer Teun

Teun van de Laar

Studiomanager van Eindhoven, Valkenswaard & Nuenen

Ik ben mede-eigenaar van Personal Fitness Nederland studio's in Valkenswaard, Eindhoven en Nuenen. Inmiddels ben ik 7 jaar werkzaam binnen de organisatie. Het is mijn missie om samen jouw je doelstelling(en) te behalen. Door te werken aan een gezonde(re) leefstijl, die bij jou past. Zodat je die ook voor de rest van je leven vol kunt houden! Niet door streng te diëten en 5-6 keer per week te trainen. Maar terwijl je jouw favoriete voeding kunt blijven eten en slechts een paar keer per week hoeft sporten.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Eindhoven Zuid

Het centrale principe van ons beproefde Fit for Life programma is de erkenning van de unieke individualiteit van elk persoon, inclusief jou. Dit betekent dat iedereen op zijn of haar eigen, persoonlijke manier streeft naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Onze personal trainers in Eindhoven Zuid hechten dan ook echt waarde aan wat jij wilt bereiken met personal training, ongeacht wat jouw sportieve doelen zijn. We willen jou als persoon leren kennen, begrijpen wie je bent, en op basis daarvan stellen we een op maat gemaakt trainingsprogramma samen. In feite zijn we meer dan alleen een sportschool in Eindhoven Zuid; bij ons werk je samen met een gecertificeerde coach om al jouw persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken. Ben je er klaar voor om op weg te gaan naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Fit for life met personal training in Eindhoven Zuid

Ons programma voor personal training in Eindhoven Zuid draagt de naam “Fit for Life,” en dat is tevens ons voornaamste streven. Het bereiken van een fitter lichaam op korte termijn kan soms mogelijk zijn met crashdiëten en allerlei wonderpillen, maar dit levert doorgaans weinig duurzame resultaten op. Echte succes komt pas tot stand wanneer gewoontes worden aangepast en de sleur doorbroken wordt. Dit is precies waar ons “Fit for Life” programma de nadruk op legt. Samen met onze personal trainers in Eindhoven Zuid kun je deze uitdaging aangaan.

Personal training in Eindhoven met drie pijlers

Het aanpassen van je gewoontes is geen eenvoudige opgave. Het maakt niet uit hoe vaak je de sportschool bezoekt of met een dieet begint; als je niet volledig overtuigd bent van de mentale kant ervan, kan het moeilijk zijn om vol te houden. Daarom richten we ons met ons “Fit for Life”-programma op drie essentiële en onderling verbonden pijlers: beweging, gezonde voeding en mentale veerkracht. Door samen met een personal trainer in Eindhoven Zuid actiever te worden, kun je gewicht verliezen, je lichaam gezonder maken en meer energie krijgen. Wanneer je dit combineert met gezond eten, worden de resultaten nog sterker en duidelijker zichtbaar. De mentale coachingssessies helpen je door momenten van twijfel, verleidingen en tegenslagen heen, wat de kans op succes aanzienlijk vergroot.

100% succes gegarandeerd met onze personal trainers in Eindhoven Zuid

Wij geloven zo in ons personal training in Eindhoven Fit for Life programma dat we succes garanderen. Wij zijn niet tevreden tot jij je doelstelling hebt bereikt en ook tevreden bent. We helpen mensen met overgewicht, een hoge bloeddruk, fysieke problemen, stress en diabetes op een normaal en gezond tempo richting hun doelen. Jij kunt hier ook deel van uitmaken en successen boeken met de tools die wij je aanreiken. Boek daarom een intakegesprek, maak kennis met de personal trainer in Eindhoven Zuid en begin eindelijk aan dat nieuwe hoofdstuk van je leven.

Woon je in Gestel, Stratum, Aalst of Ekenrooi? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Eindhoven-Zuid wonen. Of je nu uit Gestel, Stratum, Aalst of Ekenrooi komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Eindhoven Zuid en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Eindhoven Zuid, Gestel, Stratum, Aalst of Ekenrooi. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Kom bij ons langs

Als je nog aarzelt, nodigen we je uit om een vrijblijvend intakegesprek te plannen. Hier krijg je de kans om onze lifestyle- en fitnessstudio te verkennen, ons team te ontmoeten en te praten over je doelen. Op basis hiervan zullen we een persoonlijke trainer selecteren die bij jou past. Daarnaast ontvang je voedingsadvies van onze voedingsdeskundige en kun je meteen aan de slag. Eenmaal begonnen met fitnessen in Eindhoven Zuid, is de kans groot dat je niet meer terug wilt.

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Benieuwd? Registreer je vandaag nog voor onze gratis proefweek – de ideale manier om op een toegankelijke wijze kennis te maken met personal training in Eindhoven Zuid. Het enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Zodra je bent ingeschreven, nemen we uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op om een intakegesprek te plannen. Dit gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden, afhankelijk van wat voor jou het beste uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Eindhoven Zuid en ervaar hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en ontdek of Personal Fitness Nederland Eindhoven Zuid de juiste keuze voor jou is.