Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Nunspeet

Personal trainer Nunspeet
personal trainer Nunspeet
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Nunspeet
9,3
uit 24 klantreviews " Door de goede begeleiding bij de training en daarnaast de gezelligheid en positiviteit, behaal ik mijn gewenste doelen! "

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Nunspeet. Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Nunspeet staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Nunspeet

Een 9,3 uit 24 klantervaringen
10
11 februari 2022

"Steunen, stimuleren, motiveren. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend en de begeleiding is altijd goed."

Nathanja
8
11 februari 2022

"Personal Fitness is een leuke manier van sporten. Simpel en effectief. In groepsverband maar wel op een kleinschalige manier, wat het erg persoonlijk houd. De sportbegeleiders zij ontzettend leuk, enthousiast en meelevend. Ze denken mee een en motiveren op een inspirerende manier. Het effect si dat we op afvallen en fysiek sterker worden op een manier wat nog niet eerder gelukt is."

Hetty Barneveld
9
09 februari 2022

"Het bewust bezig zijn met je doelen, en daarbij een leuke training volgen. Je daardoor fitter en beter voelen daar doen we het voor."

Henk Vis
10
09 februari 2022

"Momenteel ben ik 20 kilo kwijt, maar ook een lager vetpercentage en vele kilo’s spieren rijker en dat in 10 maanden tijd! Hierdoor zit ik lekkerder in m'n vel en ben ik veel energieker."

Herbert Foppen
10
09 februari 2022

"Goeie coaching en je leert echt hoe je je leefstijl kan veranderen ????????"

Desiree de Jong
Gerdien
8
09 februari 2022

"Naast fysiek sterker worden ook mentaal sterker worden. Grenzen verleggen, waar ik zelf dacht dat het niet kon... Geweldig..."

Gerdien
10
09 februari 2022

"Met enthousiasme, energie en positieve motivatie tijdens de trainingen stimuleert personal fitness trainer Dian mij tijdens de trainingen om door te zetten en mijn doelen te halen."

Desirée Rekers
Maaike
9
09 februari 2022

"Ik voel mij fitter , gemotiveerd om te gaan sporten , fijne coaches, ontspanning , super !!"

Maaike
9
09 februari 2022

"Ze laten me inzien hoe belangrijk het is om te ontspannen, te genieten van de kleine dingen."

Erna
10
09 februari 2022

"De persoonlijke begeleiding en aandacht. Ik sport voor het eerst met plezier en doe nu meer dan ik ooit heb gedaan."

Bertine
10
23 december 2021

"Trots op wat ik tot nu toe bereikt heb! Ik ben een stuk fitter, heb meer conditie en energie. Ik ga met behulp van de coach mijn einddoel bereiken!"

Annie
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Nunspeet

personal trainer Sharona Roke

Sharona Bomhof

Studiomanager & Lifestyle Coach van Nunspeet & Heerde

Ik word zo blij wanneer klanten hun doelen behalen. Mijn passie is om mensen te helpen, inspireren en te motiveren. Dat is mijn missie! Ik sta klaar om je te helpen met het aanpassen van je leefstijl en gedrag, om zo de beste versie van jezelf te worden!    

personal trainer Ramon Bos

Ramon Bos

Studiomanager van Nunspeet & Personal Coach van Heerde

Van kleins af aan ben ik al bezig met sport en daardoor begrijp ik het belang van sport als geen ander. Deze passie wil ik graag met jou delen en je zo fysiek en mentaal sterker maken. Ik sta klaar voor jou zodat wij samen jouw doelen kunnen gaan behalen!

personal trainer Judith Vermeer

Judith Vermeer

Personal Trainer / Lifestyle Coach van Nunspeet

Het is mijn missie om samen jouw je doelstelling(en) te behalen. Door te werken aan een gezonde(re) leefstijl, die bij jou past. Zodat je die ook voor de rest van je leven vol kunt houden! Niet door streng te diëten en 5-6 keer per week te trainen. Maar terwijl je jouw favoriete voeding kunt blijven eten en slechts een paar keer per week hoeft sporten.

personal trainer Esther Vlaming

Esther Vlaming

Personal Trainer / Lifestyle Coach van Nunspeet

Doordat ik naast mijn werk in de gezondheidszorg zelf altijd met sport en bewegen bezig ben en dankzij mijn eigen positieve ervaring bij Personal Fitness Nederland ben ik aan de slag gegaan als coach in studio Nunspeet. Met mijn vrolijke, enthousiaste en positieve instelling wil ik jou ook heel graag helpen naar een gezonder en gelukkiger leven.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Nunspeet

Wij zijn meer dan een sportschool in Nunspeet, bij Personal Fitness Nederland Nunspeet train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven.

Een voedingsschema opgesteld door jouw personal trainer

Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Een personal trainer in Nunspeet bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meerdere studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Nunspeet en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze personal trainers in Nunspeet. Ontdek wat personal training Nunspeet voor jou kan betekenen.

Fitness in Nunspeet is nooit meer hetzelfde door Personal Fitness Nederland

Ben jij helemaal klaar met fitness in Nunspeet doordat je geen resultaten ziet? Dan wordt het tijd om een andere optie te overwegen. Bij Personal Fitness Nederland helpen we je om wél fit te worden door fitness. Met onze personal fitness in Nunspeet zul jij eindelijk over jouw plateau heen kunnen denderen en weer motivatie kunnen halen. Een fit lichaam is geen droom, maar de realiteit dankzij de expertise en begeleiding van onze personal trainers in Nunspeet. Neem daarom snel een kijkje bij ons en ontdek hoe jij een fit lichaam krijgt.

Ook als je in Hulshorst, Zwarte Goor, Zoom, Vierhouten, 't Harde, Doornspijk of in de directe omgeving woont, zijn onze personal trainers er voor jou!

Onze personal trainers zijn ook beschikbaar voor iedereen in de omgeving van Nunspeet. Of je nu uit Hulshorst, Zwarte Goor, Zoom, Vierhouten, ’t Harde, Doornspijk of een ander nabijgelegen dorp of stad komt. Bij Personal Fitness Nederland kunnen we je helpen met diverse gezondheidsdoelen, zoals gewichtsverlies, het verbeteren van je conditie en meer. Onze personal coaches hebben al talloze mensen uit Nunspeet en omliggende gebieden succesvol begeleid met personal training. Of je nu kiest voor individuele training, training met een partner, groepstraining of een andere trainingsvorm die past bij jouw doelen, onze personal trainers zijn er voor alle inwoners van Nunspeet, Hulshorst, Zwarte Goor, Zoom, Vierhouten, ’t Harde, Doornspijk en andere nabijgelegen steden en dorpen. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Maak gebruik van onze 100% resultaatgarantie

Wij helpen al jarenlang mensen om hun doelen te behalen. Of het nou draait om afvallen, jouw bloeddruk verlagen, spiermassa kweken of naar een wedstrijd toe werken; onze personal trainers in Nunspeet staan voor je klaar om elk van deze soort doelen te behalen. Door onze ervaring weten we precies waar we aan moeten werken. Daardoor ligt het pad naar succes helemaal voor je open. Je krijgt daarom een garantie dat jij tijdens ons proces sterke vooruitgang boekt. Zo kun jij zonde

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Nunspeet. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Nunspeet en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.