Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Den Haag Oude Haagweg

Personal trainer Den Haag Oude Haagweg
personal trainer den haag oude haagweg
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer den haag oude haagweg
9,4
uit 21 klantreviews " Ik voel me energiek en heb veel minder last van mijn rug. Daarnaast merk ik dat mijn lichaam sterker wordt en zie ik het resultaat heel goed in de spiegel! "
06 1537 3586 / 06 1826 7800 info@pf4l.nl
Oude Haagweg 577, 2552 GJ Den Haag Oude Haagweg
75376733

Welkom bij Personal Fitness Nederland en leuk dat je een personal trainer in Den Haag Oude Haagweg zoekt! Wij zijn meer dan een sportschool in Den Haag Oude Haagweg, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen uit Den Haag gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Den Haag Oude Haagweg staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Den Haag

Een 9,4 uit 21 klantervaringen
9
14 maart 2024

"De persoonlijke begeleiding, het handboek als houvast zeker de eerste weken, fijne app en sfeer bij de 1op1 trainingen en groepslessen."

Adinda
Robert Pelgrim
10
18 september 2023

"Uitstekende begeleiding en een programma dat mij, ondanks mijn blessures, heeft geholpen om mijn gewicht met 10% te verminderen en een sterke verbetering van mijn algemene fitheid te realiseren."

Robert Pelgrim
8
15 maart 2023

"Ik heb geleerd hoe ik bewegen en goede eetgewoonten kan combineren om me fit te voelen zonder allerlei dieeteisen."

Hanneke
Mike & Lucy
10
15 februari 2023

"Mede dankzij de fijne wekelijkse trainingen met Musa, hebben we afgelopen half jaar samen met veel plezier onze doelen behaald!"

Mike & Lucy
Paula van Tartwijk
10
30 december 2022

"Ik kan na mijn 4 hart operaties en plaatsing van de pacemaker weer super bewegen naar mijn kunnen, terwijl ik dat dus echt niet meer kon en heb weer meer vertrouwen in mijn lichaam dat ik alles wat ik wil bereiken ook echt kan."

Paula van Tartwijk
Jacqueline
9
24 december 2022

"Ik voel me energiek en heb veel minder last van mijn rug. Daarnaast merk ik dat mijn lichaam sterker wordt en zie ik het resultaat heel goed in de spiegel!"

Jacqueline
Tom van den Berg
9
25 november 2022

"De organisatie, inhoud van de trainingen met daarbij het enthousiasme en begeleiding van de coaches, geven telkens weer de motivatie om naar de trainingen te gaan. Dit heeft voor mij het resultaat dat ik mij mentaal en fysiek vele malen fitter voel dan voorheen."

Tom van den Berg
8
07 november 2022

"Ik zit al een tijdje bij Personal Fitness Nederland. Door de trainingen voel ik mij fitter. Vooral bij de personal trainingen van Musa zijn de oefeningen heel gevarieerd. Na de training ben ik altijd blij dat ik ben geweest."

Vera
9
28 oktober 2022

"Ik heb een stuk minder rugklachten en voel me sowieso een stuk fitter."

Vera
Cinderella
10
26 oktober 2022

"Alles wat ik nodig heb om gemotiveerd te raken en te blijven, gezond te eten met de recepten en ingrediënten en alle informatie die ik uit het geweldige werkboek haal en van mijn coach, de persoonlijke wekelijkse samenkomen, bespreken en trainen is voor mij een moment om steeds weer naar uit te kijken, sinds ik dit alles doe voel ik me lekker in mijn vel en hoofd en daarom draagt het Personal Fittness Plan bij aan mijn betere kwaliteit van leven"

Cinderella
Dagmar Duijkers
10
25 oktober 2022

"Door het fit For life programma voel ik me nu topfit en doordat ik beter in mijn vel ben gaan zitten ben ik ook afgevallen. Mijn doel heb ik 2 jaar geleden al behaald en nu probeer ik sterker te worden."

