Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Leren sporten met fibromyalgie kan met support van een coach

diëten vijf soorten

Sporten met fibromyalgie zorgt er in veel gevallen voor dat de symptomen afnemen. Regelmatig bewegen leidt tot het verminderen van klachten, waardoor het zeker belangrijk is om de weg naar de sportschool te maken. Als dit voor jou lastig is, overweeg dan zeker ons coaching traject. Met een ervaren coach werk je samen toe aan het overwinnen van angsten en opzien tegen sporten. Sporten en fibromyalgie gaan goed samen, juist omdat de pijn dan afneemt. Er wordt gewerkt aan je mindset zodat je je niet langer door de pijn laat weerhouden om te bewegen. Je bewijst je gezondheid juist een dienst door met fibromyalgie te sporten.

Fibromyalgie en sporten combineren

Waar de pijn je mogelijk weerhoudt van sporten, is juist sporten met fibromyalgie een goede combinatie om verbetering in je situatie te bewerkstelligen. Ons Leefstijl Programma met Fit for Life methode richt zich op support volgens drie pijlers:

  • Voeding
  • Bewust bewegen
  • Mindset coaching

Hierbij krijg je personal training van zeer ervaren trainers.

Verbetering van levenskwaliteit

Sporten met fibromyalgie wordt het uitgangspunt van jouw persoonlijk coaching traject. Door een trainingsschema op te stellen, leer je langzaam oefeningen opbouwen die gaan helpen om de pijn te verlichten. Wekelijks bespreek je de vooruitgang en werking van de oefeningen met jouw coach. Beweging zorgt voor een beter uithoudingsvermogen, meer zelfvertrouwen en een beter sociaal leven. De pijnklachten zullen door een combinatie van sporten en fibromyalgie veel minder invloed hebben op jouw levenskwaliteit. Een 100% win-win situatie voor jou persoonlijk dus.

Inschrijfformulier gratis proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
marie-louise venlo
9,5
3 uur geleden
Personal trainer Venlo

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen