Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Maastricht

Een gemiddelde score van 9.4 uit 43 klantenervaringen

Frankenstraat 124A, 6224 GS Maastricht
KVK
73807303
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Maastricht. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Maastricht staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen. 

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Maastricht

Wij zijn meer dan een sportschool in Maastricht, bij Personal Fitness Nederland Maastricht train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een 'weegmoment' met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie. 

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meer dan 90 studios door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Maastricht en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat personal training Maastricht voor jou kan betekenen.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Maastricht

Een gemiddelde score van 9.4 uit 43 klantenervaringen

Studio Maastricht
klantreview personal fitness nederland
10
22 maart 2023

"Ik heb mijn eigen “ ik “ weer terug gevonden! Ik voel me weer fitter, energieker en ben 10 kg afgevallen! Dit resultaat had ik begin november niet voor ogen. Met dank aan Raisa voor alle steun en motivatie."

Valerie Richelle

Studio Maastricht
klantreview personal fitness nederland
9
22 maart 2023

"Prettige trainingen. Vooral de 1-1 training van 30 min vind ik fijn. Niet te vergeten de variërende recepten uit de app waar het hele gezin van mee geniet."

Danique Richelle

Studio Maastricht
klantervaring Didier
9
9 februari 2023

"Ik ben veel actiever en heb het plezier in het sporten weer teruggevonden!"

Didier

Studio Maastricht
Inge Maastricht klantervaring
10
21 september 2022

"Ik heb geleerd dat balans de sleutel tot succes is!"

Inge

Studio Maastricht
bianca maastricht klantervaring
9.5
18 juli 2022

"Ik ben er zowel lichamelijk als mentaal er op vooruit gegaan!"

Bianca

Studio Maastricht
klantreview personal fitness nederland
10
5 juli 2022

"Voel me noch fitter, noch meer energie en lekker preventief bezig voor de toekomst"

Angelo Mans

Studio Maastricht
klantreview personal fitness nederland
9
5 juli 2022
Studio Maastricht
klantreview personal fitness nederland
9
5 juli 2022

"Door personal fitness word ik goed begeleid door Raissa op gebied van voeding en sporten. Hierdoor voel ik me fitter en veel gelukkiger. Beter in mijn lijf"

Studio Maastricht
klantreview personal fitness nederland
10
5 juli 2022
Studio Maastricht
klantreview personal fitness nederland
10
5 juli 2022

"de stok achter de deur, de hulp, het vertrouwen en het feit dat je jezelf kan en mag zijn in de studio. Zowel bij de 1:1 sessies, alsook bij de groepslessen. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal en de persoonlijke begeleiding maakt het af."

Silke Geerts

Studio Maastricht
Camiel Maastricht klantervaring
10
11 mei 2022

"Ik voel me nu een stuk fitter en gezonder!"

Camiel

Studio Maastricht
10
20 maart 2022

"Raissa, mijn coach, heeft mij geholpen om aan mijn streefgewicht te komen en ik had nooit gedacht dat snel kon gaan en eigenlijk is het mij best makkelijk afgegaan en ik heb ontzettend veel plezier aan het sporten en ook thuis sportief bezig te zijn."

Studio Maastricht
klantreview personal fitness nederland
10
17 maart 2022

"Na een moeilijke start van mijn kant, laat het me weer een beetje stralen en kan ik mijn lichaam weer meer bewegen met minder pijn."

Studio Maastricht
klantreview personal fitness nederland
9
9 maart 2022

"Op een positieve en concrete manier ben ik begeleid om het beste uit mijzelf te halen en mijn manier van leven aan te passen"

Myrthe Roeden

Studio Maastricht
klantreview personal fitness nederland
8
4 maart 2022

"Anderhalf jaar geleden begonnen bij Personal Fitness Maastricht, ontevreden met mezelf , futloos, paar kilootjes te zwaar en rugklachten, door de motivatie van Raissa en Jessie en eetadviezen ben ik nog niet helemaal waar ik wil zijn maar zeker niet ontevreden, vooral de 1 op 1 lessen waren ideaal voor mij. De groeplessen zijn erg motiverend en gezellig. Voor nu even een pauze ingelast maar ik zal zeker terugkomen! Lieve groet! Jullie zijn toppers!"

Sabrina

Studio Maastricht
Klantervaring Vera Maastricht
9
17 februari 2022

"Ik heb gemakkelijk mijn eetgewoonte volledig veranderd!"

Vera

Studio Maastricht
klantreview personal fitness nederland
10
3 februari 2022

"Ik heb mezelf kunnen overtuigen dat afvallen niet een irrealist doel is en heb de tools gekregen om zo door te gaan."

Julia

Studio Maastricht
Miranda Maastricht klantervaring
9
3 februari 2022

"Ik zit weer goed in mijn vel, heb geen pijnstillers meer nodig én ben 15 kg lichter! "

Miranda

Studio Maastricht
review Lidewij
9
12 augustus 2021

"Ik slaap beter, ben fitter, vrolijker en eet zonder moeite veel gezonder en regelmatiger!"

