Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Den Bosch Empel

Een gemiddelde score van 8.7 uit 3 klantenervaringen

De Diepteweg 26, 5236 PV Den Bosch Empel
KVK
66681537
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Ben je op zoek naar een personal trainer in Den Bosch Empel? Wij zijn meer dan een sportschool in Den Bosch Empel, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 23.000 Nederlanders gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Den Bosch Empel staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Van afvallen tot meer spierkracht met een personal trainer in Den Bosch Empel

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Den Bosch Empel zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Den Bosch Empel. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Schrijf je in voor een gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Den Bosch Empel. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen onze personal trainers je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Den Bosch Empel

Een gemiddelde score van 8.7 uit 3 klantenervaringen

Studio Den Bosch Empel
klantreview personal fitness nederland
9
17 mei 2021

"de begeleiding, de stimulans om door te gaan brengen mijn geloof in mezelf naar een hoger level. Het is fijn om te praten over alles, de maaltijden via de app zijn heerlijk. Ik vind het een echte aanrader!!!"

Henriette

Studio Den Bosch Empel
klantreview personal fitness nederland
8
14 april 2021

"Door de goede en gerichte coaching is afvallen voor mij een stuk makkelijker gemaakt. Ik wordt goed gemotiveerd en krijg passende adviezen."

Studio Den Bosch Empel
klantreview personal fitness nederland
9
12 maart 2021

"meer energie en prettiger in mijn vel laten zitten"

Marielle

Studio Den Bosch Empel
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Den Bosch Empel
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Barry Bierstekers personal coach
Barry Bierstekers
Studio manager van Den Bosch Empel & Oost

Als kind was ik al met sport en gezondheid bezig. Nu ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken geniet ik ervan om de kwaliteit van leven bij anderen te kunnen verhogen en zo anderen gelukkig te maken en te laten ontwikkelen als persoon.

 

 

Personal Trainer Mayra Hellemons
Mayra Hellemons
Lifestylecoach & Sportmasseur van Den Bosch Empel & Oost

Ik ben expert op het gebied van het het menselijk lichaam en vind het geweldig om mensen te helpen er het maximale uit te halen. Tijdens de trainingen creëer ik een fijne sfeer. Mijn specialisaties zijn o.a. sportmasseur & (kick) boksen.

 

 

Casper Goijaerts personal trainer
Casper Goijaerts
Voedingsdeskundige van Den Bosch Empel & Oost

Ik ben gepassioneerd op het gebied van sport en voeding en ben erg gemotiveerd om andere met hun gestelde doelen te helpen, hoe groot de uitdaging ook mag zijn.

 

 

Personal training voor een gezonder leven

Door jouw inzet te combineren met onze ervaring maken we van jou een betere versie van jezelf. Hiervoor richten we ons op drie pijlers die niet zonder elkaar kunnen als jij langdurige effecten wilt zien. Onze personal trainer in Den Bosch Empel richt zich op lichaamsbeweging, onze voedseldeskundige adviseert je over je eetgewoonten en onze mental coach zorgt ervoor dat je deze uitdaging mentaal ook aan kunt. Door ons te richten op deze drie ingrediënten garanderen wij 100% succes.

Wat zijn de kosten voor een personal trainer in Den Bosch Empel?

Bij Personal Fitness Nederland hanteren we in plaats van een prijs per training een tarief per week. De weekprijs is een investering van gemiddeld €49 – €99, maar voor ieder budget en doel bieden wij een programma op maat. Of je nu 1-op-1 begeleiding nodig hebt, liever met z’n 2en meedoet of kiest voor de groepstraining, de personal coach informeert je graag over de mogelijkheden en bijhorende kosten.

Een intakegesprek voor personal fitness

Waarom kom je niet bij fitness Den Bosch Empel langs voor een intakegesprek? Je personal fitness trainer in Den Bosch Empel laat je de studio zien, stelt je voor aan het team en beoordeelt je huidige gezondheid. Onze personal trainers in Den Bosch Empel kijken naar de doeleinden die jij wilt bereiken en stellen een persoonlijk plan op waarmee dat kan. Personal training en fitness in Den Bosch Empel is meer dan alleen sporten en crash diëten alleen. Het is een change for life en het begin van een gezonder leven.

100% resultaatgarantie met een personal trainer in Den Bosch Empel

Fitnessen in Den Bosch Empel bij Personal Fitness Nederland betekent gegarandeerd succes. Onze personal trainers in Den Bosch Empel bieden iedereen een 100% resultaatgarantie aan en stoppen niet totdat jij tevreden bent. Wij zijn er voor jou met een totaaloplossing dus zet ook de eerste stap richting een gezonder en gelukkiger leven.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?