Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Venlo

Personal trainer Venlo
personal trainer Venlo
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Venlo
9,3
uit 18 klantreviews " Maakt het door de afwisseling enorm leuk om weer consequent te sporten en daardoor voel ik mijzelf weer veel fitter! Jip stimuleert mij om te blijven komen trainen en daarbij mezelf uit te dagen weer net een beetje meer uit de training te halen! "
06 1230 5920 venlo@personalfitnessnederland.nl
Via Crescendo 8, 5912 AV Venlo
73807303

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Venlo! Wil je getraind worden door een personal trainer in Venlo? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma – bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching – ga je samen met jouw personal trainer in Venlo aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Venlo voor jou kan betekenen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Venlo

Een 9,3 uit 18 klantervaringen
10
19 maart 2024

"Top"

Jip
Berni
9
26 oktober 2023

"Ik voel me een stuk fitter !"

Berni
9
26 oktober 2023

"Voel me een nieuw mens fitter en meer zelfvertrouwen"

8
27 november 2022

"Mijn personal coach Jip is een topper! Een op en top motivator! Door het gehele traject met hem te doorlopen voel ik me fitter, zelfverzekerder, let ik beter op mijn voeding en ben ik rustiger in stresssituaties."

Sylvi
10
26 november 2022

"Door gewicht te verliezen voel ik me fitter"

Luuk
9
20 oktober 2022

"Door coaching en voedingsadvies ben ik me beter gaan voelen en al 13 kg afgevallen."

Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Venlo

personal trainer Inge van Bree

Inge van Bree

Personal Trainer / Lifestyle Coach van Venlo

Mijn passie voor voeding en beweging wil ik graag met jou delen zodat jij je doelen gaat behalen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij zowel fysiek als mentaal veel energie hebt!

personal trainer Jip van Kan

Jip van Kan

Lifestyle coach van Venlo

Ik heb een grote passie voor sport en ik vind een fysieke en vooral mentale gezondheid erg belangrijk! Het behalen van jouw doelen is mijn prioriteit. Ik zorg voor uitdagende en leuke trainingen, op maat gemaakte voedingsadviezen en leer jou een probleemoplosser te zijn. Samen op naar een fit, gezond en gelukkig leven!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met Personal training in Venlo

Wij zijn meer dan een sportschool in Venlo, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Venlo werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan honderden mensen uit Venlo gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende?

Fitness Venlo waar je 100% zeker weet dat je je doelen behaalt

Personal Fitness is een fitness Venlo waar jij 100% zeker weet dat je je doelen zult behalen. Onze personal trainers in Venlo werken namelijk net iets anders dan de meeste sportscholen. Zo bieden wij een uitgebreid programma waarbij we niet alleen aandacht besteden aan beweging, maar ook aan voeding en je mentale gezondheid.

Drie pijlers: beweging, voeding en mentale gezondheid

Onze personal trainers in venlo richten zicht op deze drie pijlers omdat wij geloven dat beweging, voeding en mentale gezondheid nauw samenhangen. Als je meer beweegt en gezonder eet, zul je je vanzelf vrolijker en energieker gaan voelen. Ook kan beweging helpen om stress te verminderen of om fysieke klachten (zoals rugpijn) te verminderen.

Sporten met een personal trainer in Venlo

Sporten bij Personal Fitness is effectief omdat wij een programma op maat voor je maken. Onze personal trainers in Venlo luisteren hierbij goed naar je wensen en doelstellingen. Want of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of de marathon wilt rennen: wij helpen je graag!

Liever samen sporten met een personal trainer in Venlo?

Naast personal training, kun je bij Personal Fitness ook terecht voor DUO trainingen. Samen met je moeder, partner, vriend of buurman sporten is gezellig en werkt vaak motiverend. Sleep elkaar door de trainingen heen en praat elkaar moed in als het even lastig is. Met zijn tweeën bereik je meer dan alleen!

Woon je in Blerick, Tichelarie, Hout Blerick, Wassum, Tegelen of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Venlo wonen. Of je nu uit Blerick, Tichelarie, Hout Blerick, Wassum of Tegelen komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Venlo en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Venlo, Blerick, Tichelarie, Hout Blerick, Wassum, Tegelen of dorpen en steden uit de nabije omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meerdere studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Venlo en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat onze personal trainers in Venlo voor jou kunnen betekenen.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Venlo. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Venlo en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.