Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Duiven

Personal trainer Duiven
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9,4
uit 33 klantreviews " Ik zit beter in mijn vel en weet nu hoe ik verder moet gaan. De mindset is gezet. "

Welkom bij Personal Fitness Nederland en leuk dat je op zoek bent naar een personal trainer in Duiven! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Duiven zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Duiven. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Duiven

Een 9,4 uit 33 klantervaringen
Mandy
9
05 juni 2024

"Ik zit duidelijk beter in mn vel 8 kilo lichter en een stuk strakker/gespierder dan voordat ik aan dit traject begon!"

Mandy
John Arts
10
27 december 2023

"Doordat ik plezier heb gekregen in het bewegen en daar een prettig ritme in heb kunnen opbouwen ( en vasthouden) lukt het me beter om mijn conditie vast te houden."

John Arts
Luc beuting
10
19 december 2023

"Het geeft je een zet de goeie richting in om je doelen te halen."

Luc beuting
Sem
10
05 oktober 2023

"Ik ben al heel lang bezig met afvallen en het lukte nooit en geloofde er niet meer in. Nu ik hier geweest ben heb ik de motivatie weer terug en ben 14kilo afgevallen. Zeker een aanrader."

Sem
10
23 augustus 2023

"Personal Fitness nederland draagt bij aan een betere kwaliteit van mijn leven en geluk doordat je via een positieve gedragsverandering je fit(ter) voelt/bent en deze mindset weet voort te zetten."

Heroen Toonen
9
11 augustus 2023

"Nu weet ik zelfstandig het einddoel wat ik voor ogen heb te bereiken"

Heroen Toonen
Gideon van Londen
10
30 mei 2023

"Het heeft ervoor gezorgd dat ik me fit voel en dat ik een marathon ga lopen."

Gideon van Londen
Elles
10
30 mei 2023

"Ik zit beter in mijn vel en weet nu hoe ik verder moet gaan. De mindset is gezet."

Elles
Jessica Hendriksen
9
09 mei 2023

"Ik voel mij weer lekker in mijn eigen lichaam en daar heeft personal fitness aan bijgedragen."

Jessica Hendriksen
Marc
10
22 maart 2023

"Na 7 maanden heb ik een aantal belangrijke structurele veranderingen doorgevoerd waardoor ik fitter ben, energieker en meer zelfvertrouwen heb."

Marc
Fokke
8
30 augustus 2022

"Artie heeft me laten zien dat met kleine aanpassingen veel te bereiken is qua voeding en beweging."

Fokke
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Duiven

Artie Possemis personal trainer

Artie Possemis

Studiomanager & Lifestylecoach van Duiven

Met mijn (kinder)verpleegkundige achtergrond en uit mijn eigen ervaring (20 kg afgeslankt) is er niets mooiers om je gelukkig(er) te voelen. Fitter, vitaler en slanker. “Making the world Healthier and Happier”.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Duiven

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luistert onze personal trainer in Duiven echt naar wat jij wilt bereiken met personal training. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Duiven, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Op zoek naar een betere manier van Fitness in Duiven?

Ben jij op zoek naar verbetering wat betreft fitness in Duiven? Wij zijn het helemaal met je eens. Wij van Personal fitness Nederland vinden dat het huidige systeem van fitter worden niet werkt voor de meeste mensen. Ze krijgen immers te weinig hulp van anderen of weten zelf niet precies wat ze aan het doen zijn. Voorkom blessures en het verliezen van jouw waardevolle tijd en besluit om door middel van onze uitstekende personal trainers in duiven op een efficiënte manier af te vallen, fitter te worden of gespierder te worden.

Fitness in Duiven aan de hand van ons systeem

Wat fitness in Duiven bij ons zo anders maakt is ons systeem. Bij Personal Fitness Nederland werken we met een systeem dat gebaseerd is op drie verschillende pijlers. Deze pijlers zijn mindset, beweging en voeding. Met de juiste mindset zal jij altijd gemotiveerd blijven met sporten en ook nooit vals spelen met jouw dieet. Door tips van onze coaches heb jij straks ook een perfect voedingsplan. Vanzelfsprekend beheers jij ook alle oefeningen met hulp van onze personal training in Duiven.

Woon je in Loo, Groessen, Westervoort of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Duiven wonen. Of je nu uit Loo, Groessen, Westervoort of een ander dorp of stad rondom Duiven komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Duiven en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Duiven, Loo, Groessen, Westervoort of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Duiven. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Duiven en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Duiven iets voor jou is.