Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Kniepijn bij fietsen kan verholpen worden

diëten vijf soorten

Kniepijn bij fietsen kan verholpen worden

Onverwachts kan er kniepijn bij het fietsen optreden, zonder dat direct duidelijk is waardoor het komt. Misschien heb je net een te krachtige beweging gemaakt, wat doorschiet naar de knie. Als het vaker voorkomt of de pijn houdt langer aan, wordt het tijd om ernaar te laten kijken. Een ervaren coach kan je oefeningen geven om je knie weer sterk te maken en ervoor te zorgen dat de kniepijn door het fietsen minder wordt. Soms ervaar je pas kniepijn na het fietsen en kun je er nog lang last van houden. Door mee te doen met het Leefstijl Programma van Personal Fitness Nederland krijg je adviezen op maat en zal een persoonlijke coach je begeleiden naar herstel.

Kniepijn door het fietsen

Het coaching traject bij Personal Fitness Nederland geeft zoveel meer dan enkel fitness support. Er wordt een geheel behandelplan opgesteld, waarbij doelstellingen worden vastgelegd. Om kniepijn bij het fietsen te verhelpen, ontvang je naast oefeningen ook mentaal support en voedingsadviezen. Drie kenmerkende pijlers voor deze begeleiding zijn:

  • Voeding
  • Bewegen
  • Mindset en Coaching

Zonder kniepijn fietsen

Wil je zonder kniepijn fietsen en een juiste houding aannemen op de fiets? Dan kan jouw persoonlijke coach je daarbij helpen. Met gerichte oefeningen kom je snel bij het behalen van jouw doelstellingen en zul je een verbetering in je gezondheid bemerken. Zonder kniepijn fietsen wordt de nieuwe verwachting, zeker nu jouw coach met de bewezen Fit for Life methode jouw vorderingen volle aandacht geeft.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantervaring Diane
10
15 augustus 2023
Studio Geldrop
review olaf personal fitness nederland
10
20 juni 2023
Studio Roermond

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen