Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen onder begeleiding

afvallen persoonlijke begeleiding

Gezond afvallen onder begeleiding met Personal Fitness Nederland

Als jij gewicht wilt verliezen is afvallen onder begeleiding het beste wat je kunt doen. En dat is precies wat wij bieden bij Personal Fitness Nederland. Bij ons krijg je een persoonlijke coach die fungeert als een trainer, een voedingsdeskundige en een mindset coach. Je krijgt dus een totaaloplossing aangeleverd waarmee jij het gewicht bereikt waar je je goed bij voelt. Met onze 100% resultaatgarantie is falen geen optie meer. En met de juiste mindset denk jij er net zo over.

Wil jij:

  • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
  • Fitter, strakker en sterker worden
  • Voedingsschema op maat
  • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
  • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek. 

Gratis Proefweek

Afvallen onder begeleiding met drie pijlers

Alle programma’s van Personal Fitness Nederland worden afgestemd op onze leden zelf. Bij ons kom je begeleid afvallen en sporten met een schema dat past bij jouw wensen en behoeften. We hanteren altijd drie pijlers waarmee we jou een totaaloplossing aanbieden en jij je persoonlijke doelen bereikt:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Geen resultaat is geld terug

Personal Fitness Nederland is dus veel meer dan een sportschool alleen. Bij ons kun je afvallen onder begeleiding van een persoonlijke trainer, krijg je voedingsadvies en ontwikkel je de juiste mindset om je dromen waar te maken. We hebben het perfecte programma opgesteld waarmee iedereen zijn of haar doelen kan halen. Daarom bieden we iedereen die bij ons komt afvallen en sporten onder begeleiding een 100% resultaatgarantie aan. Dat betekent dat we iedereen over de finish lijn halen en dat we niet opgeven tot jij je doelen hebt bereikt. Ook als je er iets langer over doet dan gepland.

Afvallen met persoonlijke begeleiding

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen. Zo kun je al ervaren of afvallen onder begeleiding iets voor jou is!

Al meer dan 23.000 mensen gingen je voor!

Inschrijfformulier gratis proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen