Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Bussum

06 4527 8551
bussum@personalfitnessnederland.nl
Singel 26, 1402 NT Bussum
KVK
83134700
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Bussum, wel resultaat!

Transformeer je leven met Personal Fitness Nederland in Bussum

Een gezond en fit lichaam krijgt meer dan beweging alleen. Wil je goed kunnen functioneren en energie hebben, dan is gezonde voeding ook essentieel. Om je leven te veranderen moet je dus meer bewegen en gezonder eten en dat kun je alleen met de juiste mindset de rest van je leven volhouden. Bij Personal Fitness Nederland hebben we alle tools om deze drie pijlers van gezondheid aan te pakken en tweede natuur te maken. En we zijn geen sportschool.

Drie pijlers van een gezond leven

Sportscholen richten zich op beweging, maar wij hanteren drie pijlers om te bepalen of een lichaam gezond en vitaal is:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

De kracht zit in de combinatie

Door aan deze drie pijlers te werken en ze te combineren onderscheiden we ons van wat de sportschool aanbiedt. Het Fit for Life programma in Bussum is een programma dat werkt met deskundigen en we helpen je dan ook door middel van personal training, voedingsadvies en mental coaching. Samen met jouw coach werk je aan je transformatie en word je getraind, voorgelicht en ondersteund. Dat maakt dit programma n Bussum een methode waarmee je gegarandeerd resultaat boekt.

Resultaat op de lange termijn

Alles Personal Fitness Nederland is gericht op de lange termijn. We helpen je je doelen te bereiken, maar ook om ze te handhaven voor de rest van je leven. Meer energie, een sterker lichaam, minder stress en minder gezondheidskwaaltjes zijn automatisch het gevolg. Wij weten dat je het kunt en samen met onze hulp bieden we je ook een 100% succesgarantie aan. Opgeven is bij Personal Fitness Nederland geen optie meer.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?