Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Kosten personal trainer

Kosten personal trainer te hoog? Niet bij Personal Fitnes Nederland

Het is natuurlijk zo dat je gezondheid voorop staat en dat daar geen prijs aan te geven is, maar de kosten voor een personal trainer zijn soms erg hoog. Niet iedereen heeft daar budget voor. Daarom biedt Personal Fitness Nederland iedereen een personal trainer aan die wel betaalbaar is. Deze stelt een persoonlijk plan op voor jou waarmee je je doelen ongetwijfeld bereikt. Want niet alleen zijn onze personal trainers betaalbaar, we bieden ook een 100% resultaatgarantie aan zodat jij je doelen altijd bereikt.

Kosten personal trainer, voedingsdeskundig en mindset coach

De aanpak van Personal Fitness Nederland is niet hetzelfde als bij een standaard sportschool. Dat komt doordat wij iedereen een programma aanbieden waar niet alleen beweging centraal staat. Beweging is belangrijk als je wilt afvallen en gezonder wilt leven. En dat zit bij de standaard personal trainer kosten inbegrepen. Wat je niet altijd krijgt is voedingsadvies en mindset coaching om je succes te vergroten. Bij Personal Fitness Nederland zit dat alles bij de kosten voor je personal trainer inbegrepen en richten we ons op de volgende drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset en coaching

Wat kost een personal trainer?

Vraag je je dus af wat een personal trainer kost, dan zal je prijzen tegenkomen die variëren van zeer laag naar zeer hoog. Bij Personal Fitness Nederland krijg je daar een totaaloplossing voor terug en een complete aanpak waarmee alle oorzaken van ongezond leven en overgewicht direct worden aangepakt. Bij ons is alleen slagen een optie en krijg je drie voor de prijs van één.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen