Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer voor mannen met obesitas

Planken met bal

Personal trainer voor mannen met obesitas

Ben je op zoek naar een personal trainer voor mannen met obesitas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende behandelingen voor mannen met obesitas. Onze personal trainers zullen je ondersteunen bij het opbouwen van een gezond eetpatroon in combinatie met oefeningen op maat. Dit programma is speciaal samengesteld voor mannen met obesitas. Afhankelijk van de persoonlijke situatie en de gewenste doelen gaan we samen met jou aan de slag naar een gezondere levensstijl zonder obesitas.

Ontdek onze personal trainingen voor mannen met obesitas:

  • Vitaler leven
  • Meer kracht in het lichaam
  • Kilo’s kwijtraken
  • Conditie verbeteren
  • Gezond eetpatroon opbouwen
  • Meer zelfvertrouwen

Wacht niet, begin nu!

Om obesitas te verhelpen is het van belang om actie te ondernemen. Onze personal trainers zijn ervaren met obesitas en hierdoor weten we dat obesitas goed te behandelen is, maar begin er zo snel mogelijk mee. Samen bespreken we welk voedingsschema en welke oefeningen bij jou passen.

Hoe kun je obesitas behandelen zonder operatie?

Natuurlijk kun je obesitas behandelen met een operatie. Wees je er echter van bewust dat dit een ingrijpende operatie is en zeker niet zonder risico’s. Er is een andere manier om van die extra kilo’s af te komen. Maak een afspraak en wij gaan met jou bekijken welke manier het beste bij jou past.

Onze personal trainingen voor mannen:

✔ Een fit en strakker lichaam
✔ Een kleinere buik
✔ Een betere conditie
✔ Sterker worden
✔ Weer zelfstandig kunnen bewegen
✔ Gezonde leefstijl
✔ Gezond eetpatroon

Maak kennis met ons personal training programma voor mannen. Vraag een gratis proefweek aan.

Fitness oefeningen voor mannen met obesitas

Mannen die kampen met obesitas en dit willen aanpakken kunnen dit het beste onder begeleiding gaan doen. Niet alle fitness oefeningen zijn gezond indien er sprake is van obesitas. Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in het trainen van mensen met obesitas. Maak een afspraak en wij gaan met jou bekijken welke oefeningen jij het beste kunt doen.

Krachttraining voor mannen met obesitas

Krachttraining verhoogt de energiebehoefte en stimuleert de stofwisseling, ook tijdens rustperiodes. De vetverbranding komt hierdoor sneller op gang en omdat spieren minder ruimte innemen dan vet, wordt je lichaam slanker. Met een gericht fitnessprogramma die onze personal trainer voor je opstelt lukt dat jou ook.

Buikspieroefeningen voor mannen met obesitas

Niet alle buikspieroefeningen zijn makkelijk uit te voeren als er sprake is van obesitas. Onze personal trainers zijn daarom allemaal getraind om oefeningen met jou te doen die goed uit te voeren zijn en waarbij je werkt aan minder buikvet.

Trainingsschema voor mannen met obesitas

Mannen met obesitas die zelf gaan trainen zonder begeleiding lopen een hoger risico op blessures. Uiteraard willen wij dit voorkomen en daarom wordt er samen met jou een trainingsschema opgesteld die ervoor zorgt dat je op een gezonde en verantwoorde manier van de overtollige kilo’s af komt.

Gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon

Wij geloven dat een gezonde geest in een gezond lichaam zit. Een gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon zijn hierbij van belang. Door ons bewezen en succesvolle fitness- en lifestyle Fit for Life programma hebben wij een positieve invloed op het geluk en de vitaliteit van onze sporters. En dat is waar wij het allemaal voor doen.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om gebruik te maken van de gratis proefweek. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen