Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Doetinchem

Personal trainer Doetinchem
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9
uit 104 klantreviews " Ik voel me zoveel beter, fitter, gezonder en ook zeker gelukkiger! "
06 3927 9153 / 06 3444 4723 info@personalfitnessdoetinchem.nl
Hofstraat 97, 7001 JD Doetinchem
70392196

Leuk dat je een personal trainer in Doetinchem zoekt! Welkom bij Personal Fitness Nederland. Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Doetinchem zijn klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Doetinchem. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Doetinchem

Een 9 uit 104 klantervaringen
10
28 augustus 2023

"Ik ben bewust in beweging, voel mij fitter en sterker en ik merk dat ik in m’n dagelijkse bezigheden daar erg veel profijt van heb."

10
23 augustus 2023

"Ik voel mij fitter, houd alles veel beter vol.Heb meer energie."

Ramona
10
23 augustus 2023

"Het helpt mij door een stok achter de deur te hebben waardoor ik gefocust blijf, ik krijg passend advies en wat voor mij helpt is dat het met een half uur sporten genoeg is."

Marlies
Danielle
10
23 augustus 2023

"Ben fysiek en mentaal zoveel sterker geworden. Ben gestopt met roken, voel mij zoveel lekkerder in mijn vel en heb zoveel meer zelf vertrouwen gekregen.En ik ben het sporten ook super leuk gaan vinden."

Danielle
10
23 augustus 2023

"Dat je hier leert te geloven in jezelf en dat het kan."

9
23 augustus 2023

"Een fijne en relaxte manier om je doel te bereiken."

Marion
9
19 juli 2023

"De mobiliteit van mijn lichaam is een stuk verbeterd, waardoor ik dagelijks beter functioneer!"

Marrit
9
11 juli 2023

"Bewust zijn van gezond leven. Elke keer een stok achter de deur. Haalbare en realistische doelen."

Meryem
Gioia
9
11 juli 2023

"Goede ondersteuning en motivatie. Zit lekkerder in m’n vel en heb meer energie."

Gioia
Lucas de Clercq
9
03 april 2023

"Beter conditie en beter golfen door betere stabiliteit en conditie"

Lucas de Clercq
Anita Stevens
9
03 april 2023

"In een korte periode ben ik fitter geworden en dat door enkele keren per week 20 minuten efficiënt te trainen met positieve coaching."

Anita Stevens
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Doetinchem

Bertus van Lagen personal coach

Bertus van Lagen

Lifestylecoach van Doetinchem

Ik geef alles om samen het beste resultaat te behalen. Ik werk ruim 18 jaar als trainer, gymdocent en kickbokstrainer. Daarnaast ben ik erg actief bezig met yoga en ademtechnieken. Ik ben betrokken, eerlijk en geef nooit op.        

Personal trainer Niels Wassink

Niels Wassink

Studiomanager & Lifestylecoach van Doetinchem en Zutphen

Ga je met mij de uitdaging dat je op een leuke en gezonde manier je doelen gaat behalen? Ik zorg voor voldoende uitdaging, variatie en ben jouw stok achter de deur. Samen gaan we voor 100% succes zodat jij gelukkig kan zijn!  

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Doetinchem

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Doetinchem. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Doetinchem, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Fitness in Doetinchem op de enige juiste manier

Heb jij nog niet de perfecte manier ontdekt voor fitness in Doetinchem? Dan ben je hier beland bij een plek waar je jouw zoektocht eindelijk kunt beëindigen. Wij van Personal Fitness Nederland hebben namelijk de perfecte manier ontwikkeld waarmee jij spiermassa kunt kweken, af kunt vallen of simpelweg fitter kunt worden. Bij ons krijg je een garantie dat jij vooruitgang maakt. Zo hoef je je op dit vlak van je leven nooit meer zorgen te maken. Onze personal trainers in Doetinchem helpen je graag.

Met fitness in Doetinchem heb je zeker geen sportschool nodig

Bij ons heb je zelfs geen sportschool nodig als vereiste voor je resultaten. Je traint namelijk bij onze speciale fitness studio’s. Deze zijn helemaal ingericht om jouw perfect te laten presteren. De dagen van met tegenzin naar de sportschool gaan zijn voorbij dankzij onze personal trainers die je altijd blijven motiveren. Personal fitness in Doetinchem doe je het beste met Personal Fitness Nederland. Wij staan altijd voor je klaar.

Boek resultaten met onze personal trainer in Doetinchem

Via onze personal trainingen leer je alles over fitness. Daarmee bedoelen we ook de randvoorwaarden. Zo eet jij straks alleen maar gezond eten waarmee je fitter wordt. Daarnaast overmeester je straks elke fitness beweging waar je eerder oefening mee had. Daarmee zal ook je mentale weerbaarheid beter worden. Helemaal door de mindset training die onze personal trainers in Doetinchem aan jou geven. Door deze drie pijlers te beheersen, creëren we de ideale bouwstenen voor een fit lichaam. Klinkt dit als een aanlokkelijk aanbod? Profiteer nu van onze garantie en transformeer jouw lichaam tot de meest fitte versie ervan die er is. Je zult achteraf inzien dat dit een cruciale beslissing in jouw leven was.

Woon je in Zelhem, Hummelo, Wehl, Braamt, Terborg, Gaanderen of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Doetinchem wonen. Of je nu uit Zelhem, Hummelo, Wehl, Braamt, Terborg, Gaanderen of een ander dorp of stad rondom Doetinchem komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Doetinchem en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Doetinchem, Zelhem, Hummelo, Wehl, Braamt, Terborg, Gaanderen of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Doetinchem. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Doetinchem en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Doetinchem iets voor jou is.