Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Valkenswaard

06 3077 5542 / 06 5891 0989
teun@personalfitnessnederland.nl / jasper@personalfitnessnederland.nl
Dragonder 30G, 5555 XZ Valkenswaard
KVK
68945930

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Valkenswaard, wel resultaat!

Personal training, voedingsadvies én mindset coaching onder één dak

Een gezond lichaam heeft een gezond gewicht, is sterk, krijgt voldoende voedingsstoffen binnen en ondervindt geen hinder van stress en angst. Als je regelmatig naar de sportschool gaat dan werk je maar op één manier aan een gezonder lichaam. Vaak heeft dit dan ook niet de gewenste resultaten of wordt het na een tijdje heel moeilijk om het vol te blijven houden. De beste manier om gewicht te verliezen en je lichaam gezonder te maken is door de oorzaken aan te pakken. In de Personal Fitness Nederland studio in Valkenswaard tref je dan ook alle kennis onder één dak om je lichaam gezond te maken in de breedste zin van het woord.

Een leven lang resultaat

Bij Personal Fitness Nederland hebben we grote ambities. We geven onze leden niet alleen een 100% resultaatgarantie, ons doel is om levens voor goed te veranderen. Vergeet de sportschool in Valkenswaard, want bij Personal Fitness Nederland is opgeven geen optie. We bieden je alle tools en ondersteuning aan om er dit keer wel een succes van te maken en dat doen we door drie pijlers te hanteren. Hiermee onderscheiden we ons van sportscholen, die met één pijler werken.

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Geen sportschool maar een lifestyle verandering

Wij helpen je met onze personal trainer in Valkenswaard om meer te bewegen, maar daar houdt het niet mee op. Als je je slechte gewoontes aan de kant wilt zetten, dan moet je je lifestyle veranderen en dat betekent dat we voedingsadvies geven en mindset coaching organiseren. We bieden een totaaloplossing aan waar geen sportschool aan kan tippen en waarvan jij een leven lang profiteert.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?