Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Eindhoven Zuid

Een gemiddelde score van 10 uit 1 klantenervaringen

06 3077 5542 / 06 5891 0989
teun@personalfitnessnederland.nl / jasper@personalfitnessnederland.nl
Aalsterweg 24, 5615 CG Eindhoven Zuid
KVK
68945930
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Afvallen Eindhoven Zuid

Iedere verjaardag komt dit onderwerp wel weer voorbij, ook het internet explodeert van experts die zogenaamd weten welke strategieën goed werken. Afvallen, het is bijna een trend geworden. Maar wat is het verschil tussen wat allerlei websites beweren en de gedachtegang van Personal Fitness Nederland?

Wij geloven niet in poedertjes, tovershakes en pillen maar zorgen ervoor dat jij op een gezonde manier jouw streefgewicht behaalt. Met de combinatie van voeding beweging en mental coaching maken wij samen een plan waardoor jij resultaat gaat zien en dit ook behoudt.

Ons succesvolle Fit For Life programma

Met ons succesvolle Fit for Life programma combineren we de pijlers beweging, voeding en mental coaching om jouw doelstellingen te behalen. Wekelijks train je met jouw personal trainer in de studio in Eindhoven Zuid. Je leert continu nieuwe oefeningen en daarbij daagt de coach je uit om telkens grenzen te verleggen en tot het gaatje te gaan. Voor de echte doorzetters hebben we een persoonlijke fitness set waardoor je de oefeningen ook gemakkelijk in jouw woonkamer uitvoert. Tevens leer je tijdens dit programma van alles over gezonde voeding. Met een persoonlijk voedingsadvies leer jij wat goed is voor jouw lichaam.

Claim nu jouw gratis proefweek!

Onze gecertificeerde personal trainers weten waar ze het over hebben. Zij delen hun kennis ook graag met jou. Vul onderstaand formulier in en claim een gratis proefweek bij onze studio. Je wordt binnen één werkdag gebeld door een van onze personal trainers om samen een afspraak te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?