Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Weert

06-25276518
weert@personalfitnessnederland.nl
Maaspoort 67A, 6001 BN Weert
KVK
86163043
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Afvallen Weert

Crashdiëten is voor velen een bekende term. Te snel afvallen kan veel van je lichaam eisen en bepaalde gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Wij zijn er van overtuigd dat deze soort diëten er geen blijvende resultaten op nahouden. Genoeg redenen om niet voor een crashdieet te kiezen als je het ons vraagt. Wij van Personal Fitness Nederland – Weert combineren sporten met gezonde voeding én bewerkstelligen een gedragsverandering waardoor het resultaat ook blijvend is. Deze succesvolle gouden combinatie is omgezet in een fitness- en lifestyle programma genaamd: Fit for Life.

Word jij Fit for Life?

Beweging, voeding en mental coaching, dit zijn de pijlers waarop het Fit for Life programma gebaseerd is. Wekelijks train jij met een personal trainer in de studio waar je wordt uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Ook thuis hoef jij niet stil te zitten want met jouw persoonlijke fitness set kan jij de oefeningen thuis herhalen. Elke week is er een weegmoment waarna jouw personal trainer in overleg gaat met een gewichtsconsulent waaruit een persoonlijk voedingsadvies komt. Tevens wordt er een stukje mental coaching in het traject meegenomen.

Wil jij:

✓ Gewicht verliezen
✓ Minder fysieke klachten
✓ Je energieker, sterker en fitter voelen
✓ Een gezond voedingspatroon krijgen
✓ Minder stress ervaren en meer zelfvertrouwen krijgen

Waar wacht je nog op?

Vul nu onderstaand contact formulier in en binnen één werkdag nemen wij contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Maak kennis met het Fit for Life programma, het programma dat écht werkt, ook voor jou!

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?