Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Helmond

Personal trainer Helmond
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9,1
uit 74 klantreviews " Ik zit nu ontzettend lekker in mijn vel en ik ben een stuk fitter! "
06 1123 0315 kevin@pfnhelmond.nl
Cederhoutstraat 30A, 5706 XC Helmond
86255657

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Helmond! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Helmond zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Helmond. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Helmond

Een 9,1 uit 74 klantervaringen
10
07 april 2022

"Ik val (veel) af op een goede manier. Het geeft me meer zelfvertrouwen en een voldaan gevoel omdat ik echt Mn doelen behaal. Bij een terugval, pak ik dmv coaching de draad weer snel op en dankzij de begeleiding van de coach en het werkboek realiseer je je dat het heel normaal is dat je een terugval hebt en leer je er op een goede manier mee om te gaan."

Jessie
9
06 april 2022

"Bij Personal fitness geven ze je de juiste begeleiding en motivatie om je doelen te behalen."

John E.
10
06 april 2022

"Ik voel me veel fitter en mijn gewicht is op orde."

Maarten van Rijt
9
06 april 2022

"In één woord: discipline. In meer woorden: In 9 weken bijna 6 kilo eraf en levensgeluk en gezondheid erbij. Voor de mensen die zeggen.... “ik wil wel, maar ik kan mij er niet toe zetten”. Want eenmaal onder de vleugels van Veerle, Kevin en Max ga je vanzelf en sla je geen les meer over. Tot slot erg onder de indruk van de app. Originele, lekkere en vullende gerechten met flink wat afwisseling. Samengevat: was de keuze meer dan waard. (Sorry dat één zin niet is gelukt)"

Dave Wilbers
8
06 april 2022

"Zelfvertrouwen en fitheid terug"

Harold
10
06 april 2022

"Ik sta nu, na 12 weken begeleiding door de coach en het volgen van een goed eetpatroon en bewegingspatroon, veel bewuster, energieker, gezonder en krachtiger in het leven. En mooi is dat ik nu al 8,5 kg ben afgevallen."

Wendy
9
06 april 2022

"Het programma geeft inzicht en rust!"

Yvonne Martens
9
05 april 2022

"Doordat ik me beter voel, gewicht verlies, er in totaal beter uit ga zien omdat ook je innerlijke ik mee veranderd voel ik me sterker dan ooit. In mijn sportcarrière als triatleet had ik dit echt nodig. Dit enthousiaste team geeft je ook veel energie!"

Niehk Senders
10
04 april 2022

"Ik ben veel lichter en fitter geworden en dan wordt het leven gemakkelijker."

Tim Kuijpers
10
04 april 2022
10
04 april 2022

"Het heeft mij geholpen om lekkerder in mijn vel te zitten en mijn conditie op peil te brengen. Waardoor ik een big smile op mijn gezicht komt."

Petra
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Helmond

Max van Lankveld personal trainer

Max van Lankveld

Lifestyle coach van Helmond

Positiviteit en oplossingsgericht zijn de twee worden die bij mij centraal staan tijdens de coachingssessies in de studio.

Personal trainer kevin

Kevin de Bie

Studiomanager & Lifestylecoach van Helmond

Ik coach mensen naar een gezond en gelukkig leven. Ik vind het belangrijk om door de pokerface heen te prikken en de kern aan te pakken, '' de spreekwoordelijke schop onder je kont '' Zo komen we tot het echte probleem.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Helmond

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Helmond. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Helmond, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainer in Helmond aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Voor wie is het Fit for Life programma geschikt?

De invulling van ons fitness programma in Helmond is uniek voor ieder persoon. We werken volgens onze drie succesvolle pijlers maar de vorm die het programma aanneemt hangt samen met jouw doelen. Of je nu wilt afvallen, wilt werken aan mentale of fysieke klachten of bijvoorbeeld je conditie wilt verbeteren, wij zorgen voor de juiste aanpak. Geen standaard fitnessprogramma dus. Juist omdat deze aanpak persoonsgebonden is geven we je bovendien een 100% resultaatgarantie.

Drie pijlers bij personal training in Helmond

Wij geloven dat een fit lichaam aan drie eisen moet voldoen. Deze moet 1) voldoende beweging krijgen, 2) gezond voedsel tot zich nemen en 3) gelukkig zijn. Dat zijn dan ook de punten waar we ons in ons Fit for Life programma op richten. Je kant van slagen neemt aanzienlijk toe als je de mentale kracht hebt en je inspanningen tijdens de trainingen hebben veel meer waarde als je ook gezond eet. De drie pijlers lopen als een rode draad door elk trainingsplan dat de personal trainer in Helmond opzet en helpt bij het bereiken van allerlei doeleinden.

Bereik jouw sportieve doel met persoonsgerichte fitness in Helmond

Heb jij persoonlijke fitness doelen die je wil bereiken maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken, dan past een persoonlijk fitness programma in Helmond bij jou. Bij Personal Fitness Nederland koppelen wij je aan een persoonlijke personal trainer in Helmond die jou stap voor stap begeleidt bij het behalen van jouw doelstellingen. Hoe? Met ons Fit for Life programma op maat waarin je niet alleen werkt aan beweging maar er net zoveel aandacht is voor voeding en mindset.

Fitness Helmond: totaalaanpak voor duurzaam resultaat

Samen vormen de drie pijlers beweging, mindset en voeding de ruggengraat van onze succesformule. Door te werken aan deze drie elementen kies je voor een vitalere levensstijl. Dankzij deze levensstijl voel je je straks niet alleen fitter maar ook gezonder. Het allermooiste is dat we daarbij inzetten op permanente resultaten. Geen snelle diëten dus of korte termijn oplossingen. Kom je bij ons fitnessen in Helmond, dan werken aan jouw persoonlijke fitheid met de toekomst voor ogen.

Hoe gaan onze personal trainers in Helmond te werk?

Denk je dat fitnessen in Helmond, onder begeleiding van een personal coach, bij jou zou passen? Kom dan eens vrijblijvend kennis maken met ons team. We bespreken dan jouw doelen en brengen in kaart waar je op dit moment staat. We stellen bewegingsplannen en ook voedingsadviezen voor je op. Daarnaast werken we aan je mindset en richten we ons op de wisselwerking tussen gedachten en je lichaam.

Woon je in Helmond Noord, Brouwhuis, Stiphout, Mierlo, Lierop, Vlierden, Bakel, Aarle-Rixtel, Asten of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Helmond wonen. Of je nu uit Helmond Noord, Brouwhuis, Stiphout, Mierlo, Lierop, Vlierden, Bakel, Aarle-Rixtel, Asten of een ander dorp of stad rondom Helmond komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Helmond en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Helmond, Helmond Noord, Brouwhuis, Stiphout, Mierlo, Lierop, Vlierden, Bakel, Aarle-Rixtel, Asten of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Van intakegesprek tot persoonlijk plan

Deelname aan het Fit for Life programma begint altijd met een intakegesprek. Niet alleen kun je dan het team leren kennen en de locatie beoordelen, er wordt ook een inschatting gemaakt van je huidige gezondheid. Jij geeft aan wat je met jouw personal training in Helmond wilt bereiken en wij maken voor jou een persoonlijk plan. Vanaf dat moment hebben we jouw inzet en motivatie nodig, want we geven niet op tot jij tevreden bent. Bij ons is succes gegarandeerd en dat niet alleen terwijl je bij ons bent, maar ook de rest van je leven erna.

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Helmond. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Helmond en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde personal trainerns in Helmond en kom erachter of Personal Fitness Nederland Helmond iets voor jou is.