Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Alkmaar

Personal trainer Alkmaar
personal trainer welkom video
 • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Word fitter, strakker en sterker!
 • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
8,8
uit 8 klantreviews " Door 2 keer per week bezig te zijn met sporten en goed op mijn voeding te letten voel ik mezelf energieker en fijner. "
06 2792 8775 alkmaar@personalfitnessnederland.nl
Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar
83533745

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Alkmaar! Wij zijn meer dan een sportschool in Alkmaar, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen uit Alkmaar gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Alkmaar staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

 • Complete gezondheidscheck
 • Diverse coachingswerkboeken
 • Voedingsadvies op maat
 • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
 • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Alkmaar

Een 8,8 uit 8 klantervaringen
8
29 december 2023

"Echt een verandering willen bereiken? Dan doe hé dat met Frank als begeleider. Ik heb binnen half jaar wx pw trainen weer mijn energie en kracht terug."

Ulla Vlas
8
02 augustus 2023

"Ik werk onder begeleiding aan een actievere en gezondere levensstijl. Dat bevalt mij goed."

Martin
10
11 juli 2023

"Ik zit weer vol met energie en zit lekkerder in mijn vel."

Timo Hollander
7
11 juli 2023

"Door 2 keer per week bezig te zijn met sporten en goed op mijn voeding te letten voel ik mij energieker en fijner"

kirsten
9
08 juni 2023

"Door het trainen voel ik mij energieker en lekkerder in mijn vel. Door mijn allergieën werkt het voedingsschema heel goed voor mij. super blij mee."

Bea Vreeburg
K koopman
10
01 juni 2023

"Sporten in ‘t algemeen draagt hieraan bij, sporten onder begeleiding is er nog een schepje bovenop!"

K koopman
9
24 februari 2023

"Bij Personal fitness Nederland krijg je echte begeleiding, iets anders (meer) dan een school met een rij apparaten, ook de sfeer is positief en motiverend."

Jan van der Hoeven
9
13 januari 2023

"Leren om gezonder en fitter ouder te worden"

Caroline
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Alkmaar

personal trainer alkmaar

Frank Schuit

Personal Trainer / Lifestyle Coach van Alkmaar

Het is mijn passie om mensen te coachen op leefstijl en gedrag. Ik leer je de tools om zelf de regie te pakken over je leven. Dit geeft me veel energie en die energie breng ik graag over op de mensen die ik coach.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Alkmaar

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Alkmaar zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Alkmaar. Onze personal coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal training in Alkmaar

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Alkmaar er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je persoonlijke coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Personal Training in Alkmaar begint bij Personal Fitness Nederland

Heb jij al verschillende pogingen gedaan om kilo’s te afvallen, sterker te worden, gezonder te leven en meer bewegen? Maar is het nog niet gelukt? Dan staan de personal trainers van Personal Fitness Nederland in Alkmaar voor je klaar zodat je deze keer wél je doelen behaald. Wij geven daarbij 100% resultaatgarantie want wij geloven in onze totaaloplossing.

Fit for Life programma volgen met een van onze personal coaches

Ons bewezen Fit for Life programma heeft drie pijlers die elkaar versterken: beweging, voeding en mental coaching. Bewegen doe je onder begeleiding van jouw personal personal trainer in Alkmaar. Bewegen is belangrijk maar een fit en gezond lichaam heeft meer nodig dan dat. Als je veel beweegt, dan moet dat worden ondersteund met de juiste voedingsstoffen zodat je gezonder wordt én je goed voelt terwijl je werkt aan je doelen. Je krijgt dus ook altijd een persoonlijk voedingsadvies op maat. Daarnaast is mentale kracht een essentieel element om gezonder en gelukkiger te worden. Wij gaan daarom ook met mental coaching aan de slag. Onze totaaloplossing richt zich op deze drie pijlers van gezondheid: beweging, voeding en mental coaching. Dat gaat ervoor zorgen dat jij doelen deze keer wél bereikt, 100% gegarandeerd!

Onze personal trainers in Alkmaar stellen op maat gemaakt plan op

De personal trainers van Personal Fitness Nederland in Alkmaar stellen samen met jou een op maat gemaakt plan samen. We kijken naar je doelen, je huidige conditie, eventuele blessures, je persoonlijke voorkeur en naar wat jij leuk vindt. Daarna krijg je één-op-één personal training sessies in Alkmaar van jouw personal trainer in onze  personal fitness studio. Je krijg advies voor thuis over gezonde voeding en gebalanceerd eten met recepten die geschikt én lekker zijn voor het hele gezin. Ook geven we je de mentale kracht en zelfvertrouwen om door te zetten. Op deze manier hebben we al meer dan duizenden Nederlanders geholpen hun persoonlijke doelen te bereiken én misschien wel nog belangrijk: behouden.

Kom je uit Oudorp, Heilo, Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Bergen of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Alkmaar komen. Kom je bijvoorbeeld uit Oudorp, Heilo, Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Bergen of een ander dorp of stad rondom Alkmaar? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze personal coaches hebben al honderden mensen uit Alkmaar en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Alkmaar, Oudorp, Heilo, Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Bergen of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Ook personal training voor ondernemers met een drukke agenda

Wij begrijpen dat je als ondernemer een druk leven leidt en veel verantwoordelijkheden hebt. Hierdoor kan het lastig zijn om genoeg tijd en energie vrij te maken voor sporten. Onze studio zit op de Berenkoog 37 op het Bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar. Door onze perfecte locatie voor ondernemers kun je meteen na een werkdag trainen met één van onze personal trainers.

Een stok achter de deur

Wij hebben 100% verstand van een gezonde leefstijl. Al meerdere ondernemers gingen je voor. Sporten is het hulpmiddel bij het opstarten en verwerken van de dag. Buiten dat het je fysiek fit houdt, draagt het evenzoveel bij (of misschien wel meer) aan je mentale gesteldheid. Trainen met een personal trainer in Alkmaar is de stok achter de deur.

Voordelen van personal training in Alkmaar voor ondernemers

 • Minder stress, sterkere immuniteit en meer energie
 • Betere werkprestaties en meer zelfvertrouwen
 • Vergroten van je concentratie en creativiteit, meer ruimte voor ideeën en inzichten
 • Meer aanmaak van geluk stofjes als dopamine, wat zorgt voor een positievere en sterkere mind
 • Bewustwording van jouw persoonlijke grenzen
 • Betere werk- en lichaamshouding
 • Betere belastbaarheid op zowel zakelijk als persoonlijk vlak

Verbeter je belastbaarheid op persoonlijk en zakelijk vlak

Met een eigen onderneming ben je al snel geneigd om altijd maar door te gaan. Werk is belangrijk, maar je gezondheid is nog belangrijker! Zonder een goede gezondheid kun je geen een berg verzetten. Door samen met één van onze personal coaches in Alkmaar te werken aan je mentale en fysieke gezondheid, verbeter je je belastbaarheid op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak.

Wat kun je als ondernemer van onze personal coaches verwachten?

 • Deskundige één op één begeleiding door een personal trainer
 • Flexibele agenda mogelijkheden
 • Je traint 1, 2 of 3 keer in de week
 • Persoonlijk trainingsschema, afgestemd op jouw persoonlijke wensen, doelen en mogelijkheden
 • Afwisselende en leuke trainingen
 • Kunt ook deelnemen aan Small Group training
 • Gebruik maken van ademcoaching
 • Gratis Leefstijl- en gezondheidscheck
 • Op maat gemaakt voedingsadvies met werkschema’s
 • Altijd 100% resultaatgarantie
 • Een stok achter de deur!

Voor iedereen succes op de lange termijn bij Personal Fitness Nederland

Tijdelijk gezond leven kan vrijwel iedereen. Gezond blijven leven, dat is vaak de grote uitdaging wat zonder hulp meestal niet lukt. Wij richten ons op jouw fitheid en wij geven jou de tools en inzichten zodat jij jouw nieuwe gezonde levensstijl kan blijven leven. Je nieuwe levensstijl wordt een tweede natuur en wij gaan ervoor zorgen dat je energieker, slanker, fitter én gelukkiger wordt voor de rest van ons leven. Ben jij er klaar voor? Meld je dan vrijblijvend en gratis aan voor een gratis proefweek of adviesgesprek met onze personal trainers in Alkmaar.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Alkmaar. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Alkmaar en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.