Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Emmen

Een gemiddelde score van 8.9 uit 7 klantenervaringen

Weerdingerstraat 245 1, 7811 CJ Emmen
KVK
80549039
Personal Fitness Nederland Emmen
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Onze gecertificeerde personal trainers in Emmen kunnen jou helpen met het behalen van je doelen. Of je nu gaat voor afvallen of fitter, strakker en sterker worden, bij Personal Fitness Nederland werken we met ons eigen bewezen Fit for Life programma. Hiermee hebben wij al 23.000 mensen succesvol geholpen hebben om hun persoonlijke doelen te realiseren. Dit kan met 1-op-1 begeleiding in de vorm van personal training of in duo- of small group trainingen. Benieuwd wat het Fit for Life programma precies inhoudt en welke manier van trainen het beste bij jou past? Ontdek dan snel wat de personal trainers van Emmen voor jou kunnen betekenen!

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met een personal trainer in Emmen

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Emmen. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Emmen, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainer in Emmen aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Emmen. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Emmen en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde personal trainers en kom erachter of Personal Fitness Nederland Emmen iets voor jou is.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Emmen

Een gemiddelde score van 8.9 uit 7 klantenervaringen

Studio Emmen
klantreview personal fitness nederland
8
3 augustus 2023

"Plezier in bewegen , minder last van knieën en verbetering houding/lichaam/kracht"

Evelien

Studio Emmen
klantreview personal fitness nederland
9
17 juli 2023

"Doordat ik mij fitter, energieker en sterker voel sta ik nog enthousiaster in het leven en voel ik mij weer mezelf in mijn eigen lijf."

Eveline

Studio Emmen
klantreview personal fitness nederland
10
2 juni 2023

"Door de persoonlijke training van Kevin, zit ik een stuk lekkerder in mijn vel, ben ik in een korte tijd een stuk fitter geworden en kan ik tevreden in de spiegel kijken naar de tot nu toe behaalde resultaten!"

Judith

Studio Emmen
klantreview personal fitness nederland
9
15 mei 2023

"Ben weer heel motiveert om meer te sporten"

Studio Emmen
klantreview personal fitness nederland
9
15 mei 2023

"Door gemotiveerde en fanatieke trainingen. Individueel op mij gericht, zorgt dit voor meer fitheid en een positieve mindset!"

Fiona

Studio Emmen
klantreview personal fitness nederland
8
16 november 2022

Wim Klement

Studio Emmen
klantreview personal fitness nederland
9
7 november 2022

"Een stok achter de deur hebben."

Marije Brokmann

Studio Emmen
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Emmen
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Kevin Reiffers personal trainer
Kevin Reiffers
Personal Coach en Studiomanager van Emmen
Ik ben positief, gedreven en sportief en heb een passie voor vechtsporten, voetbal en mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Veel energie en rust haal ik uit het sporten, dit wil ik jou ook laten ervaren door mijn kennis, inspiratie en energie met je te delen. Ik ga voor een no nonsens aanpak, zodat we ons samen kunnen focussen op jouw doelen! Het beste uit jezelf halen dat is mijn motto!
Marion van der Schuur personal coach
Marion van der Schuur
Personal Coach/Eigenaar van Hoogezand & Emmen

Al mijn energie en passie kwijt te kunnen in mijn eigen studio, daar wordt ik gelukkig van! Ik vind het belangrijk dat mensen zich gehoord, gezien en prettig voelen in onze studio.  Specialisatie: burn-out coaching en schildklierproblematiek.

 

Carl personal trainer Hoogezand Roden
Carl Lilienthal
Personal Coach/Eigenaar van Hoogezand & Emmen

Het beste uit mensen naar boven halen binnen hun eigen kaders dat is mijn doel! Ik vind het belangrijk dat men zich welkom voelt bij ons in de studio. Ongedwongen werken aan je doelen met een lach, soms een traan, het kan allemaal.

 

Kies voor een gezonde levensstijl met fitness in Emmen

Wil jij je een fitter lichaam en bijpassende gezonde levensstijl, kies dan voor een gepersonaliseerd fitness programma in Emmen. Bij Personal Fitness Nederland werken we al jaren met de succesvolle Fit for Life methode. In deze methode combineren we voedingsadviezen met voldoende beweging en mentale coaching. Je krijgt daarbij begeleiding van één van onze gecertificeerde personal trainers in Emmen. Door je te richten op de drie pijlers van ons programma zul je al snel merken dat je zowel lichamelijk als mentaal fitter wordt.

Gepersonaliseerd fitness programma in Emmen

De kracht van ons programma schuilt in de wisselwerking tussen mindset, voeding en beweging. Daarnaast boeken we effectief resultaat door met jou te werken aan je eigen persoonlijke doelen. Je gaat fitnessen in Emmen in een één op één setting met je personal trainer in Emmen. Door deze persoonlijke aanpak kunnen we je een 100% resultaatgarantie op jouw streefdoel geven en onderscheiden we ons van een reguliere sportschool.

Leef gezonder, fitter en gelukkiger

Kom je fitnessen bij ons in Emmen dan kies je niet alleen voor een gezonder lichaam maar een gezondere lifestyle. We focussen ons op het behalen van duurzame resultaten en helpen je oude gewoontes te doorbreken. Daarom zijn naast het bewegen juist ook de voedingsadviezen en mentale coaching heel belangrijk. Door alle drie succesvol in jouw persoonlijke trainingsprogramma te integreren werken onze personal trainers in Emmen toe naar een gezonder en gelukkiger leven.

Gratis gezondheidscheck en intake

Of je nu wilt werken aan mentale of fysieke doelen, wilt afvallen of aankomen, je conditie wilt verbeteren of minder stress wilt ervaren, wij zetten ons in voor jouw specifieke streefdoel. Onze personal trainer in Emmen brengt dit doel in kaart tijdens een intakegesprek. Daarbij krijg je ook een gratis gezondheidscheck. Zo weten we waar je staat en bespreken we waar je naartoe zou willen. Neem gerust contact op of kom eens langs in onze fitness studio in Emmen.

Personal Training Emmen

Leef jij al jaren in twee strijd? Ben je niet meer tevreden over hoe je eruitziet en zit een dikke buik je in de weg? Komt de stap om er iets aan te doen maar niet in zicht? Grijp dan nu je kans! Kijk nog een keer achterom en laat je nieuwe leven nu beginnen. Samen met Personal Fitness Nederland in Emmen creëer je een gezonde levensstijl met voldoende beweging en gezonde voeding. Binnen no time is jouw body in shape en sta jij weer krachtig in het leven. Go for (f)it!

Become Fit for Life met een personal trainer in Emmen

Personal Fitness Nederland in Emmen is niet zomaar een sportschool. We werken aan de hand van het Fit for Life programma. We ontwikkelden deze formule die zich keer op keer bewijst, mede omdat het speciaal voor elke individu wordt aangemeten. Met de drie basisprincipes: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching, vormt het Fit for Life programma een realistisch totaalconcept voor een vitaal leven.

Aangepast aan jou lichaam en je dagelijkse leven. Drukke baan, allergieën, zere rug of andere omstandigheden zijn geen belemmeringen, maar slechts een drempel. Personal Fitness Nederland heeft met het Fit for Life programma al veel individuele successen geboekt. Daar kan jij er één van zijn!

Wat jij je lichaam geeft, krijg je terug

Vertrouw erop dat jouw inzet wordt beloond. Eigenlijk is je eigen lichaam de meest trouwe vriend die je kunt hebben. Het laat je nooit in de steek en doet alles voor je. Jouw lichaam is afhankelijk van jou. Wat jij het geeft, dat krijg je terug. Geef jij het gezonde voeding, de juiste proporties, niet te veel vetten en combineer je dit met voldoende beweging dan ga je versteld staan hoe jouw lichaam dat waardeert. Zo neemt onder meer je spiermassa toe. Spieren geven stevigheid en dat merk je in je houding. Je rug, schouders, nek hangen er niet meer futloos bij. Je krijgt een ferme en krachtige uitstraling. Je ogen gaan meer stralen en je voelt je zelfverzekerder. Vul nu onderstaand contactformulier in en onze personal trainer in Emmen neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?