Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Kosten personal trainer

kosten personal trainer

Hoeveel kost een personal trainer per uur?

De kosten voor een personal trainer liggen landelijk op €60 – €80 per uur. Echter, hoeveel jij daadwerkelijk investeert in personal training kan hoger liggen, vanwege bijkomstige kosten. Laat je dus niet verleiden door alleen een lage prijs per sessie.

Wat kost een personal trainer bij Personal Fitness Nederland?

Bij Personal Fitness Nederland hanteren we in plaats van een prijs per training een tarief per week. De weekprijs is een investering van gemiddeld €35,- tot €209,-. Wat je uiteindelijk betaalt voor een lidmaatschap is afhankelijk van een aantal factoren zoals: Welke trainingsvorm je kiest, de duur van het programma en hoe vaak per week je wilt gaan trainen. Na het invullen van het aanmeldformulier nemen onze personal trainers contact met je op om je wensen te bespreken.

Of je nu 1-op-1 begeleiding nodig hebt, liever met z’n 2en meedoet in de vorm van duo training of deelneemt aan een groepstraining, de personal coach informeert je graag over de mogelijkheden. Voor ieder budget en doel bieden wij namelijk een programma op maat. 

Bij het Fit for Life programma zit altijd inbegrepen:

 • Trainingsessies in studio inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
 • Voedingsadvies op maat
 • Mental coaching sessies
 • Persoonlijk trainingsschema voor thuis
 • Diverse werkboeken
 • Uitgebreid fitnesspakket voor thuis
 • Wij bieden altijd 100% resultaatgarantie want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan om te kijken welk programma het beste bij jou en jouw doel past. 

Gratis Adviesgesprek

wat kost een personal trainer

Personal training hoeft niet duur te zijn

Bij veel mensen bestaat het idee dat de kosten voor een personal trainer erg hoog zijn. Trainen met een personal trainer hoeft echter niet duur te zijn. Er zijn tal van mogelijkheden, ieder met zijn eigen prijs. Voor iedereen hebben wij het juiste programma voor het juiste budget! Doordat personal training voor ieder budget beschikbaar is bij ons kan iedereen bij Personal Fitness Nederland trainen met een personal trainer.

Erkende personal trainers

Bij Personal Fitness Nederland werk je met erkende personal trainers en mental coaches. Je kunt bijvoorbeeld wekelijks een persoonlijk voedingsadvies ontvangen, maar we evalueren ook regelmatig of jouw doelstellingen behaald worden. Het voedingsadvies doet de coach in overleg met een voedingsdeskundige. Dit allemaal in de kosten voor een personal trainer inbegrepen. Hierdoor garanderen wij kwaliteit, en het mooie is dat onze personal trainers met resultaatgarantie werken.

Wij bieden 100% resultaatgarantie

Ieder persoon heeft andere doelstellingen en verwachtingen bij een personal trainer. Wij zorgen ervoor dat het tarief dat jij betaald voor personal training afgestemd is op jouw behoefte en mogelijkheden. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van de kwaliteit in begeleiding en resultaat van Personal Fitness Nederland. Zoals gezegd, wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding met 100% resultaatgarantie!

Wij gaan kosteloos door bij het niet behalen van je doel

We gaan namelijk kosteloos door als je jouw doelstelling niet haalt. Wil je resultaat boeken en ben je bereid om in jezelf te investeren? Wij geven iedereen de mogelijkheid om een week gratis met ons mee te doen, op die manier kun je zelf ervaren wat wij je te bieden hebben. Samen kunnen we dan kijken wat een personal trainer gaat kosten voor jou.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met jou op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Wil jij:

 • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Tijdens de proefweek kun je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en krijg je een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 23.000 mensen gingen je voor!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen