Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Aan de slag met een gezondheidscoach, iets voor jou?

sporten met touwen

Aan de slag met een gezondheidscoach, iets voor jou?

Wil jij ook graag een gezonde geest en een vitaal lichaam? Maar weet je niet goed hoe je dat zelfstandig aan moet pakken? Dan is samenwerken met een gezondheids-coach misschien wel iets voor jou. Wat een gezondheidscoach precies doet? En hoe deze jou kan helpen? Wij leggen het je uit.

Wat is een gezondheidscoach?

Een gezondheidscoach wordt nog wel eens verward met een personal trainer of een diëtist. Hoewel deze beroepen wel raakvlakken met elkaar hebben, doet het de omschrijving van een gezondheidscoach geen recht aan. Een gezondheidscoach helpt je namelijk bij het vinden van een goede balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam. Hij of zij leert je om te gaan met stress in het leven, zodat je meer ontspant.

Dat doet een gezondheidscoach door je gedrag structureel te verbeteren, oude patronen te doorbreken en je gezondheid beter op peil te brengen, zodat jij uiteindelijk beter en vitaler door het leven kan gaan.

De werkwijze van een gezondheidscoach

Je lichamelijke conditie vooruit helpen, je geestelijke toestand verbeteren en je sociale welzijn optimaliseren; het zijn allemaal zaken waarvoor je een gezondheidscoach kunt inschakelen. Maar hoe gaat deze coach precies te werk? Wij leggen het je uit.

Wanneer je begint met een gezondheidscoach inhuren, dan starten jullie met het vaststellen van je huidige toestand en de gewenste situatie waar je graag naartoe wilt werken. Samen bepalen jullie welke doelen je wilt halen en welke stappen daarbij horen. Dit leg je vast in een actieplan. In dat plan worden onder andere je voeding, beweging, slaap en stressmanagement meegenomen.

Heb je je doelen gesteld? Dan kijkt de gezondheidscoach samen met jou welke doelen moeilijk haalbaar zijn, welke doelen juist dichterbij liggen, of waar je de meeste energie uit put. Samen ga je aan de slag om jouw obstakels te overwinnen, zodat je eindelijk je levensstijl aan kunt passen en zowel lichamelijk als mentaal gezonder wordt.

Een gezondheidscoach inhuren: een investering die loont

Voor veel mensen is het inschakelen van een gezondheidscoach een investering. Daarom proberen veruit de meeste mensen op eigen houtje gewicht te verliezen of te werken aan hun mentale gestel. Toch zien we dat wat extra budget voor een gezondheidscoach (vrijwel) altijd loont. Werken met deze coach zorgt namelijk voor effectievere en beter zichtbare resultaten. Dat komt omdat jouw coach je voorziet van een actieplan en werkbaar schema, op maat gemaakt.

Ja, ik wil aan de slag met een gezondheidscoach

Lijkt het je wat om aan de slag te gaan met een gezondheidscoach? Dan helpen we je graag verder met ons Fit for Life-programma. Met vestigingen door het hele land zit er altijd een Personal Fitness Nederland-vestiging bij jou in de buurt. Eerst brengen we je wensen en doelen in kaart. Vervolgens werk je wekelijks met je personal coach aan een gezond en fit lichaam. Behalve personal training ontvang je ook elke week een voedingsadvies speciaal voor jou op maat gemaakt. En met behulp van mental coaching zit je goed in je vel. Maak kennis met ons Fit for Life-programma tijdens een gratis en vrijblijvende proefweek.

Gratis Proefweek

Een gezondheidscoach werkt toe naar een optimale gezondheid

Als je jezelf hebt voorgenomen om aan je gezondheid te werken, dan is het zeker verstandig om een gezondheidscoach in de arm te nemen. Onze coaches kunnen je gedurende het trajec aan trainingen optimaal begeleiden en voorzien van waardevolle tips om je gezondheid nog zorgvuldiger te verbeteren. Je kunt een gezondheidscoach inhuren bij één van de ruim 80 vestigingen van sportschool Personal Fitness Nederland. Hier werken coaches die je ondersteunen tijdens ons Leefstijl Programma en begeleiding bieden volgens de Fit for Life methode. Een ervaren gezondheidscoach inschakelen geeft garantie van slagen en de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Een gezondheidscoach inhuren

Met een goed trainingsschema kom je ver in het behalen van je doelstellingen. Jouw gezondheidscoach stelt met jou een effectief schema op, aan de hand waarvan je met oefeningen aan de slag kunt. Daarnaast biedt de support nog zoveel meer, aangezien er volgens een drietal pijlers wordt gewerkt:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Support bij coaching

Naast fysieke support ontvang je ook mentale aanmoediging, om een gezonde mindset te ontwikkelen. Een gezondheidscoach inschakelen bij Personal Fitness Nederland geeft je support op zowel fysiek als mentaal vlak en richt zich bovendien op het aanreiken van effectieve voedingsadviezen. Een totaalpakket waarmee jouw gezondheidscoach samen met jou aan de slag gaat. Wil je dus snel je doelen behalen? Meld je dan direct aan voor ons coaching traject en ontmoet jouw persoonlijke gezondheidscoach. 100% resultaatsgarantie geeft de zekerheid van slagen.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Testimonia Berend Personal Fitness Nederland
10
24 april 2024
Personal Fitness Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen