Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Hoe in drie maanden 10 kilo afvallen?

Afvallen 3 maanden

Je bent vastberaden: jij wilt 5, 10, 15, 20 of 25 kilo afvallen in 3 maanden. Een hartstikke mooi streven, maar hoe zorg je er nou voor dat je zoveel kilo’s verliest in een korte tijd én je streefgewicht daarna ook behoudt? Het antwoord is simpel: kennis, kunde en discipline. Heb je het idee dat je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken, dan is begeleiding de oplossing. Ga samen met een personal trainer, voedingscoach en mental coach aan de slag met ons Fit for Life-programma. Met hún kennis, kunde en flinke dosis motiverende woorden zijn zij hét steuntje in de rug dat je nodig hebt om je doel: overtollige kilo’s afvallen in 3 maanden, te bereiken.

Wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek via het formulier onderaan deze pagina.

Hulp met 10 kilo afvallen in 3 maanden

Je wilt in 3 maanden afvallen: een flinke uitdaging. Je hoofd loopt over, je zit immers vol onbeantwoorde vragen. Want wat is nou een verantwoorde en veilige manier om kilo’s kwijt te raken? Hoe vaak moet je sporten per week? Hoe veel en wat mag je dagelijks eten? En hoe houd je jezelf gemotiveerd? Stuk voor stuk vragen waarop wij de antwoorden hebben. En díe delen we maar al te graag met jou!

Fit for Life-programma

Binnen ons Fit for Life-programma staan onze gecertificeerde trainers je dan ook bij met raad en daad. En dát maakt gegarandeerd verschil in jouw strijd tegen de kilo’s. Je traint wekelijks met een personal trainer die je tot het uiterste drijft. Je eet volgens een persoonlijk voedingsschema afgestemd op jouw lichaam, doelen en sportprestaties. Én je werkt ook aan je mentale welzijn. Zo behaal je niet alleen je streefgewicht, je blijft ook daarna op gewicht. Ben je geïnteresseerd en wil je hier meer over weten? Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek.

Sporten met een personal trainer

Wie in 3 maanden 10 kilo wil afvallen, moet zich wagen aan heel wat beweging. Aangezien ieder mens anders is, werken we binnen het Fit for Life-programma met een persoonlijk trainingsschema. Zo weet je zeker dat je in drie maanden van die overtollige kilo’s afkomt. Samen met een personal trainer sport je dan ook wekelijks in een van onze studio’s bij jou in de buurt. Op de dagen dat je niet op locatie traint, kun je thuis aan de slag.

Juiste tools om ook thuis te sporten

We zorgen ervoor dat je de juiste tools aangereikt krijgt zodat je ook in je eigen omgeving kunt sporten. Uiteraard wordt het trainingsschema aangepast naarmate je fitter wordt. Zo weet je zeker dat je effectief en efficiënt bezig bent. Een dag geen zin? Dan staat jouw personal trainer voor je klaar. Om je te motiveren, ondersteunen en je dat zetje in de rug te geven dat je op dat moment oh zo hard nodig hebt.

Gratis Adviesgesprek

3 maanden 10 kilo afvallen

Een persoonlijk voedingsschema voor 10 kilo afvallen in 3 maanden

Met enkel sporten behaal je je streefgewicht niet. Wie in drie maanden 10 kilo wil afvallen zal ook een gezonder eetpatroon moeten aannemen. Vandaar dat je aan de start van het Fit for Life-programma een op maat gemaakt voedingsschema ontvangt. Op basis van jouw lichaam, sportprestaties en doelen stelt een BGN-geregistreerde voedingsconsulent een eetschema op. Daardoor weet je exact wat, wanneer en hoeveel je dagelijks mag eten. Daarnaast zorgt het voor structuur én is het gemakkelijker slechte eetgewoontes achter je te laten. Iets wat van cruciaal belang is om een gezonde levensstijl te creëren. Extra fijn meegenomen is dat urenlang brainstormen over gezonde recepten ook verleden tijd is. Dat scheelt je een heleboel tijd!

Focus op je mentale welzijn

In 3 maanden 10 kilo afvallen is een uitdaging die niet alleen fysiek, maar ook mentaal wat van je vraagt. Wie lekker in z’n vel wil zitten, moet ook van binnen veranderen. Vandaar dat je binnen het programma naast de focus op beweging en voeding, ook aan de slag gaat met een mental coach. Hij of zij is er op momenten dat je het liefste de handdoek in de ring wilt gooien. In gesprekken met een mental coach bespreek je dan ook je mentale welzijn en ga je aan de slag met je mindset. Wie de juiste mindset heeft, behaalt en behoudt daadwerkelijk het streefgewicht.

buiten bewegen frisbee

Persoonlijke aanpak voor 10 kilo afvallen in 3 maanden

Ben je er inmiddels zeker van dat je samen met een personal trainer alles op alles wil zetten om in 3 maanden 10 kilo af te vallen? Dan is ons lifestyle- fitnessprogramma jouw op het lijf geschreven. Door middel van een persoonlijke aanpak krijg je alle tools die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden. Wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Wil je weten of het programma iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek formulier

Afvallen in 3 maanden

Wil je afvallen in drie maanden tijd? Met onze programma’s boek je gegarandeerd resultaat. Wij bieden complete programma’s die volledig op maat zijn afgestemd op jouw wensen. Onze focus ligt niet alleen op zoveel mogelijk calorieën verbranden. Ook voeding en mental coaching speelt een belangrijke rol. Voor ons is afvallen een permanente verandering van je levensstijl. Je beweegt structureel en je krijgt gezonde voeding binnen. Op deze manier kunnen wij beloven dat afvallen in drie maanden slaagt en dat je blijvend resultaten boekt.

Hoe in drie maanden afvallen?

Afvallen in drie maanden tijd realiseren we met een plan van aanpak. Na een gratis intake en gezondheidscheck stellen wij die met jou samen. Jouw persoonlijke doelen zijn hierbij lijdend. In drie maanden afvallen is een goed voorbeeld van een persoonlijk doel. Jouw persoonlijke doel spitsen we toe op drie belangrijke pijlers:

 • Voeding
 • Beweging
 • Mindset en Coaching

Een voedingsconsulent stelt wekelijks een voedingsschema voor je samen. Dit zorgt ervoor dat je iedere dag het juiste aantal calorieën binnenkrijgt. Je eet en drinkt alleen wat je lichaam dagelijks nodig heeft. Het voedingsschema wordt gebaseerd op een wekelijks weegmoment.

Tot het uiterste

Daarnaast train je iedere week met jouw personal trainer. Je leert telkens nieuwe oefeningen en wordt altijd uitgedaagd tot het uiterste te gaan. Daarnaast krijg je van ons een persoonlijk fitnessset om thuis aan de slag te gaan. Mental coaching is ook een belangrijk onderdeel. Tijdens sessies ligt de focus op je gedachten en mindset.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal danique
10
17 juni 2024
Personal trainer Geldrop

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen