Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Geldrop

Een gemiddelde score van 10 uit 4 klantenervaringen

Emopad 31a, 5663 PA Geldrop
KVK
67301606
personal trainers Geldrop
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Geldrop! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Geldrop zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Geldrop. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met een personal trainer in Geldrop

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Geldrop. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Geldrop, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Geldrop. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Geldrop en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Geldrop iets voor jou is.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Geldrop

Een gemiddelde score van 10 uit 4 klantenervaringen

Studio Geldrop
Klantervaring Diane
10
15 augustus 2023

"Ik straal eindelijk weer!"

Diane

Studio Geldrop
Klantverhaal Puck
10
28 maart 2023

"Ik voel mij zelfverzekerder en steeds gelukkiger met mijn lichaam."

Puck

Studio Geldrop
Daphne Geldrop klantverhaal
9
27 februari 2023

"Ik zit lekkerder in mijn vel, heb meer energie, meer kracht en ben ook nog eens een stuk gezonder!"

Daphne

studio Geldrop
Siena Geldrop klantervaring
10
22 maart 2022

"Ik vind het nu heerlijk om 3 à 4 keer per week te trainen!"

Siana

Studio Geldrop
Nikki Geldrop klantervaring
10
17 december 2021

"Ik ben 15 kilo lichter, fitter, meer spiermassa, een lager vetpercentage en in één woord gezonder! "

Nikki

Studio Geldrop
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Geldrop
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Bram Kuppens Personal Trainer
Bram Kuppens
Studiomanager van Geldrop

Personal coach zijn is meer dan alleen mijn werk. Respect, aandacht en vertrouwen is de basis voor elk traject onder persoonlijke begeleiding. Ik geloof in een focus op positieve dingen, wat gaat goed en wat heb je goed gedaan.

 

Personal training Geldrop

Iedereen die start bij Personal Fitness Nederland – Geldrop start met een gezondheidscheck. Deze gezondheidscheck geeft ons een duidelijk beeld van jouw gezondheid en de doelstelling of doelstellingen die jij wil behalen. Tijdens het gesprek zullen we je allerlei vragen voorleggen, maar we kijken ook naar je gewicht, vet percentage, BMI, bloeddruk en kracht- uithoudingsvermogen.

Wil jij graag?

  • Een personal trainer die jou altijd motiveert?
  • Blijvend resultaat?
  • Weer lekker in je vel zitten?
  • Gratis en vrijblijvend kennismaken?

 

Tijdelijke actie: GRATIS Proefweek fitness Geldrop

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om een afspraak te maken. De proefweek is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

Fitness Geldrop: meer dan alleen beweging

Ben je op zoek naar een fitness programma in Geldrop waarbij je niet alleen focust op lichamelijke inspanning maar er ook oog is voor een bijpassende gezonde levensstijl, kies dan voor ons Fit for Life programma. Wij bieden je dit programma aan in onze Personal Fitness Nederland studio waar je begeleidt gaat worden door een personal trainer. Ons programma rust naast beweging op twee andere belangrijke pijlers: mentale coaching en voeding. Wij zorgen ervoor dat je lekkerder in je vel gaat zitten door deze drie elementen succesvol te combineren.

Werk aan je personal fitness in Geldrop

In onze studio bieden wij je een persoonsgericht alternatief op reguliere fitness programma’s in Geldrop. Eenmaal gekoppeld aan een personal trainer zullen jullie intensief samenwerken om jouw gestelde fysieke of mentale doelen te behalen. Deze doelen kunnen variëren van afvallen tot en met werken aan mentale klachten. Dit doe je in één op één trainingen in onze studio of in de buitenlucht. Je krijgt ook je eigen fitness set waarmee je thuis kunt blijven oefenen.

Mentale coaching en persoonlijke voedingsadviezen

Naast fitnessen in Geldrop zal jouw Fit for Life programma ook bestaan uit mentale coaching en doe je verder veel kennis op over voeding. De tools en kennis die je in ons programma worden aangereikt zullen je hele leven relevant blijven. We werken kortom niet alleen aan je lichamelijk fitheid maar aan je volledige lifestyle. Zo gaan we op basis van onze drie pijlers voor een duurzaam en permanent resultaat.

Succes gegarandeerd

Onze formule is succesvol juist doordat we werken met heel persoonsgerichte programma’s en veel persoonlijke begeleiding. Kom je bij ons fitnessen in Geldrop in een Fit for Life programma dan garanderen we je resultaat. Jij stelt je doel vast, wij zorgen ervoor dat jij over de juiste begeleiding en tools beschikt om dit doel te halen. We nodigen je vooral uit eens langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?