Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Geldrop

06 1201 1236
bram.pfn@gmail.com
Emopad 31a, 5663 PA Geldrop
KVK
67301606
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Afvallen Geldrop

Veel mensen willen snel afvallen. Snel afvallen is vaak een tijdelijke oplossing. De enige manier om op een verantwoordelijke manier af te vallen is gezond te eten en voldoende te bewegen. Dan zul je niet alleen het gewenste resultaat bereiken maar ook op gewicht blijven.

Bij onze studio in Geldrop zal je onder deskundige begeleiding van een personal trainer en een voedingsdeskundige alles leren over voldoende beweging en gezonde voeding. Niet alleen afvallen maar je zult zien dat je op gewicht blijft. Jouw eerste stap naar een slank lichaam en een gezond gewicht!

Wil jij graag afvallen?

Wil jij ook graag afvallen? Nu eens echt die overtollige kilo’s kwijt zien te raken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze trainers en het Fit For Life programma. De eerste stap naar een slank en gezond lichaam!

Tijdelijke actie: GRATIS proefweek fitness Geldrop

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om een afspraak te maken. De proefweek is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?