Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Je moet het écht zelf doen, maar met behulp van Personal Fitness Nederland krijg je wel een stabiele basis om op verder te bouwen

Berend was niet alleen de winnaar van de bankdrukchallenge, maar heeft ook iets tofs te vertellen over zijn super sterke traject! 

‘Anderhalf jaar geleden besloot ik voor de tigste keer dat het tijd was om weer wat aan mij gewicht te doen. Na eerdere pogingen van shakes, crash/ziekenhuis diëten etc. kwam er na een aantal maanden altijd weer een omslagpunt om radicaal te stoppen en vervolgens je kilo’s er weer aan te laten komen + nog een aantal extra kilootjes. 

Deze keer besloot ik dat het anders moest en kwam via via bij Personal Fitness Nijmegen terecht. Na een leuk gesprek over mijn doelen en hun aanpak ging ik aan de slag.

Stap 1 was voeding. Mijn idee van afvallen stond gelijk aan minder eten…. Maar na het samenstellen van het voedingsschema moest ik zo veel eten dat ik het in het begin bijna niet weg kreeg. Echter liet de weegschaal positieve resultaten liet zien door de combi van voeding en krachttraining en voelde ik me ook steeds fitter worden. 

Na een aantal maanden kwam het welbekende omslag punt, ik zat al een aantal weken vast op een bepaald gewicht en er kwam niks aan, maar er ging ook niks meer vanaf. Gelukkig was er op dit moment de wekelijkse stok achter de deur (Coach Giuliana) die kon uitleggen dat dit veel vaker voorkomt, en dat we juist nu door moesten gaan en wekelijks gingen bijsturen met voeding/training/ externe factoren zoals stress en blessures om over dit punt heen te komen. Na een aantal maandjes kwam het resultaat er weer en dat was net het extra zetje wat ik nodig had. Afgelopen juni zat het jaar erop. De stok achter de deur heb ik niet meer nodig. Met de handvaten die ik van Personal fitness gekregen heb, kan ik alles goed onder controle houden terwijl ik ook kan genieten!

Een wondermiddel en of pillen om af te vallen bestaan niet en je moet het écht zelf doen, maar met behulp van Personal Fitness Nederland krijg je wel een stabiele basis om op verder te bouwen. 

Ik zou het dan ook iedereen aanraden om contact op te nemen om het gesprek aan te gaan met Giuliana (nee ik heb geen aandelen, maar wel een hele goede ervaring)’

Berend je bent een topper, wat een gaaf traject en still going strong!!

Je moet het écht zelf doen, maar met behulp van Personal Fitness Nederland krijg je wel een stabiele basis om op verder te bouwen

10
0%
10

2141 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen