Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Vitaliteit in lichaam en geest realiseren met fitness coaching

diëten vijf soorten

Vitaliteit in leven is belangrijk om positief in het leven te staan. Het is hierbij belangrijk dat je zowel fysiek als mentaal de juiste coaching ontvangt. Voor vitaliteit kun je terecht bij een professionele coach in één van de meer dan 72 studio’s in het hele land van Personal Fitness Nederland.

Onze aandacht is bij fitness coaching, gericht op het bewerkstelligen van fysieke kracht en conditie, naast mentale aanmoediging voor vitaliteit in het leven. De juiste oefeningen zullen je vertrouwen geven in je vermogen om aan je gezondheid te werken en de beste resultaten te behalen. Jouw coach is geheel op jou afgestemd, zodat je profiteert van 100% resultaatgarantie.

Leven in vitaliteit door oefeningen

Oefeningen op gebied van fitness geven je de conditie die nodig is om vitaal in het leven te staan. Vitaliteit geeft je een goed gevoel, zowel op fysiek vlak als voor mentaal welzijn. In ons Leefstijl Programma bij coaching wordt gewerkt met een gouden formule, die een drietal pijlers volgt:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Coaching voor vitaal leven

Leven in vitaliteit geeft kwaliteit aan dagelijkse ervaringen. Jouw coach bespreekt met jou de mogelijkheden voor het realiseren van vitaliteit en begeleid je van begin tot eind door het coaching traject heen. Naast een verbetering in mindset, zul je ook op lichamelijk niveau duidelijke vooruitgangen boeken. De doelstelling voor meer vitaliteit staat voorop en alles zal in werking worden gesteld om dit resultaat te behalen.

Inschrijfformulier gratis proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
marie-louise venlo
9,5
5 uur geleden
Personal trainer Venlo

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen