Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten: gezond voor jouw fysieke en mentale welzijn

diëten vijf soorten

Sporten: gezond voor jouw fysieke en mentale welzijn

Bij Personal Fitness Nederland zijn we ons bewust van het effect dat sporten heeft op jouw algehele welzijn. Sporten is gezond voor zowel het lichaam als de geest. Je kunt er spanningen door loslaten en werken aan een fit en strak lichaam. Gezond sporten kun je in één van onze 80 vestigingen, waar je je kunt aanmelden voor fitness coaching. Je start dan met ons Leefstijl Programma om te werken aan verbetering van je conditie en algehele fitheid. Je kunt met sporten ongezond leven een halt toe roepen en onze coaches begeleiden je daar graag bij. Volg onze Fit for Life methode en je bent verzekerd van professionele coaching op gebied van lichaam, geest en voeding.

Pijlers voor gezond sporten

Sporten is gezond als je het op de juiste manier uitvoert. Jouw coach stelt een persoonlijk trainingsschema voor je op, zodat alle oefeningen passend zijn voor jouw vraagstuk. We hanteren een drietal pijlers met sporten een ongezond leefpatroon te doorbreken, namelijk:

  • Voedingsadvies
  • Mentale assistentie
  • Fysieke inspanning

Deskundig sportadvies

Onze deskundige personal coaches motiveren je om een nieuwe, gezonde leefstijl aan te wennen. Sporten is gezond en draagt bij aan een verbetering van je levenskwaliteit. Je kunt doelstellingen als afvallen of verbetering van pijnklachten aandragen voor effectief coaching advies. Samen ga je met je coach werken om gezond en fit in het leven te staan. Verwacht een coaching programma op maat met aandacht voor jouw persoonlijke gezondheid en mentale welzijn.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
4 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen