Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten met verkoudheid, kan dat wel?

diëten vijf soorten

Sporten met verkoudheid, kan dat wel?

Je kunt zeker sporten met verkoudheid, al kan dit je een benauwd gevoel geven. Met verkoudheid sporten kan ervoor zorgen dat je alle oefeningen niet even zorgvuldig kunt uitvoeren, juist omdat je minder zuurstof kunt inademen. Bij Personal Fitness Nederland kun je voor sporten met verkoudheid tips verwachten om alsnog een goede training te volbrengen. Onze coaches zijn van de menselijke fysiologie op de hoogte en weten wat mogelijk is als je gaat sporten met verkoudheid. Gerichte oefeningen waarbij je wel je spieren traint, zonder te veel inspanning, gaan jou helpen alsnog een effectieve training te hebben. Als je start met ons Leefstijl Programma kun je bovendien werken aan een gezonde leefstijl, waardoor sporten met verkoudheid minder vaak voorkomt.

‘Sporten met verkoudheid’ tips

Houd je uithoudingsvermogen in stand en bouw aan een goede gezondheid met coaching bij Personal Fitness Nederland. Onze Fit for Life methode geeft jou de zekerheid van een optimale gezondheid in zowel lichaam als geest. Ook bij sporten met verkoudheid gelden drie effectieve pijlers:

  • Voeding
  • Fysiek bewegen
  • Mentale mindset

Verkoudheid vermijden door coaching

Een positieve en gemotiveerde geest zorgt ervoor dat je bedachtzaam omspringt met jouw gezondheid. Met verkoudheid sporten houd je tegen in je prestaties. Vandaar dat coaching op een goed fysiek welzijn, door middel van coaching en voedingsadvies een uitstekende keuze is. Zo voorkom je dat je hoeft te sporten met verkoudheid en blijven je trainingssessies een stuk krachtiger. Coaching helpt om verkoudheid voortaan te voorkomen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantervaring Diane
10
15 augustus 2023
Studio Geldrop
review olaf personal fitness nederland
10
20 juni 2023
Studio Roermond

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen