Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Veenendaal

06 14378636
veenendaal@personalfitnessnederland.nl
Parallelweg 1-1, 3903 BA Veenendaal
KVK
77879007
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Veenendaal, wel resultaat!

Geen sportschool zo grondig als Personal Fitness Nederland

Sportscholen helpen je om meer te bewegen, maar Personal Fitness Nederland en het Fit for Life programma in Veenendaal gaan veel verder dan dat. Je kunt het dus eigenlijk geen sportschool noemen, want een completere en grondigere aanpak zal je nergens anders aantreffen. Via het programma word je gekoppeld aan een persoonlijke begeleider. Ons team draagt de kennis en ervaring over op jou, zodat jij de basis hebt om jouw lichaam gezond en vitaal te maken.

Slechte gewoontes zijn lastig te veranderen

Als je ongezonde gewoontes hanteert, dan zijn deze lastig om aan te passen. En door naar de sportschool te gaan werk je alleen aan lichaamsbeweging en niet aan gezonde voeding of je mentale gesteldheid. Door een complete aanpak aan te bieden maak je bij ons de kans om je leven wel voor goed te veranderen. We hanteren in Veenendaal drie pijlers waarmee we ons onderscheiden van sportscholen:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

De beste steun mogelijk

Ons team in Veenendaal biedt jou alle tools en steun aan om hier een succes van te maken. We zijn enthousiast, gedreven en hebben veel kennis in hun vakgebied. Met dit team achter je is falen geen optie meer en daarom bieden we iedereen een 100% resultaatgarantie aan. We stoppen niet tot jouw slechte gewoonten zijn vergeten en je nieuwe gewoonten tweede natuur zijn geworden. Vanaf dat moment heb jij ook alle kennis en ervaring om dit de rest van je leven te blijven handhaven. Meer energie, een slanker gezonder lichaam, vitaliteit en minder gezondheidsklachten zijn dan geen droom meer, maar werkelijkheid geworden.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?