Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Den Bosch Empel

Personal trainer Den Bosch Empel
personal trainer Den Bosch Empel
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Den Bosch Empel
8,7
uit 3 klantreviews " Door de goede en gerichte coaching vanuit Personal Fitness Nederland in Den Bosch is afvallen voor mij een stuk makkelijker gemaakt. Ik word goed gemotiveerd en krijg passende adviezen. "
06 4154 7898 denboschempel@personalfitnessnederland.nl
De Diepteweg 26, 5236 PV Den Bosch Empel
66681537

Ben je op zoek naar een personal trainer in Den Bosch Empel? Wij zijn meer dan een sportschool in Den Bosch Empel, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen uit ‘s-Hertogenbosch gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Den Bosch Empel staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Den Bosch Empel

Een 8,7 uit 3 klantervaringen
9
17 mei 2021

"de begeleiding, de stimulans om door te gaan brengen mijn geloof in mezelf naar een hoger level. Het is fijn om te praten over alles, de maaltijden via de app zijn heerlijk. Ik vind het een echte aanrader!!!"

Henriette
8
14 april 2021

"Door de goede en gerichte coaching is afvallen voor mij een stuk makkelijker gemaakt. Ik wordt goed gemotiveerd en krijg passende adviezen."

9
12 maart 2021

"meer energie en prettiger in mijn vel laten zitten"

Marielle
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Den Bosch Empel

Barry Bierstekers personal trainer Den Bosch Empel

Barry Bierstekers

Studio manager van Den Bosch Empel & Oost

Als kind was ik al met sport en gezondheid bezig. Nu ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken geniet ik ervan om de kwaliteit van leven bij anderen te kunnen verhogen en zo anderen gelukkig te maken en te laten ontwikkelen als persoon.    

Personal Trainer Mayra Hellemons

Mayra Hellemons

Lifestylecoach & Sportmasseur van Den Bosch Empel & Oost

Ik ben expert op het gebied van het het menselijk lichaam en vind het geweldig om mensen te helpen er het maximale uit te halen. Tijdens de trainingen creëer ik een fijne sfeer. Mijn specialisaties zijn o.a. sportmasseur & (kick) boksen.    

Casper Goijaerts personal trainer

Casper Goijaerts

Voedingsdeskundige van Den Bosch Empel & Oost

Ik ben gepassioneerd op het gebied van sport en voeding en ben erg gemotiveerd om andere met hun gestelde doelen te helpen, hoe groot de uitdaging ook mag zijn.    

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Van afvallen tot meer spierkracht met een personal trainer in Den Bosch Empel

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Den Bosch Empel zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Onze trainers hanteren het Fit for Life programma, ons bewezen methode om fit te worden. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Den Bosch Empel. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Personal training voor een gezonder leven

Door jouw inzet te combineren met onze ervaring maken we van jou een betere versie van jezelf. Hiervoor richten we ons op drie pijlers die niet zonder elkaar kunnen als jij langdurige effecten wilt zien. Onze personal trainer in Den Bosch Empel richt zich op lichaamsbeweging, onze voedseldeskundige adviseert je over je eetgewoonten en onze mental coach zorgt ervoor dat je deze uitdaging mentaal ook aan kunt. Door ons te richten op deze drie ingrediënten garanderen wij 100% succes.

Een intakegesprek voor personal fitness

Waarom kom je niet bij fitness Den Bosch Empel langs voor een intakegesprek? Je personal fitness trainer in ‘s-Hertogenbosch Empel laat je de studio zien, stelt je voor aan het team en beoordeelt je huidige gezondheid. Onze personal trainers in Den Bosch Empel kijken naar de doeleinden die jij wilt bereiken en stellen een persoonlijk plan op waarmee dat kan. Personal training en fitness in ‘s-Hertogenbosch Empel is meer dan alleen sporten en crash diëten alleen. Het is een change for life en het begin van een gezonder leven.

100% resultaatgarantie met een personal trainer in Den Bosch Empel

Fitnessen in Den Bosch Empel bij Personal Fitness Nederland betekent gegarandeerd succes. Onze personal trainers in Den Bosch Empel bieden iedereen een 100% resultaatgarantie aan en stoppen niet totdat jij tevreden bent. Wij zijn er voor jou met een totaaloplossing dus zet ook de eerste stap richting een gezonder en gelukkiger leven.

Woon je in Oud-Empel, Gewande, Maaspoort of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers zijn beschikbaar voor iedereen in de nabije omgeving van Den Bosch Empel, ongeacht of je nu in Oud-Empel, Gewande, Maaspoort of een ander dorp of stad rond Den Bosch Empel woont. Streef je naar afvallen? Het verbeteren van je conditie? Of andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden inwoners van Den Bosch Empel en omliggende gebieden succesvol begeleid met personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duo training of groepstraining, onze personal trainers staan klaar voor alle bewoners van Den Bosch Empel, Oud-Empel, Gewande, Maaspoort of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor een gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Den Bosch Empel. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen onze personal trainers je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt.