Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Oss

06 1595 0718
oss@personalfitnessnederland.nl
Smalstraat 3, 5341 TW Oss
KVK
73807303
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Oss, wel resultaat!

Personal Fitness Nederland in Oss verandert levens

Bij Personal Fitness Nederland nemen we geen genoegen met weinig. Als jij je bij ons programma in Oss aansluit dan verwachten we niets minder dan een wonder. Gelukkig leggen we deze verantwoordelijkheid volledig bij onszelf neer en bieden we onze leden een 100% resultaatgarantie aan. Jij geeft aan wat je doelen zijn en wij helpen je met kennis, training en voorlichting om deze te bereiken. Ben jij niet tevreden, dan zijn wij dat ook niet. Onze aanpak is zo compleet, daar kan geen sportschool tegen op.

Een compleet programma met drie pijlers

Fit for Life is een programma in Oss, ontworpen door Personal Fitness Nederland. Het moet niet vergeleken worden met wat je aangeboden krijgt in sportscholen. In de sportschool richt je voornamelijk op beweging, maar Fit for Life gaat vele stappen verder. Je bereikt je doelen omdat je geholpen wordt door een coach met kennis en de juiste certificeringen. Er zijn drie pijlers van een gezond lichaam die de rode draad vormen door het programma, namelijk:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Ontmoet het team

Je boekt bij ons eerst een kennismakingsgesprek en een proefweek. Je maakt dan kennis het team dat uitdagende sessies met je opzet in de oefenruimte en buiten. Je zult ongetwijfeld voldoende beweging krijgen en de afwisseling houdt het leuk. We vertellen je over de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft dagelijks en hoe je daar je maaltijden op aanpast. Met mindset coaching zorgen we ervoor dat je de mindset krijgt en behoudt om door te zetten en niet vroegtijdig af te haken. Vergeet de sportschool en kom bij Personal Fitness Nederland in Oss. Wij garanderen 100% resultaat dus falen is geen optie.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?