Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Venlo

Via Crescendo 8, 5912 AV Venlo
KVK
73807303
Personal trainer Venlo Jip
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Venlo! Wil je getraind worden door een personal trainer in Venlo? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma - bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching - ga je samen met jouw personal trainer in Venlo aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Venlo voor jou kan betekenen.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met Personal training in Venlo

Wij zijn meer dan een sportschool in Venlo, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Venlo werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan 23.000 Nederlanders gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende?

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Venlo. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Venlo en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Venlo
Studio venlo
Klantverhaal Venlo Kim
9
27 maart 2023

"Ik voel me fitter, zit beter in mijn vel en ik ben meer tevreden met mijn lichaam!"

Kim

Studio Venlo
Carina klantervaring Venlo
10
8 maart 2023

"Ik wilde graag mentaal sterker worden, me beter en fitter voelen én zo'n 15 kg afvallen. Het is allemaal gelukt! "

Carina

Studio Venlo
Sally Venlo klantverhaal
10
8 maart 2023

"Ik voelde me al snel fitter, zag mijn lichaam veranderen en mijn zelfvertrouwen groeien"

Sally

Studio Venlo
Klantverhaal Hans
10
16 januari 2023

"Ik voel me veel fitter en mijn zelfvertrouwen is erg gegroeid"

Hans

Studio Venlo
klantreview personal fitness nederland
8
27 november 2022

"Mijn personal coach Jip is een topper! Een op en top motivator! Door het gehele traject met hem te doorlopen voel ik me fitter, zelfverzekerder, let ik beter op mijn voeding en ben ik rustiger in stresssituaties."

Sylvi

Studio Venlo
klantreview personal fitness nederland
10
26 november 2022

"Door gewicht te verliezen voel ik me fitter"

Luuk

Studio Venlo
klantreview personal fitness nederland
9
20 oktober 2022

"Door coaching en voedingsadvies ben ik me beter gaan voelen en al 13 kg afgevallen."

Studio Venlo
klantreview personal fitness nederland
9
20 oktober 2022

"Maakt het door de afwisseling enorm leuk om weer consequent te sporten en daar voel ik me veel fitter bij! Jip stimuleert mij om te blijven komen en mezelf uit te dagen weer net een beetje meer uit de training te halen!"

Studio Venlo
klantreview personal fitness nederland
9
18 oktober 2022

"Zeer goede personal training!! Jip is zeer goed in zijn werk. De resultaten liegen er niet om. Hij kan je gemotiveerd houden, zonder irritant te worden, je limieten blijven opzoeken, zonder te ver te gaan en bovenal goed helpen je dagelijkse foute routines te doorbreken. Wat Jip nog beter maakt, is zijn aandacht op houding en correct bewegen. Hij zal je hard laten werken zonder enig risico op blessures."

Sven

Studio Venlo
klantreview personal fitness nederland
9
17 oktober 2022

"Het faciliteren van een leuk, professioneel en gevarieerd programma."

Paolo Seijsener

Studio Venlo
Wil Venlo klantverhaal
10
14 oktober 2022

"Ik ben me veel bewuster geworden van mijn leefpatroon!"

Wil

Studio Venlo
klantreview personal fitness nederland
10
7 oktober 2022

"Voel mij fiter en eet gezonder"

Geert

Studio Venlo
klantreview personal fitness nederland
9
26 mei 2022

"Ik ben al veel afgevallen zond dat ik honger hoef te leiden. Heb weer meer energie. Kan dit iedereen aanraden"

Hans Bouten

Studio Venlo
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Venlo
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Klantervaring
Inge van Bree
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Venlo

Mijn passie voor voeding en beweging wil ik graag met jou delen zodat jij je doelen gaat behalen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij zowel fysiek als mentaal veel energie hebt!

Jip van Kan personal coach
Jip van Kan
Lifestyle coach van Venlo

Ik heb een grote passie voor sport en ik vind een fysieke en vooral mentale gezondheid erg belangrijk! Het behalen van jouw doelen is mijn prioriteit. Ik zorg voor uitdagende en leuke trainingen, op maat gemaakte voedingsadviezen en leer jou een probleemoplosser te zijn. Samen op naar een fit, gezond en gelukkig leven!

Fitness Venlo waar je 100% zeker weet dat je je doelen behaalt

Personal Fitness is een fitness Venlo waar jij 100% zeker weet dat je je doelen zult behalen. Onze personal trainers in Venlo werken namelijk net iets anders dan de meeste sportscholen. Zo bieden wij een uitgebreid programma waarbij we niet alleen aandacht besteden aan beweging, maar ook aan voeding en je mentale gezondheid.

Drie pijlers: beweging, voeding en mentale gezondheid

Onze personal trainers in venlo richten zicht op deze drie pijlers omdat wij geloven dat beweging, voeding en mentale gezondheid nauw samenhangen. Als je meer beweegt en gezonder eet, zul je je vanzelf vrolijker en energieker gaan voelen. Ook kan beweging helpen om stress te verminderen of om fysieke klachten (zoals rugpijn) te verminderen.

Sporten met een personal trainer in Venlo

Sporten bij Personal Fitness is effectief omdat wij een programma op maat voor je maken. Onze personal trainers in Venlo luisteren hierbij goed naar je wensen en doelstellingen. Want of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of de marathon wilt rennen: wij helpen je graag!

Liever samen sporten met een personal trainer in Venlo?

Naast personal training, kun je bij Personal Fitness ook terecht voor DUO trainingen. Samen met je moeder, partner, vriend of buurman sporten is gezellig en werkt vaak motiverend. Sleep elkaar door de trainingen heen en praat elkaar moed in als het even lastig is. Met zijn tweeën bereik je meer dan alleen!

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meer dan 80 studios door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Venlo en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat onze personal trainers in Venlo voor jou kunnen betekenen.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?