Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Maastricht

06 1567 1850
maastricht@personalfitnessnederland.nl
Frankenstraat 124A, 6224 GS Maastricht
KVK
73807303

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Sportschool Maastricht

Wanneer je niet de gewenste resultaten behaalt bij een van de sportscholen in Maastricht dan kan dat natuurlijk verschillende oorzaken hebben. Bij Personal Fitness Nederland werken we met het Fit for Life programma waarbij beweging slechts een van de pijlers is. In een korte periode veel bewegen of zeer weinig eten kan bij bijvoorbeeld afvallen wel resultaat opleveren maar zorgt er vaak voor dat je dan net zo snel weer terugvalt in oude gewoontes. Anders dan een sportschool in Maastricht werken we bij Personal Fitness Nederland op verschillende fronten om een blijvend resultaat te behalen. Dat kan in meer dan 80 vestigingen verspreid over Nederland, zo ook in Maastricht. Sport je liever buiten dan is dat ook mogelijk.

Drie pijlers

In de meeste sportscholen in Maastricht zal er alleen op beweging worden gefocust. Met ons Fit for Life programma schenken we echter aandacht aan de drie belangrijke pijlers: Voeding, beweging en mental coaching. Door actie te ondernemen op deze drie fronten kunnen we een blijvend resultaat te behalen. Niet alleen werkt een personal trainer als een stok achter de deur, hij of zij kan ook een trainingsschema opstellen dat voor jou het beste werkt en het snelst een langdurig resultaat behaalt. Dat geldt ook voor de voedingsschema’s die door onze voedingsdeskundigen wekelijks voor je kunnen worden opgesteld. Alles is erop gericht om niet tijdelijk het roer om te gooien maar om te werken aan een langetermijnoplossing voor je persoonlijke doelstellingen. Zo kunnen we je helpen met afvallen, kweken van meer spiermassa, stress/bloeddruk verlagen, fysieke klachten verminderen, conditie verbeteren en meer.

Kennismakingsgesprek personal coach

Ben je klaar je doelen te behalen en te behouden? Wil je een grotere kans op langdurig resultaat dan de meeste sportscholen in Maastricht je kunnen bieden? Maak dan een vrijblijvende kennismakingsafspraak met een personal coach van Personal Fitness Nederland. In dit gesprek kun je je doelstellingen benoemen en brengen we in kaart welk personal training programma het beste bij je past. Voor ieder budget hebben we een passende oplossing. Vul eenvoudigweg het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. We hebben al duizenden mensen geholpen en onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,2!

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?