Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Ontdek wat onze personal trainer in Geldrop voor jou kan betekenen in je strijd tegen de kilo’s*

Personale trainer LucienJe hebt het al zo vaak geprobeerd, met diëten, joggen, gymnastiekoefeningen en andere pogingen, maar het wil maar niet lukken die overtollige kilo’s voorgoed kwijt te raken. Na een hoopvol begin stagneert de progressie en daarmee de motivatie. Als één dag zondigen meer kwaad doet dan drie dagen vasten kunnen goedmaken, dan ben je al gauw geneigd het bijltje er maar weer bij neer te gooien. Een herkenbaar verhaal? Probeer het nog een laatste keer met één van onze gediplomeerde personal trainers in Geldrop. Succes verzekerd!*

Vrijblijvend kennismaken met onze personal trainers?

Wil jij graag wat kilo’s afvallen, een betere conditie of weer fit, sterk en energiek zijn?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
Dan kunnen we een gratis en vrijblijvende afspraak inplannen om jouw doelstellingen te bespreken.

 • * velden zijn verplicht.

Een op jou toegesneden fitness programma, inclusief een persoonlijk voedingsadvies

In een gratis en vrijblijvend intakegesprek analyseert de personal trainer in Geldrop jouw specifieke situatie, je valkuilen, je kracht en stippelt vervolgens een resultaatgericht bewegingsprogramma voor je uit. Een voedingsdeskundige adviseert je over je voeding. Dit resulteert in een totaaladvies over een haalbare en uiteindelijk bevredigende wijziging van je levensstijl. Ga je die uitdaging aan, dan worden wekelijks de bereikte resultaten bekeken, de zwakke en sterke punten besproken en krijg je nieuwe adviezen voor het vervolg. Natuurlijk wil je een pluim op je hoed, maar een uitbrander zul je nooit krijgen, hooguit een steun in de rug van je personal trainer dat de volhouder uiteindelijk wint.*

Training met personal trainer

Ons Fit for Life programma betekent ook echt een lifestyleverandering voor het leven

Dit door ons ontwikkelde programma biedt hoge verwachtingen, maar kan ze door de unieke aanpak ook waarmaken. De personal trainer begeleidt je persoonlijk totdat jij je doelstellingen gehaald hebt. Tijdens dit proces zul je merken dat je ook anders over dingen gaat denken, je mentaliteit over jezelf en hoe, waarom en wanneer jij lekker in je vel zit zal door het programma veranderen. Dat maakt het makkelijker om nadien niet in oude gewoontes terug te vallen. Je wordt sterker, zelfverzekerder en staat weer vol vertrouwen in het leven. Dat is wat de personal trainer in onze gezellige studio in Geldrop voor je zal betekenen, als je met hem of haar in zee gaat.*

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.