Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Purmerend

Een gemiddelde score van 8.7 uit 3 klantenervaringen

06-38384433 (Rodney) | 06-24843744 (Danny)
purmerend@personalfitnessnederland.nl
Geersstraat 55, 1445 EB Purmerend
KVK
82119287
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Purmerend, wel resultaat!

Personal Fitness Nederland: geen sportschool, wel resultaat

Ben jij iemand die alle juiste voornemens heeft? Je gaat meer sporten, gezonder eten en voor goed met een fitter lichaam door het leven. Om dat te doen heb je doelgerichte training en de juiste mindset nodig. Het is niet voor niets dat veel mensen falen, omdat ze niet voldoende worden ondersteund. Personal Fitness Nederland in Purmerend biedt jou die steun. Dit is dan ook geen programma in een sportschool; beweging is slechts één onderdeel van onze aanpak. Wij helpen je je leven te verbeteren en gezonder te worden door ons te richten op:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Een complete aanpak

Regelmatig sporten is gezond, maar als je daarbij verkeerde voedingskeuzes maakt, dan maak je je harde werk ongedaan. Meer sporten en gezond eten is het beste, maar daar heb je wel de juiste mindset voor nodig. Door onze drie pijlers te hanteren geven we je alle tools die je nodig hebt om er deze keer wel een succes van te maken. Er zijn voldoende sportscholen in Purmerend, maar nergens krijg je zoveel steun als bij Personal Fitness Nederland.

Wij zijn geen sportschool

Personal Fitness Nederland is dus meer dan een sportschool alleen. In onze trainingsruimte in Purmerend werk je samen met je personal trainer aan beweging. We gebruiken daar geen zware fitnessapparatuur voor, maar apparaten waarmee je effectief en structureel traint. In het andere gedeelte van onze studio vinden de wekelijkse consultaties met jouw personal trainer plaats over voeding en het ontwikkelen van de juiste mindset. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen meer beweegt, maar dat je je lichaam de juiste voedingsstoffen geeft om perfect te functioneren en dat je de mentale kracht hebt om door te zetten.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?