Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Almere

06-24843744 (Danny) / 06-38384433 (Rodney)
almere@personalfitnessnederland.nl
Markerkant 10 - 7W, 1316 AA Almere
KVK
82119287

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Almere, wel resultaat!

Gegarandeerd resultaat met Personal Fitness Nederland Almere

Wil jij een gezonder lichaam op alle vlakken? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland in Almere aan het goede adres. Wij gebruiken een unieke methode waarmee jij lichamelijk en mentaal sterker wordt. Dat leidt automatisch naar gewichtsverlies, meer zelfvertrouwen en dus een gelukkiger leven. Wij zijn dan ook geen sportschool, maar bieden je een totaaloplossing aan. Deze totaaloplossing garandeert succes en dat op de lange termijn. Vanaf het moment dat je je bij ons aanmeldt zal je nooit meer hetzelfde zijn.

Drie pijlers

In ons fitness programma in Almere besteden we aandacht aan drie pijlers, namelijk:

  • Beweging
  • Voedingsadvies
  • Mindset en coaching

Bij ons krijg je dus van alle sportscholen in Almere de meest complete steun. We helpen je lichamelijk fitter te worden door je te koppelen aan een personal trainer in Almere. Deze helpt je ook de juiste keuzes te maken wat eten betreft. Dit alles kun je niet zonder mentale kracht, dus onze coaches loodsen je door alle voor- en tegenslagen heen tot je over de finishlijn rent.

Geen sportschool, wel resultaat

Wij zijn zo overtuigd van ons programma dat we jou een 100% resultaatgarantie aanbieden. We stoppen niet tot jij je doelen bereikt hebben en blijven je op alle vlakken steunen tot je tevreden bent. Kom daarom op bezoek bij ons centrum. Bekijk onze oefenruimte in Almere waar je sessies met je personal trainer plaatsvinden. Ook zie je daar waar je wekelijks voedingsadvies krijgt en waar we ervoor zorgen dat je mindset ook mee verandert. Boek nu een gratis proefweek, vergeet sportscholen en kom bij Personal Fitness Nederland je leven veranderen.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?