Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Maastricht

06 1567 1850
maastricht@personalfitnessnederland.nl
Frankenstraat 124A, 6224 GS Maastricht
KVK
73807303
Sportschool Maastricht

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Wanneer je niet de gewenste resultaten behaalt bij een van de normale sportscholen in Maastricht dan kan dat natuurlijk verschillende oorzaken hebben. Bij Personal Fitness Nederland werken we met het Fit for Life programma waarbij beweging slechts één van de pijlers is. In een korte periode veel bewegen of zeer weinig eten kan bij bijvoorbeeld afvallen wel resultaat opleveren maar zorgt er vaak voor dat je dan net zo snel weer terugvalt in oude gewoontes.

Anders dan een normale sportschool in Maastricht werken we bij Personal Fitness Nederland op verschillende fronten om een blijvend resultaat te behalen.

Wil jij ook:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis proefweek bij onze sportschool in Maastricht.

Gratis proefweek

Onze sportschool in Maastricht biedt aan

 • 1-op-1 training met een personal trainer
 • Duo training (Samen met een vriend(in) trainen met een personal trainer)
 • Groepstraining

Plan op maat naar gelang van jouw budget

In onze sportschool in Maastricht bieden we diverse abonnementsopties met verschillende wekelijkse tarieven. Dankzij onze verscheidenheid aan abonnementsvormen en onze mogelijkheid om op maat gemaakte plannen te creëren, is het voor iedereen mogelijk om bij ons te komen sporten, ongeacht hun budget. We kunnen zelfs aangepaste plannen opstellen voor verschillende doelgroepen, waaronder zwangere vrouwen die willen sporten, mensen met diabetes, kinderen, ouderen en vele andere doelgroepen.

Wil je extra informatie over onze sportschool in Maastricht Lees dan verder onder de afbeelding.

Maastricht sportschool

Gezond is meer dan bewegen alleen


Als je regelmatig naar een standaard sportschool in Maastricht gaat, ligt de focus voornamelijk op lichaamsbeweging. Hoewel dit zeer gunstig is voor je gezondheid, is een gezond lichaam meer dan dat. Gezondheid omvat ook het vermijden van stress en depressie, en het cultiveren van een positieve geest. Gezondheid betekent ook bewust eten, zodat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam optimaal laten functioneren. In tegenstelling tot reguliere sportscholen, leggen wij nog meer nadruk op deze aspecten en hanteren we drie kernpijlers:

 • Beweging
 • Gezonde voeding
 • Mentale coaching

Geen normale sportschool in Maastricht maar een lifestyle centrum

Als je voor ons kiest, profiteer je van drie essentiële vormen van ondersteuning om je levensstijl te transformeren. Allereerst ontvang je persoonlijke trainingssessies van een deskundige trainer, volledig afgestemd op jouw specifieke doelen. Daarnaast bieden we uitgebreide voedingsvoorlichting om je inzicht te geven in gebalanceerde voeding en voedingsstoffen. Tijdens onze coachingssessies werk je aan het ontwikkelen van de juiste mindset. Hierdoor kunnen we niet simpelweg als een normale sportschool in Maastricht worden beschouwd, omdat wij geloven dat beweging op zichzelf niet voldoende is.

In Maastricht voorzien we je van alle benodigde instrumenten om slechte gewoonten achter je te laten. Onze 100% resultaatgarantie zorgt ervoor dat opgeven geen optie meer is.

Succes is bij ons gegarandeerd

En we bedoelen dit letterlijk. Iedereen die lid wordt bij Personal Fitness Nederland in Maastricht profiteert van onze onvoorwaardelijke 100% resultaatgarantie. Wij blijven aan jouw zijde totdat je jouw doelen hebt bereikt, en we leggen dit duidelijk vast. Wij juichen je toe gedurende je transformatie. Onze sportschool in Maastricht begeleidt je in de trainingsruimte en organiseert uitdagende sessies. We assisteren je bij het maken van verstandige voedingskeuzes. Dankzij onze mindset coaching zijn er geen verleidingen of obstakels meer die jouw vooruitgang in de weg staan. Vergeet traditionele sportscholen, want ons Fit for Life programma staat garant voor resultaat.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? En wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Vul dan nu onderstaand contactformulier in en onze sportschool in Maastricht neemt binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?