Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Leeuwarden

06 2907 7268 | 06 29 29 40 19
leeuwarden@personalfitnessnederland.nl
Zuiderkruisweg 20E, 8938 AP Leeuwarden
KVK
84215240

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Sla een sportschool in Leeuwarden over en kies voor Personal Fitness Nederland

Ben jij al helemaal klaar om met fitness in Leeuwarden iedereen onder de indruk te laten raken van jouw fitte lichaam? Het is belangrijk om ambitieuze doelen te hebben in het leven, en daarbij is een fit lichaam zeker een mooi streven. Maar veel mensen hebben moeite om deze doelen te behalen. Dit geldt al helemaal als ze alleen zijn. Daarbij is de cultuur binnen een sportschool ook niet voor iedereen. Gelukkig kun je bij Personal Fitness Nederland de sportschool overslaan. Met onze methode is dat namelijk niet nodig, terwijl er nog steeds een mooie garantie voor succes is met fitness in Leeuwarden.

Een sportschool in Leeuwarden kan niet tippen aan onze fitness studio’s

Met Personal Fitness Nederland gebruiken we in plaats van een sportschool een fitness studio. Het is belangrijk om met personal fitness in Leeuwarden de beschikking te hebben tot een plek die helemaal voor jezelf is. Bij ons is alleen jouw coach aanwezig tijdens jouw sessies. Zo heb je geen last van anderen terwijl jij sport. Daardoor is een personal training in Leeuwarden bij ons heerlijk om te doen.

Het systeem van de toekomst

Daarnaast maak je bij ons volop gebruik van ons hypermoderne fitness systeem. Vroeger draaide fitness alleen om beweging, maar wij hebben twee andere pijlers toegevoegd zodat je alle facetten omtrent fitness volledig in de knip hebt. Zo is jouw mentale weerbaarheid ook een van je sterktes. Deze ontwikkel je met onze coaching tot een hoog niveau. Daarnaast volg je via onze voedingsschema’s een gezond dieet. Een fitter lichaam krijg je namelijk alleen via een goede balans tussen fitness en dieet. Beheers snel al deze facetten door een fitness sessie bij ons te boeken in Leeuwarden.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?