Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Meppel

Een gemiddelde score van 9.3 uit 11 klantenervaringen

Oeverlandenweg 2, 7944 HZ Meppel
KVK
74312855
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Meppel. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt.. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Meppel staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen. 

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Meppel

Wij zijn meer dan een sportschool in Meppel, bij Personal Fitness Nederland Meppel train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een 'weegmoment' met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie. 

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meer dan 90 studios door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Meppel en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat personal training Meppel voor jou kan betekenen.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Meppel

Een gemiddelde score van 9.3 uit 11 klantenervaringen

Studio Meppel
klantreview personal fitness nederland
9
25 mei 2023

"Door de gesprekken die ik heb krijg ik veel positieve energie, word ik positief gestimuleerd en voel ik mij steeds vrolijker en gelukkiger."

Karin

Studio Meppel
klantreview personal fitness nederland
9
24 mei 2023

"Ik zit lekkerder in mijn vel en voel me fitter."

Christina

Studio Meppel
10
6 februari 2023

"in een zin is dat onmogelijk. maar ik heb idd een gezonder lichaam. En dat voelt super"

Betsie Bos

Studio Meppel
Klantverhaal Bianca
10
7 april 2022

"Ik kijk weer met een glimlach naar mijn spiegelbeeld!"

Bianca

Studio Meppel
Janet Meppel Klantervaring
10
22 maart 2022

"Ik kan mezelf weer aankijken in de spiegel en ben trots op mezelf!"

Janet

Studio Meppel
Klantverhaal Peter
10
17 maart 2022

"Het is me gelukt om te stoppen met roken en mijn levensstijl permanent te veranderen!"

Peter

Studio Meppel
klantreview personal fitness nederland
8
7 maart 2022

"het heeft me doen ervaren dat wanneer ik beweeg ik mij lekkerder voel in mijn lijf en daardoor me ook geestelijk lekkerder voel. lekker om bezig te zijn!"

Rudolf

Studio Meppel
klantreview personal fitness nederland
10
7 december 2021

"Ik zit beter in mijn vel. heb meer zelfvertrouwen, wat ik meeneem in mijn prive leven. een druk gezin, waar ik door de mindset even op afstand kan kijken als er teveel drukte is. Ik leer mezelf meer kennen. Ik ben positiever en kan beter relativeren."

Studio Meppel
klantreview personal fitness nederland
8
30 september 2021

"het maak mij fitter en meer toegangbaar om dingen te ondernemen"

Dagmar Hoorn

Studio Meppel
klantreview personal fitness nederland
9
27 september 2021

"Coaching op beweging en voeding; stimuleert mijn voortgang."

Peter Suurmond

Studio Meppel
klantreview personal fitness nederland
9
23 september 2021

"Ik kruip uit m"n schulp"

Hans Spraakman

Studio Meppel
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Meppel
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Martin Sibrandi personal trainer
Martin Sibrandi
Studiomanager & Lifestylecoach van Meppel & Emmeloord
Door mijn ervaring in de zorg (gedragsproblematiek) en als fitnesstrainer weet ik jou zodanig te coachen dat jij tot eigen inzichten komt! Samen gaan we naar jouw doel werken!

 

 

Op zoek naar een oplossing voor fitness in Meppel? Denk dan aan Personal Fitness Nederland

Doe jij aan fitness in Meppel om doelen als afvallen of spiermassa kweken te bereiken? Maar merk jij dat er nog geen goede resultaten komen? Laat ons van Personal Fitness Nederland je dan verder helpen. Met behulp van al onze kennis en expertise zul jij namelijk wél het verschil merken. We hebben al duizenden andere mensen geholpen, waardoor wij zo zeker van onze zaak zijn dat je een garantie van ons ontvangt. Je hebt hierdoor niks te verliezen, dus ga snel met onze coaches aan de slag.

Fitness in Meppel waar je u tegen zegt

Met onze speciale manier van fitness in Meppel, merk jij zeker dat jouw lichaam fitter wordt. Aan de hand van onze personal training in Meppel wordt jij op en top begeleid in jouw reis naar een gezonder lichaam. Daarbij hebben we een betrouwbaar systeem bedacht die steunt op onze drie pijlers. Zo weet je straks precies hoe jij een gezonde voeding kunt hebben. Ook word jij mentaal ijzersterk via onze mindset en coaching. En het belangrijkste is dat jij de soorten bewegingen die wij je aanleren met een perfecte techniek uitvoert. Met deze drie pijlers is een fit lichaam niet langer een droom.

Een uitstekend alternatief voor een sportschool

Bij onze personal fitness in Meppel hoef je nooit meer naar een sportschool te gaan waar jij niet alles uit kunt halen. In onze studio’s word jij helemaal begeleid zodat jij fitter wordt. Je kunt helemaal losgaan, zonder dat andere mensen over je oordelen. Door middel van onze coaches kun je helemaal jezelf zijn, waardoor je werkelijk alles uit jezelf kunt halen. Ga daarom snel aan de slag met ons om te beginnen met fit worden.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?