Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Maastricht

Personal trainer Maastricht
personal trainer Maastricht
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Maastricht
9,5
uit 44 klantreviews " Op een positieve en concrete manier ben ik begeleid om het beste uit mijzelf te halen en mijn doelen te bereiken. "
06 1567 1850 maastricht@personalfitnessnederland.nl
Frankenstraat 124A, 6224 GS Maastricht
73807303

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Maastricht. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Maastricht staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Maastricht

Een 9,5 uit 44 klantervaringen
10
26 oktober 2023
10
22 maart 2023

"Ik heb mijn eigen “ ik “ weer terug gevonden! Ik voel me weer fitter, energieker en ben 10 kg afgevallen! Dit resultaat had ik begin november niet voor ogen. Met dank aan Raisa voor alle steun en motivatie."

Valerie Richelle
9
22 maart 2023

"Prettige trainingen. Vooral de 1-1 training van 30 min vind ik fijn. Niet te vergeten de variërende recepten uit de app waar het hele gezin van mee geniet."

Danique Richelle
10
05 juli 2022

"Voel me noch fitter, noch meer energie en lekker preventief bezig voor de toekomst"

Angelo Mans
9
05 juli 2022
9
05 juli 2022

"Door personal fitness word ik goed begeleid door Raissa op gebied van voeding en sporten. Hierdoor voel ik me fitter en veel gelukkiger. Beter in mijn lijf"

10
05 juli 2022
10
05 juli 2022

"de stok achter de deur, de hulp, het vertrouwen en het feit dat je jezelf kan en mag zijn in de studio. Zowel bij de 1:1 sessies, alsook bij de groepslessen. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal en de persoonlijke begeleiding maakt het af."

Silke Geerts
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Maastricht

personal trainer Fabien Kulka

Fabien Kulka

Lifestylecoach van Maastricht / Roermond

Ik ben Fabiën en ben health coach. Voor mij is het belangrijk dat iedereen trots kan zijn op zichzelf, dat je met een fijn gevoel in de spiegel kijkt en met plezier door het leven gaat. Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen te sporten en om anderen te helpen met het behalen van hun doelen.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Maastricht

Wij zijn meer dan een sportschool in Maastricht, bij Personal Fitness Nederland Maastricht train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een ‘weegmoment’ met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Weg met slechte gewoonten

Een gezond lichaam heeft beweging nodig, gebalanceerd voedsel en geen stress. Het zijn de slechte gewoonten die zo moeilijk te veranderen zijn en waarom je regelmatig terugvalt in je oude patroon. Onze personal trainers geven je met ons Fit for Life fitness programma in Maastricht alle tools om nieuwe gewoontes aan te nemen en hier tweede natuur van te maken. Een slank lichaam volgt dan vanzelf.

Werken aan de basis

Het Fit for Life programma werkt aan de basis en de oorzaak voor overgewicht. Als dat in orde is, wordt de kans van slagen aanzienlijk groter. Kom daarom fitnessen met onze personal trainers bij ons in Maastricht, gooi je leven om en laat onze experts je naar de finishlijn leiden.

100% succes met personal training in Maastricht

Ons personal training in Maastricht programma heet Fit for Life en dat heeft natuurlijk een reden. Wij richten ons niet op resultaten op de korte termijn, maar willen jou een gezonder en fitter lichaam bezorgen voor de rest van je leven. Crash diëten en wonderpillen komen hier dan dus ook niet aan te pas. Deze werken ook vaak alleen op de korte termijn waarna je weer snel in je oude gewoonten belandt. Onze personal trainer in Maastricht pakt dit anders aan.

Voor altijd fit en gezond met personal training in Maastricht

In het Fit for Life programma staan drie pijlers centraal. We richten ons op beweging en dat doe je met een gecertificeerde personal trainer in Maastricht. Nu je aan het bewegen bent hoort daar ook gezond eten bij en onze voedingsdeskundige geeft je de kennis die je nodig hebt om dat te doen. Tijdens dit proces zal je uitdagingen, verleidingen en twijfels tegenkomen en onze mentale coach zorgt ervoor dat jij deze probleemloos overwint.

Een fitter lichaam met fitness in Maastricht

Kom je fitnessen bij Personal Fitness Nederland dan richten we ons op het creëren van een fitter lichaam. We passen drie pijlers toe, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Deze drie pijlers maken jouw lichaam fit, van binnen en van buiten en mentaal en fysiek. We wijzen een persoonlijke coach aan die uitdagende trainingen voor je samenstelt, je krijgt advies van onze voedingsdeskundige over gezond eten en we helpen je over je mentale drempels heen. De drie pijlers vormen de rode draad door je programma en zorgen ervoor dat jouw kans van slagen aanzienlijk wordt vergroot.

Woon je in Limmel, Amby, Scharn, Bemelen Boschstraatkwartier, Heugemerveld, Rothe, Berg en Terblijt of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Maastricht wonen. Of je nu uit Limmel, Amby, Scharn, Bemelen Boschstraatkwartier, Heugemerveld, Rothe, Berg en Terblijt of een ander dorp of stad rondom Maastricht komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Maastricht en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Maastricht, Limmel, Amby, Scharn, Bemelen Boschstraatkwartier, Heugemerveld, Rothe, Berg en Terblijt of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Altijd een personal trainer in Maastricht bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meerdere studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Maastricht en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat personal training Maastricht voor jou kan betekenen.

Een gratis intakegesprek en proefweek

Iedereen die aan het Fit for Life programma begint komt eerst voor een intakegesprek. Deze vindt plaats op locatie in Maastricht. We stellen je voor aan onze personal trainers in Maastricht, we laten je de studio zien en we spreken over wat jij met personal training in Maastricht wilt bereiken. Vervolgens bekijken we je huidige gezondheid en maken we zo een realistisch en uitvoerbaar plan waar je enthousiast van wordt.