Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen op de sportschool met een personal trainer

diëten vijf soorten

Afvallen op de sportschool met een personal trainer

Wil je afvallen? Automatisch verschijnt wellicht het beeld voor je van een persoon die alleen salades eet en water drinkt. Iets wat niet nodig en zelfs niet effectief is! Om effectief te kunnen afvallen is de sportschool het sleutelwoord. Naast een gezond eetpatroon is beweging namelijk essentieel. Daarom zijn afvallen en de sportschool onlosmakelijk met elkaar verbonden. De beste resultaten boek je met de persoonlijke begeleiding van Personal Fitness Nederland in een van onze ruim tachtig vestigingen.

Afvallen bij een sportschool van Personal Fitness Nederland

Bij Personal Fitness Nederland hanteren we de Fit For Life methode. Dit betekent dat het bezoeken van de sportschool voor het afvallen niet het enige ingrediënt is. Gewichtsverlies vergt een mindset- en leefstijlverandering. Hiermee helpen onze coaches jou. Je krijgt bij het afvallen in een sportschool van Personal Fitness Nederland één vaste begeleider. Jullie leren elkaar zo goed kennen en bouwen een vertrouwensband op. Binnen het Fit For Life programma staan drie elementen centraal:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Effecten van afvallen op onze sportschool

Afvallen op onze sportschool betekent sporten volgens een gestructureerd vitaliteitsschema dat kracht- en conditie-elementen met elkaar combineert. Voorafgaand aan je start op de sportschool om het afvallen in gang te zetten, heb je een introductiegesprek met jouw persoonlijke trainer. Aan de hand van je persoonlijke informatie en doelen stelt deze een op maat gemaakt sportschema voor. Afvallen bij de sportschool leidt zo tot het verbranden van vet, het versterken van je spieren en het verbeteren van je conditie.

Inschrijfformulier gratis proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal danique
10
17 juni 2024
Personal trainer Geldrop

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen