Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Eindhoven Noord

Personal trainer Eindhoven Noord
personal trainer Eindhoven Noord
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Eindhoven Noord
9,4
uit 31 klantreviews " Mijn doel was een kleinere kledingmaat verkrijgen en fitter in mijn vel zitten. Dat is gelukt! "

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio voor een personal trainer in Eindhoven Noord! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Eindhoven Noord zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Eindhoven Noord. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Eindhoven

Een 9,4 uit 31 klantervaringen
8
31 januari 2024

"Personal Fitness Nederland heeft mij geholpen om weer lekkerder in mijn vel te zitten, het plezier in sporten terug te krijgen, een actievere leefstijl met meer ernergie aan te nemen met het daarbij horende voedingsadvies."

Cindy
10
11 oktober 2023

"Door personal Fitness ben ik veel afgevallen, zit ik lekker in mijn vel en ben ik meer van mezelf gaan houden."

Jarno
9
09 juni 2023

"Ik voel mij lichamelijk en mentaal veel beter dan voorheen."

Miranda Tossaint-Bogers
10
25 mei 2023

"Door samen te sporten en aan mijn gezondheid te werken zit ik lekkerder in mijn vel en heb ik meer energie."

Iris
9
25 mei 2023

"Na mijn blessure voelde ik me niet fit. Zij hebben er aan bijgedragen dat ik weer fit werd en me gezond voel"

Jody
9
23 mei 2023

"Ondertussen sport ik alweer ruim 1,5 jaar bij PFN met veel plezier. Van helemaal niet sporten naar bijna iedere week drie keer. Dat is gelukt door de fijne en gezellige groepslessen en trainers!"

Vera
10
10 mei 2023

"Het sporten bij Personal Fitness Nederland heeft er voor gezorgd dat ik mij fit voel en dan ik meer energie heb."

Danielle B.
10
19 april 2023

"Bij Personal Fitness Eindhoven word ik heel goed begeleid door Jasper. Ik ben al fitter, veel afgevallen en heb al een betere conditie. En met mijn rugblessure gaat het stukken beter. Ik zit al een stuk beter in mijn vel"

Irene
10
02 maart 2022

"Het zorgt ervoor ondanks dat mijn eigen gezondheid niet heel goed is, ik me toch fit voel om mijn dagelijkse dingen te doen!"

Eala
9
02 maart 2022

"Het geeft structuur in het dagelijkse leven"

Merel
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Eindhoven

personal trainer Jasper Weug

Jasper Weug

Studiomanager van Eindhoven, Valkenswaard en Nuenen

Graag help ik je bij het leven van een gezonde leefstijl. Samen zoeken we balans tussen beweging, gezonde voeding, werk en ontspanning. Met humor, vrolijkheid en enthousiasme zet ik me voor 100% in om jouw doelen te behalen!

personal trainer Teun

Teun van de Laar

Studiomanager van Eindhoven, Valkenswaard & Nuenen

Ik ben mede-eigenaar van Personal Fitness Nederland studio's in Valkenswaard, Eindhoven en Nuenen. Inmiddels ben ik 7 jaar werkzaam binnen de organisatie. Het is mijn missie om samen jouw je doelstelling(en) te behalen. Door te werken aan een gezonde(re) leefstijl, die bij jou past. Zodat je die ook voor de rest van je leven vol kunt houden! Niet door streng te diëten en 5-6 keer per week te trainen. Maar terwijl je jouw favoriete voeding kunt blijven eten en slechts een paar keer per week hoeft sporten.

Joris Dreef personal coach

Joris Dreef

Lifestyle coach van Eindhoven Noord en Zuid

Ik begeleid jou graag bij het verkrijgen van een gezonde(re) levensstijl. Met een mooie balans tussen voeding, training en coaching gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen en om deze realiteit te maken!

Luuk Hensen personal coach

Luuk Henssen

Lifestyle coach van Eindhoven en Valkenswaard

Met mijn opleiding psychologie breng ik verandering aan in het gedrag, gewoontes en mindset van mijn klanten. Een doel van mij is dat jij optimistischer in het leven gaat staan. Dit doe ik doormiddel van boksen, kracht/conditietrainingen en gerichte gespreksvoering.

personal trainer Gijs

Gijs van Berlo

Personal trainer van Eindhoven, Valkenswaard & Nuenen

Mijn naam is Gijs van Berlo en ik werk als fitness coach bij Personal Fitness Nederland. Enthousiast, ambitieus en gedreven, dat ben ik. Met mijn gedrevenheid en enthousiasme begeleid ik nu tientallen sporters naar een betere versie van hunzelf. Wil jij dit nu ook, ga naar een van de studio’s waar ik werkzaam ben en wie weet treffen wij elkaar en dan gaan wij samen aan de slag om jou levensstijl te veranderen!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Eindhoven Noord

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren onze personal trainers in Eindhoven Noord echt naar wat jij wilt bereiken met personal training. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Eindhoven Noord, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Fit for life met personal training in Eindhoven Noord

Ons personal training programma in Eindhoven heet Fit for Life en dat is dan ook precies ons doel. Een fitter lichaam kan voor een korte periode bereikt worden met crash diëten en allerlei wonderpillen, maar dat heeft op de lange termijn vaak maar weinig zin. Succes is alleen mogelijk als gewoonten worden veranderd en sleur wordt doorbroken. En dat is dan ook precies waar ons Fit for Life programma zich op richt. Ga ervoor samen met onze personal trainers in Eindhoven Noord.

Personal training in Eindhoven met drie pijlers

Je gewoonten veranderen is niet gemakkelijk. Je kunt nog zo vaak naar de sportschool gaan of een dieet beginnen, maar als je daar mentaal niet helemaal achter staat is het lastig om dat te handhaven. Daarom werken we met Fit for Life aan drie belangrijke en samenhangende pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mentale kracht. Door je meer te bewegen met de personal trainer in Eindhoven Noord verlies je gewicht, wordt je lichaam gezond en krijg je meer energie. Ondersteun dat met gezond eten en de resultaten worden alleen maar sterker en beter zichtbaar. De mental coaching sessies helpen je door de momenten van twijfel, verleidingen en tegenslagen. Zo is de kans van slagen veel groter.

100% succes gegarandeerd met onze personal trainers in Eindhoven Noord

Wij geloven zo in ons personal training in Eindhoven Fit for Life programma dat we succes garanderen. Wij zijn niet tevreden tot jij je doelstelling hebt bereikt en ook tevreden bent. We helpen mensen met overgewicht, een hoge bloeddruk, fysieke problemen, stress en diabetes op een normaal en gezond tempo richting hun doelen. Jij kunt hier ook deel van uitmaken en successen boeken met de tools die wij je aanreiken. Boek daarom een intakegesprek, maak kennis met de personal trainer in Eindhoven Noord en begin eindelijk aan dat nieuwe hoofdstuk van je leven.

Woon je in Veldhoven, Meerhoven, Strijp, Acht, Woensel, Vaartbroek of Blixembosch? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Eindhoven-Noord wonen. Of je nu uit Veldhoven, Meerhoven, Strijp, Acht, Woensel, Vaartbroek of Blixembosch komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Eindhoven Noord en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Eindhoven Noord, Veldhoven, Meerhoven, Strijp, Acht, Woensel, Vaartbroek of Blixembosch. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Kom bij ons langs

Twijfel je nog, boek dan een vrijblijvend intakegesprek. Je kunt onze lifestyle- en fitnesstudio beoordelen, het team ontmoeten en spreken over je doeleinden. Aan de hand daarvan wijzen we een persoonlijke trainer aan die bij je past. Je krijgt voedingslijsten van onze voedingsdeskundige en kunt direct aan de slag. Kom je eenmaal fitnessen in Eindhoven, dan wil je vast niet meer terug.

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Eindhoven Noord . Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Eindhoven Noord en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Eindhoven Noord iets voor jou is.