Dagmar Duijkers
10
21 oktober 2022

"Door trainen heb ik veel meer energie gekregen en ik zit lekkere in mijn vel"

Ana
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Den Haag

personal trainer Marco Hoogendijk

Marco Hoogendijk

Eigenaar & Coach van Den Haag & Delft

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

personal trainer Michael Grobbe

Michael Grobbe

Lifestylecoach van Den Haag Oude Haagweg

Mensen begeleiden om een fitter en gezonder leven te leiden vind ik erg voldoenend. Verder hou ik erg van nieuwe uitdagingen, duiken en reizen. Ik ben dankbaar, positief ingesteld en een echte doener!

personal trainer Raveena Khandar

Raveena Khandar

Lifestylecoach van Den Haag Oude Haagweg

Een gezonde leefstijl is enorm belangrijk, dit helpt je bij het hebben van een gelukkig leven. Ik geloof namelijk dat iedereen daar recht op heeft en dat kan bereiken. Met mijn enthousiasme en positiviteit ga ik jou helpen bij het creëren van een mooier leven met gezonde voeding, sport en het creëren van een positieve mindset!

Personal trainer Melih Kaya

Melih Kaya

Eigenaar & Coach van Den Haag & Delft

Mijn missie is om op een inspirerende wijze mensen te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven en welzijn.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Van afvallen tot meer spierkracht met een personal trainer in Den Haag Oude Haagweg

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Den Haag Oude Haagweg zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Den Haag Oude Haagweg. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met een personal trainer in Den Haag Oude Haagweg

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Den Haag Oude Haagweg er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Personal training in Den Haag Oude Haagweg voor een gezonder leven

Ons personal training in Den Haag gebruikt het Fit for Life programma en is specifiek ontwikkeld voor iedereen die meer energie, een gezonder lichaam en een fitter leven wil hebben. Door jouw inzet te combineren met onze ervaring maken we van jou een betere versie van jezelf. Hiervoor richten we ons op drie pijlers die niet zonder elkaar kunnen als jij langdurige effecten wilt zien. Onze personal trainers in Den Haag Oude Haagweg richten zich op lichaamsbeweging, onze voedseldeskundige adviseert je over je eetgewoonten en onze mental coach zorgt ervoor dat je deze uitdaging mentaal ook aan kunt. Door ons te richten op deze drie ingrediënten garanderen wij 100% succes.

Een betere jij met personal training in Den Haag

Wij willen de levens van alle Nederlanders veranderen en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Onze personal training sessies zijn afwisselend en uitdagend en vinden zowel buiten als binnen plaats. De resultaten zijn levenslang, want je wilt niet meer terug.

Fitness in Den Haag Oude Haagweg voor 100% resultaat

Ons fit for Life programma is specifiek opgesteld zodat iedereen 100% resultaat boekt. Dat doen we door ons te richten op jou. Je krijgt een personal trainer aangewezen die je uitdagende en gevarieerde trainingen aanbiedt, gericht op de doelen die jij wilt bereiken. De voedseldeskundige stelt een op maat gemaakte lijst voor je samen waarmee jij gezonder en gebalanceerde maaltijden bereidt. We werken aan mental coaching zodat je sterker wordt en doorzet tot het einde.

Woon je in Waldeck, Kraayenstein, Zichtenburg, Moerwijk, Bouwlust en Vrederust of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers zijn beschikbaar voor iedereen in de nabije omgeving van Den Haag Oude Haagweg, ongeacht of je nu in Waldeck, Kraayenstein, Zichtenburg, Moerwijk, Bouwlust en Vrederust of een ander dorp of stad rond Den Haag Oude Haagweg woont. Streef je naar afvallen? Het verbeteren van je conditie? Of andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al vele inwoners van Den Haag Oude Haagweg en omliggende gebieden succesvol begeleid met personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan open voor alle bewoners van Den Haag Oude Haagweg, Waldeck, Kraayenstein, Zichtenburg, Moerwijk, Bouwlust en Vrederust of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Een vrijblijvend intakegesprek

Waarom kom je niet bij ons langs voor een intakegesprek? Je personal trainer in Den Haag laat je de studio zien, stelt je voor aan het team en beoordeelt je huidige gezondheid. We kijken naar de doeleinden die jij wilt bereiken en stellen een persoonlijk plan op waarmee dat kan. Personal training in Den Haag is meer dan alleen sporten en crash diëten alleen. Het is een change for life en het begin van een gezonder leven.