Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Nijmegen

Personal trainer Nijmegen
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9,4
uit 35 klantreviews " Door de persoonlijke begeleiding en de coaching op maat behaal je echt de doelen die je gesteld hebt. En dat is kicken! "
06 3969 0401 nijmegen@personalfitnessnederland.nl
Van der Brugghenstraat 3, 6511 SL Nijmegen
75038269

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Nijmegen. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Nijmegen staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Nijmegen

Een 9,4 uit 35 klantervaringen
9
09 augustus 2023

"Vakmanschap, betrokkenheid en professionaliteit"

Anoniem
10
26 november 2022

"Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen."

9
10 juli 2022

"Ik ben bewust gezondere keuzes aan het maken, waardoor ik mij fitter en gezonder voel."

Kelly
10
01 juli 2022

"Laat mij inzien dat ik ook zonder heel streng voor mezelf te zijn, uiteindelijk bij mijn doel kom."

Demi
10
19 februari 2022

"Giuliiana weet precies de juiste tips te geven zodat ik de oefeningen correct uitvoer. Daarbij is ze deskundig en gewoon een fijn mens."

Leonie Baltussen
10
16 februari 2022

"Door iedere week in gesprek te gaan met mijn coach en doelen te stellen die haalbaar zijn, in combinatie met de motiverende woorden, is het mij gelukt om in 5 maanden al 16 kilo te verliezen en ik hierdoor beter in mijn vel zit"

Melanie
10
16 februari 2022

"Door de persoonlijke begeleiding en de coaching op maat behaal je echt je door jezelf gestelde doelen. En dat is kicken! Het is ook goed vol te houden, doordat het iedere keer kleine stapjes zijn. Maar na 1,5 jaar trainen is het bij elkaar een hele grote stap geworden. Al 10 kg afgevallen dankzij Giuliana van de Ven van Personal Fitness Nijmegen. Ik voel me goed en lekker in mijn vel."

Marieke Thomassen
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Nijmegen

personal trainer Giuliana

Giuliana van de Ven

Studiomanager van Nijmegen

Mijn missie? Jou helpen bij het bereiken van jouw geluk door beweging, voeding én mentale gezondheid via een persoonlijk plan. Ik ben een van de weinige vrouwelijke trainers in Nijmegen en daarnaast ben ik Orthopedagoog (een zusje van de psycholoog), dus mijn coaching komt uit de psychologie basis.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Nijmegen

Wij zijn meer dan een sportschool in Nijmegen, bij Personal Fitness Nederland Nijmegen train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een ‘weegmoment’ met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meerdere studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Nijmegen en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde personal trainers in Nijmegen. Ontdek wat personal training Nijmegen voor jou kan betekenen.

Bewegen, gezond eten en coaching: personal trainer in Nijmegen voor levenslang succes

Ons personal training programma in Nijmegen zet jouw leven op de kop. Ben jij het zat om geen energie te hebben, om altijd gestrest te zijn, om extra kilo’s mee te slepen of om een slechte conditie te hebben? Dan zijn er vaak drie oorzaken, namelijk te weinig bewegen, ongezond eten en een gebrek aan mentale kracht. In ons Fit for Life programma besteden we aandacht aan deze drie punten en geven we je de tools waarmee jij jouw doeleinden behaalt. Wij geven een 100% succesgarantie, stoppen niet tot jij je doelen bereikt hebt en de rest van je leven van de resultaten geniet.

Personal training in Nijmegen voor een fitter lichaam

Het is ons doel om jou gezonder te maken en ons Fit for Life programma is zo samengesteld dat alle aspecten van jouw gezondheid worden behandeld. Onze personal trainer in Nijmegen zal eerst met je in gesprek zijn over wat je wilt bereiken en wat een fitter lichaam voor jou betekent. Misschien wil je minder stress ervaren, conditie of spieren opbouwen, van fysieke klachten afkomen of je hoge bloeddruk verlagen. Wat ook jouw definitie van een fitter lichaam, met personal training in Nijmegen bereik je deze doelen en kijk je nooit meer terug.