Lidewij

Studio Maastricht
Reviews Pien
10
10 augustus 2021

"Ik ben nu veel meer bezig met mezelf en zet mezelf ook echt op de eerste plaats"

Pien

Studio Maastricht
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Maastricht
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Nicky Ackermans personal coach
Nicky Ackermans
Lifestylecoach van Maastricht

Sport en krachttrainingen zijn een groot onderdeel van mijn leven, zo train ik voor bodybuilding en powerliften. Daarnaast heb ik op hoog niveau gebokst en geef ik hier momenteel nog steeds les in. Bij Personal Fitness Nederland maak ik van mijn passie mijn beroep.

 

Personal Trainer Fabien Kulka
Fabien Kulka
Lifestylecoach van Maastricht / Roermond

Ik ben Fabiën en ben health coach. Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen te sporten en om anderen te helpen met het behalen van hun doelen.

 

 

Personal trainer
Raissa van den Hove
Studiomanager van Maastricht

Ik ben afgestudeerd als bewegingsdeskundige met de afstudeerrichting sportstimulering en bewegingseducatie. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in de studio en op zijn eigen tempo kan trainen en groeien.

100% succes met personal training in Maastricht

Ons personal training in Maastricht programma heet Fit for Life en dat heeft natuurlijk een reden. Wij richten ons niet op resultaten op de korte termijn, maar willen jou een gezonder en fitter lichaam bezorgen voor de rest van je leven. Crash diëten en wonderpillen komen hier dan dus ook niet aan te pas. Deze werken ook vaak alleen op de korte termijn waarna je weer snel in je oude gewoonten belandt. Onze personal trainer in Maastricht pakt dit anders aan.

Voor altijd fit en gezond met personal training in Maastricht

In het Fit for Life programma staan drie pijlers centraal. We richten ons op beweging en dat doe je met een gecertificeerde personal trainer in Maastricht. Nu je aan het bewegen bent hoort daar ook gezond eten bij en onze voedingsdeskundige geeft je de kennis die je nodig hebt om dat te doen. Tijdens dit proces zal je uitdagingen, verleidingen en twijfels tegenkomen en onze mentale coach zorgt ervoor dat jij deze probleemloos overwint.

Een gratis intakegesprek

Iedereen die aan het Fit for Life programma begint komt eerst voor een intakegesprek. Deze vindt plaats op locatie in Maastricht. We stellen je voor aan het team, we laten je de studio zien en we spreken over wat jij met personal training in Maastricht wilt bereiken. Vervolgens bekijken we je huidige gezondheid en maken we zo een realistisch en uitvoerbaar plan waar je enthousiast van wordt.

Fit for Life

Als je bij ons komt dan werken we samen aan een fitter lichaam, zowel van binnen als van buiten en zowel mentaal als fysiek. Je krijgt weer energie, je bouwt conditie op en je voelt je fit en vitaal. Je bent een nog betere versie van jezelf en dat geeft zelfvertrouwen. Boek daarom een gratis proefweek en jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Fitness in Maastricht voor een leven lang resultaat

Woon je in Maastricht en heb je al zo veel fitness abonnementen, crash diets en shakes geprobeerd dat je het eigenlijk hebt opgegeven, probeer dan het Fit for Life fitness programma in Maastricht van Personal Fitness Nederland. Dit is het enige programma dat je nodig hebt om gewicht te verliezen en een energiek en vitaal leven te leiden. Wij zijn als geen ander fitness programma, garanderen 100% succes en helpen je een betere versie van jezelf te worden en om dat te handhaven.

Een fitter lichaam met fitness in Maastricht

Kom je fitnessen bij Personal Fitness Nederland dan richten we ons op het creëren van een fitter lichaam. We passen drie pijlers toe, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Deze drie pijlers maken jouw lichaam fit, van binnen en van buiten en mentaal en fysiek. We wijzen een persoonlijke coach aan die uitdagende trainingen voor je samenstelt, je krijgt advies van onze voedingsdeskundige over gezond eten en we helpen je over je mentale drempels heen. De drie pijlers vormen de rode draad door je programma en zorgen ervoor dat jouw kans van slagen aanzienlijk wordt vergroot.

Weg met slechte gewoonten

Een gezond lichaam heeft beweging nodig, gebalanceerd voedsel en geen stress. Het zijn de slechte gewoonten die zo moeilijk te veranderen zijn en waarom je regelmatig terugvalt in je oude patroon. Wij geven je met ons Fit for Life fitness programma in Maastricht alle tools om nieuwe gewoontes aan te nemen en hier tweede natuur van te maken. Een slank lichaam volgt dan vanzelf.

Werken aan de basis

Het Fit for Life programma werkt aan de basis en de oorzaak voor overgewicht. Als dat in orde is, wordt de kans van slagen aanzienlijk groter. Kom daarom fitnessen bij ons in Maastricht, gooi je leven om en laat onze experts je naar de finishlijn leiden.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?