Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Harderwijk

06 5331 5670
harderwijk@personalfitnessnederland.nl
Gelreweg 35, 3843 AN Harderwijk
KVK
69778450

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Harderwijk, wel resultaat!

100% resultaatgarantie en een leven energie: Personal Fitness Nederland is dé oplossing

Wil jij ook meer energie, vitaliteit en een slank en gezond lichaam? Personal Fitness Nederland Harderwijk biedt jou alle tools om hier een succes van te maken. We zijn geen sportschool, maar een totaaloplossing waarmee we naar alle aspecten van een gezond lichaam kijken. Beweging, voeding en mindset komen allen aan de orde in dit complete programma van Personal Fitness Nederland. Wij geven niet op tot jij je doelen hebt bereikt en gelukkig bent met jezelf.

Op drie manieren gezond worden

Bij ons verander je je leven en daar heb je de juiste mindset bij nodig. Een gezond lichaam heeft aan voedingsstoffen geen tekort en daar hoogt dus een gebalanceerde voeding bij. Als laatste krijgt een gezond lichaam voldoende beweging en wordt het regelmatig uitgedaagd in intensieve trainingssessies. In onze studio in Harderwijk richten we ons dan ook op drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Met ons team naar je goals

Wij zijn niet met sportscholen te vergelijken, want nergens anders krijg je een totale oplossing zoals bij ons. Jouw persoonlijke coach helpt jou je doelen te bereiken. Jullie werken aan uitdagende sessies in de trainingsruimte, wekelijkse gesprekken over het maken van de juiste keuzes en het weerstaan van verleidingen. Met de juiste training, achtergrondinformatie en mindset is de kans van slagen al aanzienlijk groter dan bij de sportschool.

Steun van begin tot eind

Bij ons in Harderwijk sta je er niet alleen voor en helpen we je door alle tegenslagen heen. Ook jij kunt de beste versie worden van jezelf en een energieker en vitaler leven leiden. Boek in het onderstaande formulier een gratis proefweek en je wilt nooit meer naar de sportschool terug.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?