Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Purmerend

Personal trainer Purmerend
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
8,6
uit 19 klantreviews " Door mijn doel te behalen blijf ik gemotiveerd, heb ik meer energie en sta ik uitgerust op. "
06 4390 1355 purmerend@personalfitnessnederland.nl
Geersstraat 55, 1445 EB Purmerend
92869718

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Purmerend. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Purmerend staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Purmerend

Een 8,6 uit 19 klantervaringen
9
17 mei 2024

"Ik heb weer grip op mijn eigen lichaam en ben er weer trots op."

Ron Gerritsen
9
07 mei 2024

"Het manier van omgaan van persoon tot persoon.ze geven alle aandacht en kennis die je nodig hebt om resultaat en geluk te vinden met jouw liggaam.ik raad het daarom ook iedereen aan die hulp nodig heeft zeker hier te komen sporten."

Joost Loos
8
29 april 2024

"PFN maakt mij bewust(er) van mijn valkuilen. Het lukt nog niet altijd, maar steeds beter om mijzelf op 1 te zetten."

Sandra van Tol
8
15 april 2022

"Ze willen oprecht weten hoe het met je gaat … en stellen niet alleen de vraag hoe het met je gaat"

Sharon Wilson
8
08 november 2021
10
08 november 2021

"Ik ben erg blij dat ik de drempel heb genomen om me eigen aan temelden. Ik voel me beter en heb ook meer energie. Top erg blij"

9
02 november 2021

"Ik voel me beter sinds ik weer sport"

8
02 november 2021
9
02 november 2021

"Ik kijk nu wat meer positiever aan tegen dingen die mij in het verleden in woede zouden doen uitbarsten. Ook heb ik geleerd anders te eten en hoe te eten. Door bewust te kijken naar wat ik eet, merk ik dat ik bijna geen last meer heb van de eeuwige hongerbuien en snaaimomenten."

10
02 november 2021

"Ik ben een stuk sterker geworden en voel me vitaal"

Riet
8
02 november 2021

"Ik ben hartpatient en door de super goede begeleiding van Rob ben ik weer in staat om te sporten en te bewegen. Her plezier in sporten heb ik mede doir de goede begeleiding weer teruggevonden."

Ingrid
8
04 juni 2021

"Ik ben blij met mijn trainer omdat ik op mijn eigen niveau kan sporten en al aardig wat kilo's kwijt ben!"

Thea
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Purmerend

Jan van Barreveld trainer

Jan van Barreveld

Eigenaar van Purmerend

Met mijn ervaring en kennis in coaching, voeding en training, begeleid ik jou naar de beste versie van jezelf! Bij mij kun je altijd terecht voor een goed gesprek, ook werk ik door mijn ervaring als sportmasseur graag aan een mogelijke blessure die je hebt. Je bent bij mij geen nummer. Je kunt bij mij terecht voor een no-nonse aanpak met een glimlach! Ik hoop je snel te zien in onze studio.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Purmerend

Wij zijn meer dan een sportschool in Purmerend, bij Personal Fitness Nederland Purmerend train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een ‘weegmoment’ met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Gelukkiger en gezonder leven met een personal trainer in Purmerend

Personal training in Purmerend is nog nooit zo succesvol geweest als met ons Fit for Life programma. De naam zegt het al, wij maken je niet alleen snel fit en gezond, we zorgen er ook voor dat dit je leven lang zo blijft. Hiervoor gebruiken we geen wondermiddelen of vreemde therapieën; voor personal fitness in Purmerend hanteren onze personal trainers drie pijlers die gezamenlijk een gezond lichaam signaleren.

Personal training in Purmerend met drie pijlers

Op de lange termijn lukt niets als je daar de mentale kracht niet voor hebt. Verander je je eetgewoonten niet voor goed, dan val je snel terug in je oude gewoontes. En zorg je er niet voor dat je regelmatig beweegt, dan dalen je energielevels en je mentale gesteldheid gaat achteruit. Als je aan deze drie punten tegelijkertijd kon werken, dan is de kans van slagen aanzienlijk groter. Ons Fit for Life programma met een persoonlijke trainer in Purmerend richt zich exact op deze drie pijlers zodat jij op alle vlakken gezonder en sterker wordt.

Wat is je doelstelling?

Met deze drie pijlers kun jij alles bereiken. Wil je personal training in Purmerend om conditie en spiermassa op te bouwen? Wil je afslanken of je lichamelijke klachten verminderen? Moet je bloeddruk naar beneden, wil je sporten tijdens je zwangerschap, wil je herstellen van ziekte of heb je diabetes? Onze personal trainers in Purmerend ondersteunen je bij het halen van die doeleinden en zijn pas tevreden wanneer jij dat hebt gedaan.

Kom bij ons langs voor personal fitness

Wacht daarom niet langer en kom bij ons langs om onze studio te bekijken en ons team te ontmoeten. De personal trainer in Purmerend doet een intakegesprek met je om te kijken wat je wilt bereiken en hoe je huidige gezondheid is. Vervolgens maken we een realistisch plan waarmee we successen boeken op de lange termijn. Dit is het begin van een energiek en gezond leven.

Fitness in Purmerend: op weg naar een beter leven

Wij bieden een compleet fitness programma in Purmerend aan waarmee je de rest van je leven energiek, fit en slank zal zijn. Dat komt doordat we niet naar de gevolgen kijken van ongezond leven – dus overgewicht en fysieke klachten – maar juist de oorzaken hiervan aanpakken. Onze personal trainers in Purmerend hanteren drie pijlers, beweging, gezond eten en mentale coaching, om jou de tools voor een energiek en slank leven aan te reiken. Ons levens veranderende programma is veel meer dan fitness alleen.

Boek resultaten met fitness in Purmerend

Besluit je bij ons te komen fitnessen in Purmerend, dan richten we ons volledig op jou. Allereerst vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek stellen we je voor aan het team, bekijk je onze lifestyle- en fitness studio en bespreken we jouw doeleinden. Vervolgens bekijken we je huidige lichamelijke gesteldheid. Aan de hand daarvan stellen we op maat gemaakte fitness- en voedingsplannen op en gaan we werken aan de hordes die jij nog moet overwinnen om de finishlijn te halen. Je ontvangt van onze personal trainers in Purmerend een op maat gemaakt programma waarmee je kans van slagen aanzienlijk vergroot.

Een personal trainer die bij je past

Als onderdeel van ons Fit for Life fitness programma in Purmerend wijzen we ook een personal trainer aan. We werken alleen met gecertificeerd personeel en jouw personal trainer is uitgekozen op je doeleinden en je persoonlijkheid. Met onze persoonlijke aanpak, de drie pijlers en het Fit for Life programma geven we jou 100% resultaatgarantie.

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Purmerend en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde personal trainers in Purmerend. Ontdek wat personal training Purmerend voor jou kan betekenen.

Ook als je in Middenbeemster, Wijdewormer, Purmerland, Ilpendam, Edam, Middelie, Kwadijk, Hobrede of in de directe omgeving woont, zijn onze personal trainers er voor jou!

Onze personal trainers zijn ook beschikbaar voor iedereen in de omgeving van Purmerend. Of je nu uit Middenbeemster, Wijdewormer, Purmerland, Ilpendam, Edam, Middelie, Kwadijk, Hobrede of een ander nabijgelegen dorp of stad komt. Bij Personal Fitness Nederland kunnen we je helpen met diverse gezondheidsdoelen, zoals gewichtsverlies, het verbeteren van je conditie en meer. Onze personal coaches hebben al talloze mensen uit Purmerend en omliggende gebieden succesvol begeleid met personal training. Of je nu kiest voor individuele training, training met een partner, groepstraining of een andere trainingsvorm die past bij jouw doelen, onze personal trainers zijn er voor alle inwoners van Purmerend, Middenbeemster, Wijdewormer, Purmerland, Ilpendam, Edam, Middelie, Kwadijk, Hobrede en andere nabijgelegen steden en dorpen. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Geen standaard fitnesssessies

Onze aanpak levert dus een complete oplossing en moet niet vergeleken worden met standaard fitnesssessies die je bij een persoonlijke trainer in andere sportscholen krijgt. Beweging is belangrijk in onze aanpak, maar gezond eten en mentale kracht is dit net zo goed. Fitnessen in Purmerend met onze personal trainers levert je een totaaloplossing aan en een fitter lichaam voor de rest van je leven.

Schrijf je in en ontvang een gratis proefweek met onze personal coach in Purmerend

Kom en ontdek onze studio in Purmerend tijdens een gratis proefweek en ontmoet onze personal trainers. Je krijgt niet alleen een gratis 1-op-1 sessie, maar ook een gratis gezondheidscheck met alle nodige gezondheidsmetingen. Op basis daarvan geven we je advies op maat, zodat je meteen thuis aan de slag kunt gaan voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder meteen in voor de gratis proefweek, en onze personal coach uit Purmerend neemt binnenkort contact met je op voor een eerste kennismaking.