Waar levens veranderen

Wij maken voor jou een persoonlijk en realistisch plan, met doelen die bereikt worden en motivatie tot het eind. Samen met onze personal trainer in Nijmegen trek je de fitness studio in en elke week worden je mindset coaching en voedingsadviezen besproken en geëvalueerd. Van ons krijg je geen bewegingsplan, maar een leefstijl programma. We reiken je alle tools aan die je nodig hebt om hier een succes van te maken. Voeg hier je eigen inzet aan toe en de formule is compleet.

Personal trainer in Nijmegen met een levenslang resultaat

Te weinig beweging, slechte eetgewoonten en stress zijn de belangrijkste oorzaken van overgewicht en ons Fit for Life fitness programma in Nijmegen richt zich exact op die gebieden. Onze personal trainers leveren op maat gemaakte trainingen aan, onze voedseldeskundigen geven je de kennis die je nodig hebt om gebalanceerd te eten en met onze mental coaching kun jij elke uitdaging aan. Onze 100% resultaatgarantie is niet gericht op successen op de korte termijn, maar op een gezonder en fitter leven. Fitnessen bij ons is een complete ervaring en dus verre van standaard.

Fit for Life fitness in Nijmegen

Fitnessen in Nijmegen met Fit for Life betekent dat je alle tools krijgt om de slechte gewoonten in je leven aan de kant te zetten en daarvoor goede gewoonten aan te nemen. Je krijgt een personal trainer aangewezen die bij je past en waarmee je uitdagende en gevarieerde sessies doet. Van onze voedingsdeskundigen krijg je op maat gemaakte lijsten. Ook op mentaal vlak zorgen we dat je al deze uitdagingen en veranderingen aan kunt en er een succes van maakt.

Ook als je in Nijmegen Centrum, Nijmegen Noord, Nijmegen Oost, Weurt, Ubberbergen, Persingen of in de directe omgeving woont, zijn onze personal trainers er voor jou!

Onze personal trainers zijn ook beschikbaar voor iedereen in de omgeving van Nijmegen, of je nu uit Nijmegen Centrum, Nijmegen Noord, Nijmegen Oost, Weurt, Ubberbergen, Persingen of een ander nabijgelegen dorp of stad komt. Bij Personal Fitness Nederland kunnen we je helpen met diverse gezondheidsdoelen, zoals gewichtsverlies, het verbeteren van je conditie en meer. Onze coaches hebben al talloze mensen uit Nijmegen en omliggende gebieden succesvol begeleid met personal training. Of je nu kiest voor individuele training, training met een partner, groepstraining of een andere trainingsvorm die past bij jouw doelen, onze personal trainers zijn er voor alle inwoners van Nijmegen, Nijmegen Centrum, Nijmegen Noord, Nijmegen Oost, Weurt, Ubberbergen, Persingen en andere nabijgelegen steden en dorpen. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

100% resultaatgarantie met een personal trainer in Nijmegen

Na een vrijblijvend intakegesprek voor personal fitness in Nijmegen, krijg je van ons een op maat gemaakt plan. We bieden al onze leden die fitnessen in Nijmegen een resultaatgarantie aan. Dat betekent dat we niet stoppen tot jij je doeleinden hebt bereikt. Is je plan afgelopen en ben je er nog niet, dan gaan we kosteloos door tot je over de finish bent. Je nieuwe gewoonten worden tweede natuur en gewichtsverlies volgt vanzelf. Het gevolg is een gezonder leven, een fitter lichaam boordevol energie en minder stress en depressie. Kom dus bij ons langs in Nijmegen om onze studio te bekijken, om onze personal trainers in Nijmegen te ontmoeten en word ook de beste versie van jezelf.

Boek een gratis intakegesprek

Onze personal trainer in Nijmegen nodigt je graag uit om onze studio te verkennen en je voor te stellen aan ons team. Daarna zitten we samen voor een gesprek waarin we willen weten wat jouw doelen zijn met het Fit for Life programma. We vertellen je ook wat je van ons kunt verwachten en stellen een persoonlijk trainingsplan op dat afgestemd is op jouw huidige situatie en de doelen die je wilt bereiken. Personal training in Nijmegen richt zich op het behalen van langetermijnresultaten en het ontwikkelen van gezonde gewoonten. Eenmaal gestart, kijken we niet meer achterom.