Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Geldrop

Personal trainer Geldrop
personal trainer Geldrop
 • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Word fitter, strakker en sterker!
 • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Geldrop
9,8
uit 6 klantreviews " Ik zit lekkerder in mijn vel, heb meer energie en kracht, en ben ook nog eens een stuk gezonder! "
06 1201 1236 bram.pfn@gmail.com
Emopad 31a, 5663 PA Geldrop
67301606

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Geldrop, wat leuk dat je een personal trainer zoekt! Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Geldrop zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer in Geldrop en in kleine groepjes in onze studio in Geldrop. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

 • Complete gezondheidscheck
 • Diverse coachingswerkboeken
 • Voedingsadvies op maat
 • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
 • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Geldrop

Een 9,8 uit 6 klantervaringen
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Geldrop

Bram Kuppens Personal Trainer

Bram Kuppens

Studiomanager van Geldrop

Personal coach zijn is meer dan alleen mijn werk. Respect, aandacht en vertrouwen is de basis voor elk traject onder persoonlijke begeleiding. Ik geloof in een focus op positieve dingen, wat gaat goed en wat heb je goed gedaan.  

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Geldrop

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Geldrop. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Geldrop, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainer in Geldrop aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Personal training Geldrop

Iedereen die start bij Personal Fitness Nederland – Geldrop start met een gezondheidscheck. Deze gezondheidscheck geeft ons een duidelijk beeld van jouw gezondheid en de doelstelling of doelstellingen die jij wil behalen. Tijdens het gesprek zullen we je allerlei vragen voorleggen, maar we kijken ook naar je gewicht, vetpercentage, BMI, bloeddruk en kracht- uithoudingsvermogen.

Wil jij graag?

 • Een personal trainer die jou altijd motiveert?
 • Blijvend resultaat?
 • Weer lekker in je vel zitten?
 • Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Fitness Geldrop: meer dan alleen beweging

Ben je op zoek naar een fitness programma in Geldrop waarbij je niet alleen focust op lichamelijke inspanning maar er ook oog is voor een bijpassende gezonde levensstijl, kies dan voor ons Fit for Life programma. Wij bieden je dit programma aan in onze Personal Fitness Nederland studio waar je begeleidt gaat worden door een van onze personal trainers in Geldrop. Ons programma rust naast beweging op twee andere belangrijke pijlers: mentale coaching en voeding. Wij zorgen ervoor dat je lekkerder in je vel gaat zitten door deze drie elementen succesvol te combineren.

Werk aan je personal fitness in Geldrop

In onze studio bieden wij je een persoonsgericht alternatief op reguliere fitness programma’s in Geldrop. Eenmaal gekoppeld aan een personal trainer in Geldrop zullen jullie intensief samenwerken om jouw gestelde fysieke of mentale doelen te behalen. Deze doelen kunnen variëren van afvallen tot en met werken aan mentale klachten. Dit doe je in één op één trainingen in onze studio of in de buitenlucht. Je krijgt ook je eigen fitness set waarmee je thuis kunt blijven oefenen.

Mentale coaching en persoonlijke voedingsadviezen

Naast fitnessen in Geldrop zal jouw Fit for Life programma ook bestaan uit mentale coaching en doe je verder veel kennis op over voeding. De tools en kennis die je in ons programma worden aangereikt zullen je hele leven relevant blijven. Onze personal trainers in Geldrop werken niet alleen aan je lichamelijk fitheid maar aan je volledige lifestyle. Zo gaan we op basis van onze drie pijlers voor een duurzaam en permanent resultaat.

Succes gegarandeerd

Onze formule is succesvol juist doordat we werken met heel persoonsgerichte programma’s en veel persoonlijke begeleiding. Kom je bij ons fitnessen in Geldrop in een Fit for Life programma dan garanderen we je resultaat. Jij stelt je doel vast, wij zorgen ervoor dat jij over de juiste begeleiding en tools beschikt om dit doel te halen. We nodigen je vooral uit eens langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking.

Woon je in Hoog Geldrop, Heeze, Braakhuizen of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Geldrop wonen. Of je nu uit Hoog Geldrop, Heeze, Braakhuizen of een ander dorp of stad rondom Geldrop komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Geldrop en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Geldrop, Hoog Geldrop, Heeze, Braakhuizen of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Geldrop. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Geldrop en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Geldrop iets voor jou is.