Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Fitness Amsterdam

Een gemiddelde score van 9.9 uit 7 klantenervaringen

06 3953 4003
amsterdamoost@personalfitnessnederland.nl
Duivendrechtsekade 82, 1096 AJ Amsterdam Oost
KVK
75270773
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Fitness Amsterdam

In Amsterdam hebben wij als Personal Fitness Nederland een vestiging in Amsterdam Oost.

Amsterdam Oost

Fitness in Amsterdam met een personal trainer

Wil jij aan je fitness in Amsterdam werken, wil je afvallen en gezonder worden? Dan doe je dat bij Personal Fitness Nederland. Bij ons krijg je een personal trainer die bij je past, maken we een plan specifiek voor de doelen die jij wilt bereiken en helpen we je om die extra kilo’s voor goed kwijt te raken. Personal trainers zijn al lang niet meer alleen voor bekende Nederlanders weggelegd. We zijn geen standaard fitness school, want je krijgt de aandacht die je nodig hebt om van jouw goede voornemens een succes te maken.

Fitness Amsterdam met het Fit for Life programma

Wij geven je een resultaatgarantie en stoppen we niet tot jij je doelen hebt bereikt. Dit doen we met ons Fit for Life programma waarmee we jouw hele lichaam fitter maken. Het programma hanteert drie pijlers, namelijk bewegen, gezond eten en mental coaching. Door aan deze drie punten te werken word je fitter – zowel fysiek als mentaal – gezonder en volgt het gewichtsverlies vanzelf.

Alles bij de hand

Fitnessen in Amsterdam bij Personal Fitness Nederland betekent werken aan het complete plaatje. In onze lifestyle- en fitnessstudio vind je dan ook alles wat je nodig hebt. Je neemt deel aan afwisselende en uitdagende trainingen met je personal trainer, je ontvangt op maat gemaakte voedingslijsten van onze voedingsdeskundige en krijgt meer zelfvertrouwen.

Boek een intakegesprek

Neem de eerste stap richting een fitter lichaam door een vrijblijvend intakegesprek te boeken, de studio te bekijken en het fitness team in Amsterdam te ontmoeten. We bespreken je doelen, beoordelen je huidige gezondheid en wijzen een personal trainer aan die daarbij past. Fitnessen in Amsterdam begint bij Personal Fitness Nederland. Met onze resultaatgarantie en unieke aanpak wordt jij ook een betere versie van jezelf. En dat voor de rest van je leven lang.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?