Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Alkmaar

Een gemiddelde score van 8.9 uit 7 klantenervaringen

Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar
KVK
83533745
Personal Fitness Nederland Alkmaar
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Alkmaar! Wij zijn meer dan een sportschool in Alkmaar, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Alkmaar staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Alkmaar

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Alkmaar zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Alkmaar. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen? 

Behaal je sportieve doelen met personal training in Alkmaar

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt. 

Maak jouw sportieve doelen waar bij Personal Fitness Nederland in Alkmaar. Meld je aan voor de gratis proefweek en start overmorgen nog met trainen. Samen met een van de coaches. Zien we je snel?

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Alkmaar

Een gemiddelde score van 8.9 uit 7 klantenervaringen

Studio Alkmaar
klantreview personal fitness nederland
8
2 augustus 2023

"Ik werk onder begeleiding aan een actievere en gezondere levensstijl. Dat bevalt mij goed."

Martin

Studio Alkmaar
klantreview personal fitness nederland
10
11 juli 2023

"Ik zit weer vol met energie en zit lekkerder in mijn vel."

Timo Hollander

Studio Alkmaar
klantreview personal fitness nederland
7
11 juli 2023

"Door 2 keer per week bezig te zijn met sporten en goed op mijn voeding te letten voel ik mij energieker en fijner"

kirsten

Studio Alkmaar
klantreview personal fitness nederland
9
8 juni 2023

"Door het trainen voel ik mij energieker en lekkerder in mijn vel. Door mijn allergieën werkt het voedingsschema heel goed voor mij. super blij mee."

Bea Vreeburg

Studio Alkmaar
10
1 juni 2023

"Sporten in ‘t algemeen draagt hieraan bij, sporten onder begeleiding is er nog een schepje bovenop!"

K koopman

Studio Alkmaar
klantreview personal fitness nederland
9
24 februari 2023

"Bij Personal fitness Nederland krijg je echte begeleiding, iets anders (meer) dan een school met een rij apparaten, ook de sfeer is positief en motiverend."

Jan van der Hoeven

Studio Alkmaar
klantreview personal fitness nederland
9
13 januari 2023

"Leren om gezonder en fitter ouder te worden"

Caroline

Studio Alkmaar
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Alkmaar
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Mariska Mosk personal coach Alkmaar
Mariska Mosk
Lifestylecoach van Alkmaar

Je fysieke & mentale gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mindset is álles en mijn motto is: ‘Waar een wil is, is een weg. Áls je de weg maar wil vinden’. Wil jij een bij jou passende leefstijl bereiken én behouden? Met passie, eerlijkheid & een dosis (persoonlijke) ervaring, dan coach ik je naar een fitter, vitaler & gelukkiger leven op het gebied van voeding-beweging-mind.

Wytza Tesselaar personal trainer
Wytze Tesselaar
Studiomanager & Lifestylecoach van Hoorn & Alkmaar

Met 22 jaar ervaring in de personal fitnessbranche en het onderwijs kan je bij mij rekenen op een gedegen, no-nonsens en vooral persoonlijke aanpak. Ik hoop je snel te zien in onze studio in Hoorn of Alkmaar!

Personal Training in Alkmaar begint bij Personal Fitness Nederland

Heb jij al verschillende pogingen gedaan om kilo’s te afvallen, sterker te worden, gezonder te leven en meer bewegen? Maar is het nog niet gelukt? Dan staan de personal trainers van Personal Fitness Nederland in Alkmaar voor je klaar zodat je deze keer wél je doelen behaald. Wij geven daarbij 100% resultaatgarantie want wij geloven in onze totaaloplossing.

Ons bewezen Fit for Life programma heeft drie pijlers die elkaar versterken: beweging, voeding en mental coaching. Bewegen doe je onder begeleiding van jouw personal coach. Bewegen is belangrijk maar een fit en gezond lichaam heeft meer nodig dan dat. Als je veel beweegt, dan moet dat worden ondersteund met de juiste voedingsstoffen zodat je gezonder wordt én je goed voelt terwijl je werkt aan je doelen. Je krijgt dus ook altijd een persoonlijk voedingsadvies op maat. Daarnaast is mentale kracht een essentieel element om gezonder en gelukkiger te worden. Wij gaan daarom ook met mental coaching aan de slag. Onze totaaloplossing richt zich op deze drie pijlers van gezondheid: beweging, voeding en mental coaching. Dat gaat ervoor zorgen dat jij doelen deze keer wél bereikt, 100% gegarandeerd!

Personal Training in Alkmaar

De personal trainers van Personal Fitness Nederland in Alkmaar stellen samen met jou een op maat gemaakt plan samen. We kijken naar je doelen, je huidige conditie, eventuele blessures, je persoonlijke voorkeur en naar wat jij leuk vindt. Daarna krijg je één-op-één personal training sessies in Alkmaar van jouw personal trainer in onze  personal fitness studio. Je krijg advies voor thuis over gezonde voeding en gebalanceerd eten met recepten die geschikt én lekker zijn voor het hele gezin. Ook geven we je de mentale kracht en zelfvertrouwen om door te zetten. Op deze manier hebben we al meer dan 90.000 Nederlanders geholpen hun persoonlijke doelen te bereiken én misschien wel nog belangrijk: behouden.

Succes op de lange termijn bij Personal Fitness Nederland

Tijdelijk gezond leven kan vrijwel iedereen. Gezond blijven leven, dat is vaak de grote uitdaging wat zonder hulp meestal niet lukt. Wij richten ons op jouw fitheid en wij geven jou de tools en inzichten zodat jij jouw nieuwe gezonde levensstijl kan blijven leven. Je nieuwe levensstijl wordt een tweede natuur en wij gaan ervoor zorgen dat je energieker, slanker, fitter én gelukkiger wordt voor de rest van ons leven. Ben jij er klaar voor? Meld je dan vrijblijvend en gratis aan voor een gratis proefweek of adviesgesprek.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?