Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Sneek

Personal trainer Sneek
personal trainer Sneek
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Sneek
9,3
uit 16 klantreviews " De trainingen bij Personal Fitness Nederland in Sneek geven mij een positieve energie boost wat ervoor zorgt dat ik fysiek en mentaal meer uit mijzelf haal. "
06 2907 7268 sneek@personalfitnessnederland.nl
Tingietersstraat 14M, 8601 WJ Sneek
84214953

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Sneek! Wil je getraind worden door een personal trainer in Sneek? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma – bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching – ga je samen met jouw personal trainer in Sneek aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Sneek voor jou kan betekenen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Sneek

Een 9,3 uit 16 klantervaringen
9
16 november 2021

"Beter fit voelen"

9
16 november 2021

"Ze geven je handvaten om in te zien dat je door middel van sporten en voeding een gezonder leven kan krijgen"

9
16 november 2021

"Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk"

9
16 november 2021

"Veel fitter en meer energie, daardoor meer zin om dingen te ondernemen."

Maaike
9
16 november 2021

"Fitter."

Astrid
9
09 november 2021

"Het bewust worden van betere ,gezondere levensstijl geeft veel voldoening. En je valt nog af ook!"

Arno
8
04 november 2021

"Voel me fitter en kan dus keer aan! Emoties beter onder controle en zelfvertrouwen"

Y.Stallmann
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Sneek

personal trainer Irma Dijkstra

Irma Dijkstra

Personal Coach / Lifestylecoach van Leeuwarden, Heerenveen & Sneek

Door eigen ervaring weet ik dat een gezonde balans tussen voeding, beweging en op mentaal vlak erg belangrijk is als het gaat om een gelukkig en gezond leven. Met een positieve mindset en mijn opleiding tot orthomoleculair therapeut zet ik mij in om iedereen te helpen bij zijn/haar gewenste doelen. Durf jij de stap te zetten naar dat doel wat je altijd al wenste?  

personal trainer Jamal Sinnema

Jamal Sinnema

Personal Coach / Lifestylecoach van Heerenveen, Sneek & Leeuwarden

Ik kijk verder dan alleen het voedings-en trainingsaspect, samen gaan we zorgen dat jij heerlijk in je vel zit en gelukkig bent. Jouw leven en het gewenste resultaat staat hierbij altijd centraal. Mindset en gedrag spelen bij leefstijlverandering een bepalende rol. Samen gaan we ervoor als één team!

personal trainer Mart Jansma

Mart Jansma

Personal Coach & Eigenaar van Sneek, Leeuwarden & Heerenveen

Door foute keuzes ben ik erachter gekomen hoe ik mijn leven niet meer wil leiden. Door regie terug te nemen en gezonder te leven ben ik fitter en gelukkiger dan ooit! Nu heb ik de mogelijkheden om anderen ook te helpen. Ben jij de volgende?

personal trainer Lucas Makelaar

Lucas Makelaar

Personal Trainer / Lifestylecoach van Leeuwarden, Sneek & Heerenveen

Door mijn persoonlijke ervaring heb ik gemerkt hoeveel verschil gezond eten en sporten kan maken in zowel je mentale als je lichamelijke staat. Ik wil mijn ervaring en kennis van mijn studie fysiotherapie graag met jou delen zodat ook jij gezonder en gelukkiger wordt! 

Personal Trainer Teresa

Teresa Sikma

Lifestyle Coach van Sneek, Leeuwarden en Heerenveen

Sinds kort werkzaam als lifestyle coach in de vestiging Sneek, ook kun je me eens tegen komen in de vestigingen Heerenveen of Leeuwarden. Een gezonde levensstijl is iets waar ik me altijd in heb geïnteresseerd, uit mijn eigen ervaring ben ik ervan overtuigd dat balans de sleutel tot het leven is. Deze help ik je graag vinden door middel van beweging, voeding en coaching! Ik coach je graag naar een bewustere versie van jezelf, zodat je een gezonder en gelukkiger leven kunt leiden. Ik combineer mijn kennis m.b.t. psychologie, fitness, yoga en ademwerk. Dit pas ik tijdens onze sessies toe, aangepast op jouw specifieke doelen en behoeften. Ik zie je graag in de studio tegemoet om samen aan jou doelen te gaan werken, tot snel!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met Personal training in Sneek

Wij zijn meer dan een sportschool in Sneek, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Sneek werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan honderden mensen uit Sneek gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende?

Fitness in Sneek om jouw droomlichaam te krijgen

Wil jij door fitness in Sneek eindelijk fit worden en jouw droomlichaam krijgen? We waarderen hoe ambitieus je bent, maar vergeet niet dat je dit traject niet alleen hoeft in te gaan. Sterker nog, met de juiste begeleiding ben je ervan verzekerd dat je ook daadwerkelijk jouw doel bereik. Voor de juist begeleiding met fitness in Sneek kun je bij ons van Personal Fitness Nederland terecht. In onze fitness studio in Sneek gaan onze personal trainers samen met jou keihard aan de slag om jouw doelen te bereiken. Zo weet je zeker dat je een fit lichaam krijgt.

Met onze personal trainer in Sneek is spieren kweken zeker mogelijk

Heb jij doelen die verder gaan dan fit worden? Ook dan ben je bij Personal Fitness Nederland aan het juiste adres. Als jij jouw spiergroei wilt bevorderen, is dit ook zeker mogelijk. Hetzelfde geldt voor afvallen. Kies voor jouw vorm van personal fitness in Sneek, dan zullen onze personal trainers jouw daarbij helpen. Bij ons heb je zelfs een garantie op het behalen van resultaten. Het is fijn om zekerheid te hebben in het leven, en deze geven we je daarom ook graag.

Ook als je in Ysbrechtum, Folsgare, Oosthem, Ijlst, Jutrijp, Oppenhuizen, Uitwellingerga, Offingawier, Loënga, Scharnegoutum of in de directe omgeving woont, zijn onze personal trainers er voor jou!

Onze personal trainers zijn ook beschikbaar voor iedereen in de omgeving van Sneek. Of je nu uit Ysbrechtum, Folsgare, Oosthem, Ijlst, Jutrijp, Oppenhuizen, Uitwellingerga, Offingawier, Loënga, Scharnegoutum of een ander nabijgelegen dorp of stad komt. Bij Personal Fitness Nederland kunnen we je helpen met diverse gezondheidsdoelen, zoals gewichtsverlies, het verbeteren van je conditie en meer. Onze personal coaches hebben al talloze mensen uit Sneek en omliggende gebieden succesvol begeleid met personal training. Of je nu kiest voor individuele training, training met een partner, groepstraining of een andere trainingsvorm die past bij jouw doelen, onze personal trainers zijn er voor alle inwoners van Sneek, Ysbrechtum, Folsgare, Oosthem, Ijlst, Jutrijp, Oppenhuizen, Uitwellingerga, Offingawier, Loënga, Scharnegoutum en andere nabijgelegen steden en dorpen. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Onze pijlers zijn verantwoordelijk voor jouw succes

Profiteer van ons handige systeem om fit te worden. Om fit te worden, moet je drie gebieden onder controle hebben. Tijdens onze personal training in Sneek helpen we je daarbij. Zo leer je alles over de juiste oefeningen tijdens fitness. Ook krijg je persoonlijke voedingsschema’s uitgewerkt om jouw dieet op peil te houden. En als geheel die deze twee vlakken versterkt werken we je ook aan jouw mindset tijdens het coachen. Zo ben je mentaal nooit meer te verslaan. Wil jij dus gegarandeerd fit worden? Boek dan snel een sessie met een van onze personal trainers in Sneek.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Sneek. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Sneek en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.