Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Meppel

Personal trainer Meppel
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9,3
uit 11 klantreviews " Ik kan mezelf weer aankijken in de spiegel en ben trots op mezelf! "
06 4287 4541 meppel@personalfitnessnederland.nl
Oeverlandenweg 2, 7944 HZ Meppel
74312855

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Meppel. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Meppel staan onze gecertificeerde personal trainers voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Meppel

Een 9,3 uit 11 klantervaringen
9
25 mei 2023

"Door de gesprekken die ik heb krijg ik veel positieve energie, word ik positief gestimuleerd en voel ik mij steeds vrolijker en gelukkiger."

Karin
9
24 mei 2023

"Ik zit lekkerder in mijn vel en voel me fitter."

Christina
Betsie Bos
10
06 februari 2023

"in een zin is dat onmogelijk. maar ik heb idd een gezonder lichaam. En dat voelt super"

Betsie Bos
8
07 maart 2022

"het heeft me doen ervaren dat wanneer ik beweeg ik mij lekkerder voel in mijn lijf en daardoor me ook geestelijk lekkerder voel. lekker om bezig te zijn!"

Rudolf
10
07 december 2021

"Ik zit beter in mijn vel. heb meer zelfvertrouwen, wat ik meeneem in mijn prive leven. een druk gezin, waar ik door de mindset even op afstand kan kijken als er teveel drukte is. Ik leer mezelf meer kennen. Ik ben positiever en kan beter relativeren."

8
30 september 2021

"het maak mij fitter en meer toegangbaar om dingen te ondernemen"

Dagmar Hoorn
9
27 september 2021

"Coaching op beweging en voeding; stimuleert mijn voortgang."

Peter Suurmond
9
23 september 2021

"Ik kruip uit m"n schulp"

Hans Spraakman
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Meppel

personal trainer Meppel

Martin Sibrandi

Studiomanager & Lifestylecoach van Meppel & Emmeloord

Door mijn ervaring in de zorg (gedragsproblematiek) en als fitnesstrainer weet ik jou zodanig te coachen dat jij tot eigen inzichten komt! Samen gaan we naar jouw doel werken!    

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Meppel

Wij zijn meer dan een sportschool in Meppel, bij Personal Fitness Nederland Meppel train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een ‘weegmoment’ met je personal trainer in Meppel. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Behaal je doelen met onze personal trainers in Meppel

Doe jij aan fitness in Meppel om doelen als afvallen of spiermassa kweken te bereiken? Maar merk jij dat er nog geen goede resultaten komen? Laat ons van Personal Fitness Nederland je dan verder helpen. Met behulp van al onze kennis en expertise zul jij namelijk wél het verschil merken. We hebben al duizenden andere mensen geholpen, waardoor wij zo zeker van onze zaak zijn dat je een garantie van ons ontvangt. Je hebt hierdoor niks te verliezen, dus ga snel met onze personal trainers in Meppel aan de slag.

Een uitstekend alternatief voor een sportschool

Bij onze personal fitness in Meppel hoef je nooit meer naar een sportschool te gaan waar jij niet alles uit kunt halen. In onze studio’s word jij helemaal begeleid zodat jij fitter wordt. Je kunt helemaal losgaan, zonder dat andere mensen over je oordelen. Door middel van onze personal trainers in Meppel kun je helemaal jezelf zijn, waardoor je werkelijk alles uit jezelf kunt halen. Ga daarom snel aan de slag met ons om te beginnen met fit worden.

Woon je in Rogat, Ruinerwold, Nijeveen, Slingenberg, Oosterboer, Haveltermade of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Meppel wonen. Of je nu uit Rogat, Ruinerwold, Nijeveen, Slingenberg, Oosterboer, Haveltermade of een ander dorp of stad rondom Meppel komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Meppel en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Meppel, Rogat, Ruinerwold, Nijeveen, Slingenberg, Oosterboer, Haveltermade of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Altijd een personal trainer in Meppel bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meerdere studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Meppel en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde personal trainers in Meppel. Ontdek wat personal training Meppel voor jou kan betekenen.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Meppel. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Meppel en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en onze personal coach uit Meppel neemt binnenkort contact met je op voor een eerste intake.