Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen in Valkenswaard

Planken met bal

Afvallen verbetert de gezondheid en daarmee ook je zelfvertrouwen, is het devies in Valkenswaard

Overtollig vet op je rug, buik of benen irriteert en het maakt je onzeker. Zie jij op tegen je welverdiende vakantie omdat jij je onzeker voelt in je bikini of zwembroek? Wil je die kilo’s er nu voorgoed af hebben, maar weet je simpel weg niet hoe? Stuk voor stuk bekende problemen die met het Fit for Life programma verleden tijd zijn. Nu zal je jezelf wel afvragen: ‘kan ik bij onze studio in Valkenswaard veel afvallen?’ Zeker, vele gingen je voor en zijn wel tot 30 kilo afgevallen, dit alles is mogelijk met onze personal training in Valkenswaard. Het kan écht. Met voldoende beweging, gezonde voeding en een nieuwe mindset bouw jij stapsgewijs aan een gezond en fit lichaam. Weg met die dagelijkse rompslomp en ga ervoor!

Afvallen, weg met die onzekerheid

Hoeveel pogingen heb jij al gedaan? En hoeveel pogingen daarvan bleken effectief? Om nog maar niet te spreken over alle shakes, repen en crash diëten. Waarschijnlijk komt dit door de honderden bedrijven die jou beloofden om af te vallen. Wij garanderen daadwerkelijk resultaat. De hoogste tijd om vandaag nog in actie te komen verantwoord af te vallen met het bewezen Fit for Life programma. Hierbij staan uitdagende, persoonlijke trainingen centraal. Ook focussen wij ons voeding en mind, op maat gemaakte voedingsschema’s en mental coaching sessies zullen jou ondersteunen bij het behalen van jouw doelen.

“Bewegen en gezonde voeding zullen ervoor gaan zorgen dat je op een verantwoordelijk, maar ook een blijvend manier gaat afvallen en afslanken. Je zult versteld zijn van het resultaat en ook hoe makkelijk het eigenlijk is met de juiste mensen om je heen”. – Teun van der Laar, Personal trainer bij Personal Fitness Nederland in Valkenswaard.

Veranderen van binnen naar buiten

Dát is het principe waarmee wij werken. Wij horen vaker ‘het afvallen lukt niet’. Bij Personal Fitness Valkenswaard is ieder mens is in staat om te veranderen. Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we aan een oplossing op de lange termijn. Stapsgewijs, met persoonlijke aandacht en met eindeloos geduld begeleiden we jou naar de eindstreep. Jouw eindstreep! Wat je doel ook is, samen gaan we er voor de volle 1000% voor. Niet is ons te veel!

De Fit for Life werkwijze

Zonder plan, geen resultaat. We gaan ‘niet voor even’, maar voor resultaten voor de rest van je leven! Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je kennis met ons team van gecertificeerde personal trainers en onze lifestyle studio. Aan de hand van een gezondheidscheck brengen we de huidige situatie van jouw gezondheid in kaart en bespreken we je persoonlijke doelen. Vervolgens stippelen we een plan van aanpak uit waarmee we stapsgewijs werken aan jouw doelen.

Effectief afvallen in Valkenswaard, fit worden én blijven

Een drukke baan, lichamelijke ongemakken of andere omstandigheden vormen niet langer een belemmering voor jouw fitte leven. Zie het als een kleine drempel die je samen met ons over stapt, door onze persoonlijke aandacht is iedereen welkom bij ons en werken wij samen aan een gezonde en vitale levensstijl.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen