Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Emmen

Personal trainer Emmen
personal trainer Emmen
 • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Word fitter, strakker en sterker!
 • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Emmen
9,2
uit 10 klantreviews " Door gemotiveerde en fanatieke trainingen die individueel op mij gericht zijn, zorgt dit voor meer fitheid en een positieve mindset! "
06 2957 9773 / 06 3655 9217 emmen@personalfitnessnederland.nl
Weerdingerstraat 245 1, 7811 CJ Emmen
80549039

Onze gecertificeerde personal trainers in Emmen kunnen jou helpen met het behalen van je doelen. Of je nu gaat voor afvallen of fitter, strakker en sterker worden, bij Personal Fitness Nederland werken we met ons eigen bewezen Fit for Life programma. Hiermee hebben wij al honderden mensen in Emmen succesvol geholpen om hun persoonlijke doelen te realiseren. Dit kan met 1-op-1 begeleiding in de vorm van personal training of in duo- of small group trainingen. Benieuwd wat het Fit for Life programma precies inhoudt en welke manier van trainen het beste bij jou past? Ontdek dan snel wat de personal trainers van Emmen voor jou kunnen betekenen!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

 • Complete gezondheidscheck
 • Diverse coachingswerkboeken
 • Voedingsadvies op maat
 • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
 • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Emmen

Een 9,2 uit 10 klantervaringen
Judith
10
31 oktober 2023

"Door de trainingen van Kevin zit ik een stuk lekkerder in mijn vel, ben ik in een korte tijd een stuk fitter geworden en durf ik weer trots te zijn als ik in de spiegel kijk! 💪"

Judith
10
31 oktober 2023

"Heel fijn gesport prettige coaches ik beveel personal fitness aan Kevin is Fijne coach in totaal 10kilo kwijt"

Meike
8
03 augustus 2023

"Plezier in bewegen , minder last van knieën en verbetering houding/lichaam/kracht"

Evelien
9
17 juli 2023

"Doordat ik mij fitter, energieker en sterker voel sta ik nog enthousiaster in het leven en voel ik mij weer mezelf in mijn eigen lijf."

Eveline
10
02 juni 2023

"Door de persoonlijke training van Kevin, zit ik een stuk lekkerder in mijn vel, ben ik in een korte tijd een stuk fitter geworden en kan ik tevreden in de spiegel kijken naar de tot nu toe behaalde resultaten!"

Judith
9
15 mei 2023

"Ben weer heel motiveert om meer te sporten"

9
15 mei 2023

"Door gemotiveerde en fanatieke trainingen.Individueel op mij gericht, zorgt dit voor meer fitheid en een positieve mindset!"

Fiona
8
16 november 2022
Wim Klement
9
07 november 2022

"Een stok achter de deur hebben."

Marije Brokmann
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Emmen

personal trainer Kevin Reiffers

Kevin Reiffers

Personal Coach en Studiomanager van Emmen

Ik ben positief, gedreven en sportief en heb een passie voor vechtsporten, voetbal en mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Veel energie en rust haal ik uit het sporten, dit wil ik jou ook laten ervaren door mijn kennis, inspiratie en energie met je te delen. Ik ga voor een no nonsens aanpak, zodat we ons samen kunnen focussen op jouw doelen! Het beste uit jezelf halen dat is mijn motto!

personal trainer Marion van der Schuur

Marion van der Schuur

Personal Coach/Eigenaar van Hoogezand & Emmen

Al mijn energie en passie kwijt te kunnen in mijn eigen studio, daar wordt ik gelukkig van! Ik vind het belangrijk dat mensen zich gehoord, gezien en prettig voelen in onze studio.  Specialisatie: burn-out coaching en schildklierproblematiek.  

personal trainer Carl Lilienthal

Carl Lilienthal

Personal Coach/Eigenaar van Hoogezand & Emmen

Het beste uit mensen naar boven halen binnen hun eigen kaders dat is mijn doel! Ik vind het belangrijk dat men zich welkom voelt bij ons in de studio. Ongedwongen werken aan je doelen met een lach, soms een traan, het kan allemaal.  

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Uitgangspunt Fit for Life programma

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal fitness in Emmen. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken onze personal trainers in Emmen een trainingsschema op maat.

Bij het Fit for Life programma zit altijd inbegrepen:

 • Trainingsessies in studio inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
 • Voedingsadvies op maat
 • Mental coaching sessies
 • Persoonlijk trainingsschema voor thuis
 • Diverse werkboeken
 • Uitgebreid fitnesspakket voor thuis
 • Wij bieden altijd 100% resultaatgarantie want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wij zijn meer dan een sportschool in Emmen, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Kies dan voor personal fitness Emmen.

Afvallen met een personal trainer in Emmen

Onze personal trainers in Emmen hebben jarenlange ervaring in het helpen van mensen die willen afvallen. Onze coaches kunnen net dat beetje extra motivatie en begeleiding bieden wat jij nodig hebt om je doel te behalen. De trainingsvorm om je te helpen met afvallen kies jij. Zo kun je kiezen voor één op één begeleiding, privé training met je partner, vriend of vriendin of in een groep in de vorm van small group trainingen. Benieuwd wat de kosten zijn? Dit hangt af van welke vorm van trainen jij kiest!

Boek resultaten met onze personal trainer in Emmen

Via onze personal trainingen leer je alles over fitness. Daarmee bedoelen we ook de randvoorwaarden. Zo eet jij straks alleen maar gezond eten waarmee je fitter wordt. Daarnaast overmeester je straks elke fitness beweging waar je eerder oefening mee had. Daarmee zal ook je mentale weerbaarheid beter worden. Helemaal door de mindset training die onze personal trainers in Emmen aan jou geven. Door deze drie pijlers te beheersen, creëren we de ideale bouwstenen voor een fit lichaam. Klinkt dit als een aanlokkelijk aanbod? Profiteer nu van onze garantie en transformeer jouw lichaam tot de meest fitte versie ervan die er is. Je zult achteraf inzien dat dit een cruciale beslissing in jouw leven was.

Woon je in Weerdinge, Klijndijk, Sleen, Erm, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Nieuw-Dordrecht, Oranjedorp of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Emmen wonen. Of je nu uit Weerdinge, Klijndijk, Sleen, Erm, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Nieuw-Dordrecht, Oranjedorp of een ander dorp of stad rondom Emmen komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Emmen en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Emmen, Weerdinge, Klijndijk, Sleen, Erm, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Nieuw-Dordrecht, Oranjedorp of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor een gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Emmen. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen onze personal trainers uit Emmen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt.