Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen onder begeleiding

afvallen persoonlijke begeleiding

Gezond afvallen onder begeleiding met Personal Fitness Nederland

Als jij gewicht wilt verliezen is afvallen onder begeleiding het beste wat je kunt doen. En dat is precies wat wij bieden bij Personal Fitness Nederland. Bij ons krijg je een persoonlijke coach die fungeert als een trainer, een voedingsdeskundige en een mindset coach. Je krijgt dus een totaaloplossing aangeleverd waarmee jij het gewicht bereikt waar je je goed bij voelt. Met onze 100% resultaatgarantie is falen geen optie meer. En met de juiste mindset denk jij er net zo over.

Wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. 

Gratis Proefweek

Waarom is afvallen zo moeilijk?

Het menselijk lichaam zit complex in elkaar. Wil je afvallen dan moet je eerst weten hoe dit proces bij je werkt. Het verliezen van kilo’s heeft, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet alleen maar met calorieën te maken. Er komen veel meer aspecten bij om de hoek kijken. Om effectief af te vallen is het dan ook van belang dat er een professional met je meekijkt, adviseert, motiveert en inspireert. Door te kiezen voor afvallen met een persoonlijke begeleider kan het zijn dat je net dat steuntje in de rug krijgt om je doelen te behalen.

10 tot 20+ kilo afvallen met persoonlijke begeleider

Met jouw doelen in ons achterhoofd stellen we een plan van aanpak op waarin voeding, beweging en mental coaching centraal staan. Met uitdagende personal trainingen en coaching sessies drijven we je tot het uiterste. Zowel op mentaal als fysiek vlak. Wekelijks stelt een voedingsconsulent op maat gemaakte voedingsschema’s op. Deze persoonlijke schema’s zijn volledig afgestemd op jouw doelen en lichaam. Je krijgt alleen binnen wat je lichaam nodig heeft. Stap voor stap leer je anders eten. Na verloop van tijd heb je alle kennis en kunde in huis om het zelf voort te zetten. Dat is het voordeel van afvallen met een persoonlijke begeleiding. Is 10 kilo afvallen jouw doel? Dan ga je samen met jouw trainer hier een gedegen plan voor opstellen!

Afvallen met persoonlijke begeleiding

Afvallen onder begeleiding met drie pijlers

Alle programma’s van Personal Fitness Nederland worden afgestemd op onze leden zelf. Bij ons kom je begeleid afvallen en sporten met een schema dat past bij jouw wensen en behoeften. We hanteren altijd drie pijlers waarmee we jou een totaaloplossing aanbieden en jij je persoonlijke doelen bereikt:

 • Beweging
 • Gezonde voeding
 • Mindset coaching

Fit for Life programma

Met het Fit for Life programma verandert jouw levenswijze voorgoed. Na een persoonlijk en intensief traject ben je in staat om een gezond voedingspatroon aan te houden én te genieten van het leven. Daar heb je niets of niemand meer voor nodig. Nooit meer! En mocht je onverhoopt na afloop vragen hebben of advies willen dan kan je ons natuurlijk altijd bereiken. Wij bieden de helpende hand, ook als het programma voorbij is. Dat is het voordeel van afvallen met persoonlijke begeleiding.

Geen resultaat is geld terug

Personal Fitness Nederland is dus veel meer dan een sportschool alleen. Bij ons kun je afvallen onder persoonlijke begeleiding van een trainer, krijg je voedingsadvies en ontwikkel je de juiste mindset om je dromen waar te maken. We hebben het perfecte programma opgesteld waarmee iedereen zijn of haar doelen kan halen. Daarom bieden we iedereen die bij ons komt afvallen en sporten onder begeleiding een 100% resultaatgarantie aan. Dat betekent dat we iedereen over de finish lijn halen en dat we niet opgeven tot jij je doelen hebt bereikt. Ook als je er iets langer over doet dan gepland.

Ja, ik wil afvallen met persoonlijke begeleiding

5, 10 tot 20+ kilo afvallen, het kan écht bij Personal Fitness Nederland! Met de juiste begeleiding is dit te realiseren. Zet vandaag de eerst stap op weg naar een gezond, fit en strak lichaam. Wil jij:

 • 5, 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Voordat je kiest voor afvallen met persoonlijke begeleiding zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Je maakt in deze week onder andere kennis met jouw personal trainer en je krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Inschrijfformulier gratis proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen