Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Venlo

Een gemiddelde score van 10 uit 1 klantenervaringen

06 - 12 30 59 20
venlo@personalfitnessnederland.nl
Via Crescendo 8, 5912 AV Venlo
KVK
73807303
Personal trainer Venlo Jip

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Met behulp van Personal Fitness Nederland afvallen in Venlo

Wil je afvallen in Venlo, maar weet je niet hoe je succesvol kunt zijn in je poging? Schakel dan de hulp van Personal Fitness Nederland in. Onze coaches hebben reeds meer dan 17.000 mensen succesvol begeleid naar een slanker lichaam en naar een verhoogd gevoel van levensgeluk. Een te zwaar lichaam kan namelijk vele klachten met zich meebrengen. Denk aan pijntjes, maar ook aan het snel buiten adem raken tijdens lichte activiteiten. Hoe fijn zou het zijn om met de kinderen te kunnen spelen zonder ademnood of pijnvrij je werk te kunnen verrichten? Door een gezond gewicht te bereiken, word je gezonder, vitaler en bovenal gelukkiger.

Gegarandeerd afvallen in Venlo met onze wetenschappelijke methode

Je kunt gegarandeerd afvallen in Venlo met onze wetenschappelijke methode. Bij gezond afvallen komt meer kijken dan minder calorieën tot je nemen. Lichaamsbeweging, maar ook je eigen mindset dragen in grote mate bij aan het groeien naar een gezonde levensstijl. En dat is waar je met onze coaches naartoe zult werken, een gezonde levensstijl. Tijdelijk afvallen om vervolgens weer te eindigen op je oude gewicht of zelfs zwaarder te worden dan je ooit geweest bent, is geen voorbeeld van gezond afvallen. Onze begeleiders zullen je helpen met het integreren van gezonde gewoonten in je leven middels het Fit-for-Life-programma, zodat je precies wordt wat de naam van het programma aangeeft, namelijk fit voor de rest van je leven!

Vandaag nog de eerste stap zetten naar afvallen in Venlo

Je kunt vandaag nog de eerste stap zetten naar afvallen in Venlo. Dit kun je doen door een gratis proefweek aan te vragen op onze website. Nadat je jouw aanvraag hebt verstuurd, zullen we binnen 24 uur telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Dit kan doordeweeks overdag, maar als je liever ’s avonds of in het weekend langs wilt komen, dan kan dit ook. Laat in het aanvraagformulier even weten of je specifieke wensen hebt. Wij zullen alles op alles zetten om een plan van aanpak te maken dat helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en vereisten. Mogen wij je binnenkort welkom heten bij Personal Fitness Nederland?

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?